|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:15 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:20 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:24 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 6:13 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:35 am
dokladnie juz nie pamietam bo strasznie dawno to ogladalem, i w dodatku nie wszystkie odcinki. Ale historia zaczyan sie tak ze jest potezny wladca opetany przez demona i nikt go nie moze pokonac, w akcje desperacji damyio jakiegos tam klanu nie pamietam jakiego prosi swojego psa o pomoc. W zasadzie to mu mowi ze odda mu reke swojej corki i polowe ziemi czy jakos tak jak zabije demona. Oczywiscie wszyscy nie biore tego na powaznie do momentu iedy pies przychodzi z glowa demona w zebach. Dalsza czesc histori pamietam niezadobrze wiec nie bede tu opowiadac dalej bo poknoce i pomyle fakty.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:46 am
Ryhol dokladnie juz nie pamietam bo strasznie dawno to ogladalem, i w dodatku nie wszystkie odcinki. Ale historia zaczyan sie tak ze jest potezny wladca opetany przez demona i nikt go nie moze pokonac, w akcje desperacji damyio jakiegos tam klanu nie pamietam jakiego prosi swojego psa o pomoc. W zasadzie to mu mowi ze odda mu reke swojej corki i polowe ziemi czy jakos tak jak zabije demona. Oczywiscie wszyscy nie biore tego na powaznie do momentu iedy pies przychodzi z glowa demona w zebach. Dalsza czesc histori pamietam niezadobrze wiec nie bede tu opowiadac dalej bo poknoce i pomyle fakty. anime dla zoofili xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:50 am
Vykk Ryhol dokladnie juz nie pamietam bo strasznie dawno to ogladalem, i w dodatku nie wszystkie odcinki. Ale historia zaczyan sie tak ze jest potezny wladca opetany przez demona i nikt go nie moze pokonac, w akcje desperacji damyio jakiegos tam klanu nie pamietam jakiego prosi swojego psa o pomoc. W zasadzie to mu mowi ze odda mu reke swojej corki i polowe ziemi czy jakos tak jak zabije demona. Oczywiscie wszyscy nie biore tego na powaznie do momentu iedy pies przychodzi z glowa demona w zebach. Dalsza czesc histori pamietam niezadobrze wiec nie bede tu opowiadac dalej bo poknoce i pomyle fakty. anime dla zoofili xp z tego co pamietam to chyba ten pies ma z nia jakies dzieci xp i to o to biega w fabule xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:57 am
Ryhol Vykk Ryhol dokladnie juz nie pamietam bo strasznie dawno to ogladalem, i w dodatku nie wszystkie odcinki. Ale historia zaczyan sie tak ze jest potezny wladca opetany przez demona i nikt go nie moze pokonac, w akcje desperacji damyio jakiegos tam klanu nie pamietam jakiego prosi swojego psa o pomoc. W zasadzie to mu mowi ze odda mu reke swojej corki i polowe ziemi czy jakos tak jak zabije demona. Oczywiscie wszyscy nie biore tego na powaznie do momentu iedy pies przychodzi z glowa demona w zebach. Dalsza czesc histori pamietam niezadobrze wiec nie bede tu opowiadac dalej bo poknoce i pomyle fakty. anime dla zoofili xp z tego co pamietam to chyba ten pies ma z nia jakies dzieci xp i to o to biega w fabule xp dziwne eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 8:45 am
nom fabula jest bardzo zakrecona zwlaszcza jak sie oglada to wszystko na konwencie o 2 w nocy 8 odcinkow pod rzad z angielskimi napisami na malym TV ledwo sie doczytywalem (: ale seria mi sie strasznie spodobala. Cudne walki sa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 6:57 am
