Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Lisciki, lisciki & evolutions :) Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 16 17 18 19 20 21 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

kupisz list?
  tak
  nie
  kupie w markecie
  co miesieczne bagno suxxxxxx!!!
View Results

Other Shiba

PostPosted: Sun Jan 25, 2009 2:56 pm

Daedhel
Other Shiba
Daedhel
próbuję opchnąć Gimpi za 255k. Na razie idą za 230, ale są szanse, że mi się uda. ninja Wtedy kupię sobie tego guarda czy jak mu tam, ten nowy evolv. No i kupię gimpi z powrotem jak stanieją do 100k. 3nodding

Dobry plan. Ale teraz będzie najtrudniej szprzedać bo tak jak i Ty inni chcą sprzedać te evolvy.
wiem, ale cena o dziwo idzie w górę. Najpierw ustawiłam sobie na 234k i z miejsca dostałam dwie oferty kupujących, którzy chcieli się ze mną targować (bo mam tylko opcję buy now). Więc doszłam do wniosku, że przy takim desperackim zainteresowaniu cena będzie jeszcze jakiś czas rosła, choćby powoli. 3nodding

Powodzenia... (za te słowa oczekuję 5% z otrzymanej kasy xp ) 3nodding
PostPosted: Mon Jan 26, 2009 5:43 am

oj, Daedhel, mam przeczucie, że rozczrujesz się i za 100k będziesz miała połowę ostatniej generacji razz
ale ja tez chciałem sprzedać jednego, bo jak wiadomo, ja byłem sprytny i mam dwa :>

dziki_wieprz

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Mon Jan 26, 2009 9:49 am

Other Shiba
Daedhel
Other Shiba
Daedhel
próbuję opchnąć Gimpi za 255k. Na razie idą za 230, ale są szanse, że mi się uda. ninja Wtedy kupię sobie tego guarda czy jak mu tam, ten nowy evolv. No i kupię gimpi z powrotem jak stanieją do 100k. 3nodding

Dobry plan. Ale teraz będzie najtrudniej szprzedać bo tak jak i Ty inni chcą sprzedać te evolvy.
wiem, ale cena o dziwo idzie w górę. Najpierw ustawiłam sobie na 234k i z miejsca dostałam dwie oferty kupujących, którzy chcieli się ze mną targować (bo mam tylko opcję buy now). Więc doszłam do wniosku, że przy takim desperackim zainteresowaniu cena będzie jeszcze jakiś czas rosła, choćby powoli. 3nodding

Powodzenia... (za te słowa oczekuję 5% z otrzymanej kasy xp ) 3nodding
sprzedałam za tyle! Ale ani mi się śni odstępować 5%! twisted

EDIT: tj. sprzedałam za swoje upatrzone z góry 255k. Nie wiem jakim cudem, dziś cena jest podobna jak wczoraj. rolleyes

cziken: nie bój żaby, mam wprawę w takim manewrowaniu kasą, żeby wszystko ostatecznie mieć skolekcjonowane w 1 generacjach. Wszystkie moje droższe collectible przechodziły z sukcesem ten proces. mrgreen
PostPosted: Mon Jan 26, 2009 2:24 pm

no to musze pogratulować, ja nadal zbieram na jakąś ostatnią gen. Inari's Beads, którer kiedyś sprzedałem...

dziki_wieprz

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Mon Jan 26, 2009 2:27 pm

ILikeGreenChickenLegs
no to musze pogratulować, ja nadal zbieram na jakąś ostatnią gen. Inari's Beads, którer kiedyś sprzedałem...
ma się ten łeb do interesów. mrgreen

A teraz się w końcu zebrałam w sobie i sprzedaję na markecie skolekcjonowane z dawna darmowe itemy. Większość za bezcen, żeby mi nie zaśmiecały inventory, ale część za całkiem fajne sumy. rolleyes
PostPosted: Sat Feb 07, 2009 2:41 am

omg, coś czuję że nie zarobię na fremere's guard =_=
Co to ma być?! Płonący żółw przeznaczenia?!?!? stare

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

Other Shiba

PostPosted: Sat Feb 07, 2009 3:00 am

Nom. trochę nudna ta itemka...
PostPosted: Sun Feb 08, 2009 7:42 am

Jajko sobie chyba kupie, ale nie jestem pewna. W roz wpada, a ja troszke nie w tych kolorach... Hm...

Justinka

dziki_wieprz

PostPosted: Mon Feb 09, 2009 6:33 am

fremere - żółw i coś strasznego.

w opisie jest coś o skotupie żółwia, a fremere to po włosku trząśc się.
PostPosted: Wed Feb 11, 2009 12:00 pm

Trzęsący się i sikający w gacie "guard"? mrgreen Brzmi fajnie... xp

Other Shiba

Justinka

PostPosted: Wed Feb 11, 2009 1:12 pm

Guard jeszcze wyrosne na ludzi, obaczycie! I smutno wam sie zrobi, o!
PostPosted: Wed Feb 11, 2009 2:33 pm

Justinka
Guard jeszcze wyrosne na ludzi, obaczycie! I smutno wam sie zrobi, o!

Bynajmniej, zainwestowałem w to wystarczająco dużo goldów, żeby być z tego powodu co najmniej zadowolony mrgreen

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

Yajo

PostPosted: Wed Feb 11, 2009 2:51 pm

Other Shiba
Nazwa niekoniecznie musi mieć coś wspólnego z itemem, choćby taka Alruna's Rose, gdzie Alruna ma dużo wspólnego z fioletowymi fąfiurami rolleyes
Ale - mi bez znajomości znaczenia słowa fere-cośtam sam item wyglądał na ochraniacza na klejnoty rodowe xD
PostPosted: Thu Feb 12, 2009 2:57 am

Yajo
Other Shiba
Nazwa niekoniecznie musi mieć coś wspólnego z itemem, choćby taka Alruna's Rose, gdzie Alruna ma dużo wspólnego z fioletowymi fąfiurami rolleyes
Ale - mi bez znajomości znaczenia słowa fere-cośtam sam item wyglądał na ochraniacza na klejnoty rodowe xD

Jak dobrze, ze nie tylko mi jedej takie skojarzenia przychodzily na mysl xd

Justinka

Yajo

PostPosted: Fri Feb 13, 2009 11:54 am

No ba mrgreen
Ale ten nowy amorek się prosi o wymolestowanie, ożby. A skunksik to bardzo uroczy pomysł ja myślę.
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 16 17 18 19 20 21 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces