|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 9:04 am
Gratulálok a jogsihoz! whee *puszit nyom mindkét orcájára*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 9:16 am
Köszönöm drága cicamica!!!!!!!!Akkor gratulálj, ha lesz mivel közlekednem is...............az nehezebb lesz............... stressed stressed stressed stressed No money, More problem!!!!!!!!!!!! burning_eyes burning_eyes burning_eyes burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 9:34 am
Ha taxi sofőrnek mennél megoldódna a kocsi hiány problémája. Másfelől elég stresszes meló. sweatdrop Milyen kocsit vennél ha lenne 2 és fél millió forintod?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 9:38 am
Idézet FlatOut 2-zés közben.... *elég furcsa, kacskaringósan megyek* Barátom, Zsolty: 'Te, már nincs meg a hátső jobb...így nem nehéz?' confused *már a motor is ég* Én: 'ÁÁÁá...NO KERÉK, NO PROBLEM' whee *elég szép jobbra kanyart veszek (végülis ballos kanyar)* Zsolty: 'Fal....' eek *felrobban a kocsi* Én: 'MIAZHOGY JÚ LÚZ????' scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 9:41 am
Igazából most már teljesen átértékelődtem, ha vennék kocsit vagy opel lenne, peaugeot!!!! De asszem az opel a tuti(tán azért mert azon vizsgáztam...............)de az álomautóm az egy ferrari 512 TR!!!!!!!! Na jó álmodik a nyomor.............. sweatdrop sweatdrop sweatdrop eek eek eek eek stressed stressed stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 9:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 9:43 am
To Akitta: No comment!!!.................*hosszasan mered a képernyőre, majd elgondolkodva fel és jobbra néz.............*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 9:43 am
Panka23 Igazából most már teljesen átértékelődtem, ha vennék kocsit vagy opel lenne, peaugeot!!!! De asszem az opel a tuti(tán azért mert azon vizsgáztam...............)de az álomautóm az egy ferrari 512 TR!!!!!!!! Na jó álmodik a nyomor.............. sweatdrop sweatdrop sweatdrop eek eek eek eek stressed stressed stressed Szeretem a Peugeot-ot heart heart heart "Az Opel meg sosem kop el!" tartja a mondás. Örülök, hogy nem mondtad, hogy Suzuki, azt utálom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 9:50 am
Egyetértek!!! Én is valahogy utálom!!!!!!!!!Utálatom erősödött előző oktatóm óta.............. evil evil evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 9:51 am
Hát..ha már ennyire eltértünk az én tárgyamtól..akkor mér ne... Nekem az Audi a mindenem. TT 4 ever!!!  *orgazmus* heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 9:55 am
Mi bajotok a szutyokival? Tudnátok, hogy bírja a strapát a műanyag! Elnyűhetetlen (pedig elég jól próbára tesszük... főleg én...) cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 9:56 am
Akitta ne mond nekem, hogy eltérünk a témádtól! A nagy luxus kocsi se tudja eltakarni királyi ékszereidet. nagy+kocsi=férfi Igaz ezzel nem értek egyet, ez csak sztereotípia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 10:00 am
De a TT jóóóóó, még a nevemben is benne van AkiTTa...*ráugrik a TT-re és lassított felvételes simi* 3nodding 3nodding 3nodding heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 10:01 am
Nem rossz verda!!!! Ez az én kis aranyosom!!!! Bár ez egy újabb típus.........Jellemző a pasikra, hogy az orgazmusuk=kocsikkal.......... heart heart heart xp xp xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 10:04 am
Akitta-chan De a TT jóóóóó, még a nevemben is benne van AkiTTa...*ráugrik a TT-re és lassított felvételes simi* 3nodding 3nodding 3nodding heart heart heart *vigyorogva nézi a jelenetet* rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|