Ryhol nom fabula jest bardzo zakrecona zwlaszcza jak sie oglada to wszystko na konwencie o 2 w nocy 8 odcinkow pod rzad z angielskimi napisami na malym TV ledwo sie doczytywalem (: ale seria mi sie strasznie spodobala. Cudne walki sa. hmm... ja bym sie niczego nie doczytala... bo mam marny wzrok smile Ale nie wiem czy mnie taki anim kreci.. Moze kiedys obejrze ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 7:13 am
natrim Ryhol nom fabula jest bardzo zakrecona zwlaszcza jak sie oglada to wszystko na konwencie o 2 w nocy 8 odcinkow pod rzad z angielskimi napisami na malym TV ledwo sie doczytywalem (: ale seria mi sie strasznie spodobala. Cudne walki sa. hmm... ja bym sie niczego nie doczytala... bo mam marny wzrok smile Ale nie wiem czy mnie taki anim kreci.. Moze kiedys obejrze ... dla mnie anime nie rozn sie prwie niczym od filmu .... bo jedno i drugie to jedna wielka bajka .... a ostatnio czesiej sie zdaza ze anime ma glebsza fabule niz filmy ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 7:59 am
Addik natrim Ryhol nom fabula jest bardzo zakrecona zwlaszcza jak sie oglada to wszystko na konwencie o 2 w nocy 8 odcinkow pod rzad z angielskimi napisami na malym TV ledwo sie doczytywalem (: ale seria mi sie strasznie spodobala. Cudne walki sa. hmm... ja bym sie niczego nie doczytala... bo mam marny wzrok smile Ale nie wiem czy mnie taki anim kreci.. Moze kiedys obejrze ... dla mnie anime nie rozn sie prwie niczym od filmu .... bo jedno i drugie to jedna wielka bajka .... a ostatnio czesiej sie zdaza ze anime ma glebsza fabule niz filmy .. czesto tak jest... i czasem sa madrzejsze i wiecej wnosza do zycia niz jakis zwykly film
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 8:08 am
alexvandom Addik natrim Ryhol nom fabula jest bardzo zakrecona zwlaszcza jak sie oglada to wszystko na konwencie o 2 w nocy 8 odcinkow pod rzad z angielskimi napisami na malym TV ledwo sie doczytywalem (: ale seria mi sie strasznie spodobala. Cudne walki sa. hmm... ja bym sie niczego nie doczytala... bo mam marny wzrok smile Ale nie wiem czy mnie taki anim kreci.. Moze kiedys obejrze ... dla mnie anime nie rozn sie prwie niczym od filmu .... bo jedno i drugie to jedna wielka bajka .... a ostatnio czesiej sie zdaza ze anime ma glebsza fabule niz filmy .. czesto tak jest... i czasem sa madrzejsze i wiecej wnosza do zycia niz jakis zwykly film To zalerzy jaki typy filmow sie oglada i jakie typy anime bo przeciez jest pelno bardzo dobrych filmow i animi tworzonych tylko poto aby zrelaksowac sie ogladajac dany odcinek/film i posiadaja bardzo plytka fabule. Ta zasada dziala rowniez w druga strone.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 8:42 am
jakie dzieci, Ksierzniczka jest zabrana przez spa w gory, gdzie zostaje po jakims czasie on zabity, czyba umiera zamiania si w 7 pereł czy cuś takiego, i t jest taka legeda. nastsepnie rodzi sie 7 dzieci, czy cuś. czy nawet jedno no niewarzne. Nie widziałem jeszcze wiec nie powiem wam. zabardzo ale ale ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 8:56 am
BeeWolf_san jakie dzieci, Ksierzniczka jest zabrana przez spa w gory, gdzie zostaje po jakims czasie on zabity, czyba umiera zamiania si w 7 pereł czy cuś takiego, i t jest taka legeda. nastsepnie rodzi sie 7 dzieci, czy cuś. czy nawet jedno no niewarzne. Nie widziałem jeszcze wiec nie powiem wam. zabardzo ale ale ... nic z tego nie zrozumialem ..... ale dobrze jest ... tak trzymaj ... kiedys cosiq z tego wyrosnie i bedziesz ztego dumny xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|