|
|
|
|
Posted: Sun Feb 10, 2008 6:37 am
wilkus zdalam te cholerna matematyke za 1szym podejsciem!!!!!! No to gratki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 10, 2008 6:59 am
a ja jestem zua... bo chcą wyrzucić nasze przedstawienie z filmu ze studniówki... bo pan nam kit wciska ze na dvd jest mało miejsca... wieśniak :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 10, 2008 7:30 am
wilkus zdalam te cholerna matematyke za 1szym podejsciem!!!!!! cheese_whine cheese_whine cheese_whine cheese_whine
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 10, 2008 9:11 am
ehehhee, dziekowac. jestem co najmniej w szoku, ze jakos wyszlo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 11, 2008 12:45 am
przeżyłam tę noc!
pierwsza noc okresu, macica grożąca rozerwaniem się na strzępy, rzyganie, drgawki, gorączka. to się pogarsza, kurde!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 11, 2008 1:15 am
ty w ten sposób przechodzisz okres? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 11, 2008 1:19 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 11, 2008 7:46 am
obejrzałam mechaniczną pomarańczę, już uwielbiam ten film heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 11, 2008 8:13 am
pani psychol ty w ten sposób przechodzisz okres? eek pogarsza się... ale giekolog powiedział, że przejdzie mi po pierwszym dziecku stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 11, 2008 8:21 am
jeny, współczuję ci, naprawdę eek u mnie całe szczęście przechodzi to w taki sposób, że zupełnie nic nie czuję i mi się to nie udziela, uff
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 11, 2008 10:42 am
ZebraDeath przeżyłam tę noc! pierwsza noc okresu, macica grożąca rozerwaniem się na strzępy, rzyganie, drgawki, gorączka. to się pogarsza, kurde!!!! eek o szit... biedna zebra sad Aż przykro czytać. jakiś osobnik płci żeńskiej napisał gdzieś tu niedawno, że nie zamieniłby się na płeć. Ja jako osobnik płci męskiej też bym się nie zamienił...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 13, 2008 8:36 am
jestem zua...
ICHABOT, czemu masz mnie w sygnaturce?? *paczy podejrzliwie* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 13, 2008 12:17 pm
Mroovecka jestem zua... ICHABOT, czemu masz mnie w sygnaturce?? *paczy podejrzliwie* twisted To taki skrypt. Po angielsku to się nazywa mirror, a po polsku lustro smile xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 13, 2008 12:56 pm
wlasnie jestem w trakcie pozerania calej blachy pizzy domowej roboty i jest pyszna ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 13, 2008 1:15 pm
oi! pizza domowej roboty dobra sprawa xd
swoja droga.. gdzie jest ten caly tos gai? musze sie zaznajomic z nim dnia ktoregos..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|