|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 5:47 am
Lecę zjeść obiadek! Narka!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 5:49 am
...
...Witaj Yuki-Yuki! ... ...hm...no jak byłem nowy na Gai to Cieniu mi wysłał jakieś gacie i odebrałęm bez probelmu, może dlatego, że to była rzecz a nie kasa...pewnie tak... ... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 5:55 am
Witaj Yosei!! ^^ *cieszy się iż ktoś przyszedł*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 5:56 am
Yuki-yuki Witaj Yosei!! ^^ *cieszy się iż ktoś przyszedł* ...no co tam porabiasz? ... ...napijesz się?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 6:00 am
chętnie się napije *siada w fotelu obok* a siedze, nudze się. Słucham muzyki. A co u ciebie ciekawego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 6:03 am
Yuki-yuki chętnie się napije *siada w fotelu obok* a siedze, nudze się. Słucham muzyki. A co u ciebie ciekawego? ...hm... ...właśnie wróciłem do domu przed paroma minutami... ...słucham muzy i siedzię na Gai... ... ... ...a teraz, niestety muszę Cię na chwilkę opuścić...człowiek w końcu musi coś jeść... ... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 6:05 am
ah, rozumiem. Smacznego ^^ *popija herbatke czekając na Yoseia albo kogokolwiek innego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 6:12 am
...już jestem Yuki! surprised ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 6:17 am
szybki jestes. ja obiad jem pół godziny. *ogląda pokój* ciekawa jestem kiedy pojawi się jescze ktos...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 6:20 am
... ...a co ja nie starczam? ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 6:23 am
pewnie ze starczasz! ja sie tylko zastanawiam głośno. Nie chciałam zeby to tak zabrzmiało sad *patrzy smutno w filizanke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 6:28 am
Yuki-yuki pewnie ze starczasz! ja sie tylko zastanawiam głośno. Nie chciałam zeby to tak zabrzmiało sad *patrzy smutno w filizanke* ... biggrin ...no to co robimy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 6:30 am
hmm.... własciwie to nie mam pomysłu.. moze ty masz jakis....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 6:33 am