|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 6:52 am
Katka1989 Lethiel 4laugh witajcie .... 3nodding hejo. mam małego problema sweatdrop 4laugh *przytula* . ojejq...... a so siem dzieje ?? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 6:53 am
Yuki-yuki czescik Lethiel! *krzyczy ale juz nie macha* *machu machu* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 6:53 am
Lethiel Katka1989 Lethiel 4laugh witajcie .... 3nodding hejo. mam małego problema sweatdrop 4laugh *przytula* . ojejq...... a so siem dzieje ?? sad przeczytaj poprzednie posty sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 6:54 am
Katka1989 i co ja mam teraz zrobić? sweatdrop ten gostek chce spowrotem omg albo 98k stare nie oddam! scream domokun Nie daj sie tak latwo, jego wina ze potwierdzil! A tak wogole to czesc wszystkim^^!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 i co ja mam teraz zrobić? sweatdrop ten gostek chce spowrotem omg albo 98k stare nie oddam! scream domokun ...ja bym go po prostu olał, a jak będzie Cie za długo zaczepiał to powiedz o tym adminom... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 Lethiel Katka1989 Lethiel 4laugh witajcie .... 3nodding hejo. mam małego problema sweatdrop 4laugh *przytula* . ojejq...... a so siem dzieje ?? sad przeczytaj poprzednie posty sweatdrop nie oddawaj dziadowi !!! scream .... jego sprawa ze źle zrobil. i mu interes nie wyszedl.. jak teraz mu sie nie podoba to jego problem xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 6:55 am
Witaj Yume *nachwile odrywa ręce by pomachać ale szybko znowu się łapie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 6:56 am
Yumehayla Katka1989 i co ja mam teraz zrobić? sweatdrop ten gostek chce spowrotem omg albo 98k stare nie oddam! scream domokun Nie daj sie tak latwo, jego wina ze potwierdzil! A tak wogole to czesc wszystkim^^! stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 6:57 am
Lethiel Yumehayla Katka1989 i co ja mam teraz zrobić? sweatdrop ten gostek chce spowrotem omg albo 98k stare nie oddam! scream domokun Nie daj sie tak latwo, jego wina ze potwierdzil! A tak wogole to czesc wszystkim^^! stare Mozesz sie wgapiac ile chcesz, ale mnie to nie rusza. Twoja corka nadal bedzie miala daltonizm na rozowy stare .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 6:57 am
Yumehayla Lethiel Yumehayla Katka1989 i co ja mam teraz zrobić? sweatdrop ten gostek chce spowrotem omg albo 98k stare nie oddam! scream domokun Nie daj sie tak latwo, jego wina ze potwierdzil! A tak wogole to czesc wszystkim^^! stare Mozesz sie wgapiac ile chcesz, ale mnie to nie rusza. Twoja corka nadal bedzie miala daltonizm na rozowy stare . evil stare stare stare stressed xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 6:58 am
a, ekhem Yosei... była mowa o jakimś przyśpieszeniu... stare datonizm na różowy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 6:58 am
Lethiel Yumehayla Mozesz sie wgapiac ile chcesz, ale mnie to nie rusza. Twoja corka nadal bedzie miala daltonizm na rozowy stare . evil stare stare stare stressed xp Spadalski scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 6:59 am
Yuki-yuki a, ekhem Yosei... była mowa o jakimś przyśpieszeniu... stare datonizm na różowy? tak.... i wg. niektoorych to wyjatkowo zabawne..... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 7:00 am
oki. Nic nie oddam tego gościowi... tylko on mi najeżdża na sumienie... że wiem ile trzeba na to pracować i takie tam... sweatdrop stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 7:00 am
Yuki-yuki a, ekhem Yosei... była mowa o jakimś przyśpieszeniu... stare datonizm na różowy? ... ... ...starczy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|