|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:58 am
Melania Moon "Resident Evil" tez dobre (bardzo dobre) horrorki owszem przyznam ze to jest horror nawte mozna powiedziec ze to jest dramat ten film to jest straszliwe padactwo kina jesli ktos to nazywa horrorem to ja wymiekam. Dobre horrory to np "Martwica Mozgu", "Powrot Zywych Trupow", "Pila", "Egzorcysta" mogl bym jeszcze troche tego wymienic.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 8:06 am
Ryhol Melania Moon "Resident Evil" tez dobre (bardzo dobre) horrorki owszem przyznam ze to jest horror nawte mozna powiedziec ze to jest dramat ten film to jest straszliwe padactwo kina jesli ktos to nazywa horrorem to ja wymiekam. Dobre horrory to np "Martwica Mozgu", "Powrot Zywych Trupow", "Pila", "Egzorcysta" mogl bym jeszcze troche tego wymienic. a o co chodzi w martwicy i kto to nakrecil?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 8:08 am
Ryhol Melania Moon "Resident Evil" tez dobre (bardzo dobre) horrorki owszem przyznam ze to jest horror nawte mozna powiedziec ze to jest dramat ten film to jest straszliwe padactwo kina jesli ktos to nazywa horrorem to ja wymiekam. Dobre horrory to np "Martwica Mozgu", "Powrot Zywych Trupow", "Pila", "Egzorcysta" mogl bym jeszcze troche tego wymienic. Jak pila to byl horror to ty sie idz leczyc xp momentami to bylo tak nudne ze az nie do zniesienia....klatwa to samo....nudziarstwo xp osobiscie uwazam ze dobrym filmem byla teksanska masakra pila mechaniczna, te jeki bolu.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 8:12 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 8:14 am
Klatwa owszem jest filmem do pupy ale Pila moze horrorem nie jest ale fajnym trilerem. Co do Teksanskien Masakry to owszem jest swietna tylko nie ta nowa zreszta prawdziwa masakra nosila tytul LeatherFace.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 8:16 am
Ryhol Klatwa owszem jest filmem do pupy ale Pila moze horrorem nie jest ale fajnym trilerem. Co do Teksanskien Masakry to owszem jest swietna tylko nie ta nowa zreszta prawdziwa masakra nosila tytul LeatherFace. ja ogladalam wlasnie ta nowa, mnie wgniotla w fotel poniewaz jestem uczulona na wszelanie ucinanie, rozpruwanie, wyrywanie, kaleczenie, ciecie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alexvandom Ryhol Melania Moon "Resident Evil" tez dobre (bardzo dobre) horrorki owszem przyznam ze to jest horror nawte mozna powiedziec ze to jest dramat ten film to jest straszliwe padactwo kina jesli ktos to nazywa horrorem to ja wymiekam. Dobre horrory to np "Martwica Mozgu", "Powrot Zywych Trupow", "Pila", "Egzorcysta" mogl bym jeszcze troche tego wymienic. a o co chodzi w martwicy i kto to nakrecil? chodzi o pewien wirus ktory zamienia ludzi w zomby a rezyserem jest nie kto inny jak Peter Jackson (czy jak to sie tam pisze) zreszta z niecierpliwoscia czekam na jego powrot do gatunku horrorow klasy D, polecam rowzniez jego pierwszy film BadTaste
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ryhol Klatwa owszem jest filmem do pupy ale Pila moze horrorem nie jest ale fajnym trilerem. Co do Teksanskien Masakry to owszem jest swietna tylko nie ta nowa zreszta prawdziwa masakra nosila tytul LeatherFace. Ogladalam masakre!!! Tez mi sie podobalo smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 8:19 am
Illune Ryhol Klatwa owszem jest filmem do pupy ale Pila moze horrorem nie jest ale fajnym trilerem. Co do Teksanskien Masakry to owszem jest swietna tylko nie ta nowa zreszta prawdziwa masakra nosila tytul LeatherFace. ja ogladalam wlasnie ta nowa, mnie wgniotla w fotel poniewaz jestem uczulona na wszelanie ucinanie, rozpruwanie, wyrywanie, kaleczenie, ciecie. nigdy wiecej ! xd krzyz na droge jezeli ktos ma ochote obejzec "Teksanskiej Masakry Pila Mechaniczna" xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 8:28 am
Illune Ryhol Klatwa owszem jest filmem do pupy ale Pila moze horrorem nie jest ale fajnym trilerem. Co do Teksanskien Masakry to owszem jest swietna tylko nie ta nowa zreszta prawdziwa masakra nosila tytul LeatherFace. ja ogladalam wlasnie ta nowa, mnie wgniotla w fotel poniewaz jestem uczulona na wszelanie ucinanie, rozpruwanie, wyrywanie, kaleczenie, ciecie. To polecam Ci stara masakre to jest poprostu cud (: przelom w dziedzinie horrorow (: pierwsze dwie czescie sa swietne 3 taka sobie i 4 to powrot do korzeni (: Tytul LeatherFace bo glowny morderaca nosil maske ze skory swoich ofiar (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 8:30 am
Ryhol Illune Ryhol Klatwa owszem jest filmem do pupy ale Pila moze horrorem nie jest ale fajnym trilerem. Co do Teksanskien Masakry to owszem jest swietna tylko nie ta nowa zreszta prawdziwa masakra nosila tytul LeatherFace. ja ogladalam wlasnie ta nowa, mnie wgniotla w fotel poniewaz jestem uczulona na wszelanie ucinanie, rozpruwanie, wyrywanie, kaleczenie, ciecie. To polecam Ci stara masakre to jest poprostu cud (: przelom w dziedzinie horrorow (: pierwsze dwie czescie sa swietne 3 taka sobie i 4 to powrot do korzeni (: Tytul LeatherFace bo glowny morderaca nosil maske ze skory swoich ofiar (: normalnie nie chce mi sie wiezyc ze to wszystko działo sie naparawde....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 8:31 am
YumiTao Ryhol Illune Ryhol Klatwa owszem jest filmem do pupy ale Pila moze horrorem nie jest ale fajnym trilerem. Co do Teksanskien Masakry to owszem jest swietna tylko nie ta nowa zreszta prawdziwa masakra nosila tytul LeatherFace. ja ogladalam wlasnie ta nowa, mnie wgniotla w fotel poniewaz jestem uczulona na wszelanie ucinanie, rozpruwanie, wyrywanie, kaleczenie, ciecie. To polecam Ci stara masakre to jest poprostu cud (: przelom w dziedzinie horrorow (: pierwsze dwie czescie sa swietne 3 taka sobie i 4 to powrot do korzeni (: Tytul LeatherFace bo glowny morderaca nosil maske ze skory swoich ofiar (: normalnie nie chce mi sie wiezyc ze to wszystko działo sie naparawde.... nie, dzieki. Nigdy wiecej tego typu filmow, pozostane przy komendiach romantycznych XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 8:35 am
YumiTao Ryhol Illune Ryhol Klatwa owszem jest filmem do pupy ale Pila moze horrorem nie jest ale fajnym trilerem. Co do Teksanskien Masakry to owszem jest swietna tylko nie ta nowa zreszta prawdziwa masakra nosila tytul LeatherFace. ja ogladalam wlasnie ta nowa, mnie wgniotla w fotel poniewaz jestem uczulona na wszelanie ucinanie, rozpruwanie, wyrywanie, kaleczenie, ciecie. To polecam Ci stara masakre to jest poprostu cud (: przelom w dziedzinie horrorow (: pierwsze dwie czescie sa swietne 3 taka sobie i 4 to powrot do korzeni (: Tytul LeatherFace bo glowny morderaca nosil maske ze skory swoich ofiar (: normalnie nie chce mi sie wiezyc ze to wszystko działo sie naparawde.... Bo sie nie dzialo to tylko film (: a jak wierzysz w bzdury tego pokroju to krzyzyk na droge to byl chwyt reklamowy Teksanska Masakra zostala nakrecona w 1976 roku, ta nowa jest skierowana do ludzi w wieku 16-24 lata ktozy sie nie interesuje horrorami i chodza do kina raz na miesiac. Sa konsumentami tworem popkultury wiec sie nie interesuje historia filmu ida poprostu ogladnac a ze film dotego horror niby na faktach autentycznych taaaaa to tylko chwyt marketingowy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 8:39 am
Ryhol YumiTao Ryhol Illune Ryhol Klatwa owszem jest filmem do pupy ale Pila moze horrorem nie jest ale fajnym trilerem. Co do Teksanskien Masakry to owszem jest swietna tylko nie ta nowa zreszta prawdziwa masakra nosila tytul LeatherFace. ja ogladalam wlasnie ta nowa, mnie wgniotla w fotel poniewaz jestem uczulona na wszelanie ucinanie, rozpruwanie, wyrywanie, kaleczenie, ciecie. To polecam Ci stara masakre to jest poprostu cud (: przelom w dziedzinie horrorow (: pierwsze dwie czescie sa swietne 3 taka sobie i 4 to powrot do korzeni (: Tytul LeatherFace bo glowny morderaca nosil maske ze skory swoich ofiar (: normalnie nie chce mi sie wiezyc ze to wszystko działo sie naparawde.... Bo sie nie dzialo to tylko film (: a jak wierzysz w bzdury tego pokroju to krzyzyk na droge to byl chwyt reklamowy Teksanska Masakra zostala nakrecona w 1976 roku, ta nowa jest skierowana do ludzi w wieku 16-24 lata ktozy sie nie interesuje horrorami i chodza do kina raz na miesiac. Sa konsumentami tworem popkultury wiec sie nie interesuje historia filmu ida poprostu ogladnac a ze film dotego horror niby na faktach autentycznych taaaaa to tylko chwyt marketingowy eee...no to dałam sie zrobic w balona...no nic razz pewnie nie jestem jedyna osoba która w to uwierzyła xp blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 1:48 pm
Ryhol Melania Moon "Resident Evil" tez dobre (bardzo dobre) horrorki owszem przyznam ze to jest horror nawte mozna powiedziec ze to jest dramat ten film to jest straszliwe padactwo kina jesli ktos to nazywa horrorem to ja wymiekam. Dobre horrory to np "Martwica Mozgu", "Powrot Zywych Trupow", "Pila", "Egzorcysta" mogl bym jeszcze troche tego wymienic. jeszcze samo RE bylo w miare i sie zapowiadalo ciekawie...ael pomysl zeby nemesis stawal sie dobry...jezu...myslalem ze ich zapier*...znaczy zabije...no to wcale sie nie zgadza z gra...z reszta kto inny powinien go unicestwic...i powinno byc wiecej nawiazan do gry ale lepiej sobie poradzili z tym niz z House of the Dead ktore z grami ma tyle wspolnego ze ...az tytul stare ....pozatym tko to widzial biegajace zombiaki i ta cala fabula...ahhh gonk az sie chce ogladac xp ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|