|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 11:57 am
Misao_chan sweatdrop zaden homo mnie nie zbanuje razz żebyś się nie zdziwiła stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:05 pm
Kukus Misao_chan sweatdrop zaden homo mnie nie zbanuje razz żebyś się nie zdziwiła stare Sprostowanie - jeden z dobrych znajomych Kukusa jest Homo , wiec takie gadanie go niepomiernie wkurwia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:09 pm
PointZer0 Kukus Misao_chan sweatdrop zaden homo mnie nie zbanuje razz żebyś się nie zdziwiła stare Sprostowanie - jeden z dobrych znajomych Kukusa jest Homo , wiec takie gadanie go niepomiernie wkurwia xd tylko ze takie gadanie nie dotyczy gildi, tylko zupelnie czego innego....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:10 pm
Illune PointZer0 Kukus Misao_chan sweatdrop zaden homo mnie nie zbanuje razz żebyś się nie zdziwiła stare Sprostowanie - jeden z dobrych znajomych Kukusa jest Homo , wiec takie gadanie go niepomiernie wkurwia xd tylko ze takie gadanie nie dotyczy gildi, tylko zupelnie czego innego.... ...A czego ? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:12 pm
PointZer0 Illune PointZer0 Kukus Misao_chan sweatdrop zaden homo mnie nie zbanuje razz żebyś się nie zdziwiła stare Sprostowanie - jeden z dobrych znajomych Kukusa jest Homo , wiec takie gadanie go niepomiernie wkurwia xd tylko ze takie gadanie nie dotyczy gildi, tylko zupelnie czego innego.... ...A czego ? xp no wlasnie...najpierw sie czyta o czym ludzie gadaja a pozniej komentuje biggrin chodzi o gre....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:13 pm
PointZer0 Kukus Misao_chan sweatdrop zaden homo mnie nie zbanuje razz żebyś się nie zdziwiła stare Sprostowanie - jeden z dobrych znajomych Kukusa jest Homo , wiec takie gadanie go niepomiernie wkurwia xd jeden z dobrych znajomych... można to tak nazwać... to jest mój najlepszy przyjaciel, kurde
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:14 pm
Illune no wlasnie...najpierw sie czyta o czym ludzie gadaja a pozniej komentuje biggrin chodzi o gre.... a my wolimy najpierw komentować potem sprostowania słuchać... i co? zabronisz nam? no spórbuj, kurde domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:16 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:17 pm
Kukus Illune no wlasnie...najpierw sie czyta o czym ludzie gadaja a pozniej komentuje biggrin chodzi o gre.... a my wolimy najpierw komentować potem sprostowania słuchać... i co? zabronisz nam? no spórbuj, kurde domokun eek jezzu....grzecznie sie pisze a tu na czlowieka wyskakuja eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:20 pm
WoOOOOOOOW ale ludzie macie problemy! my tu rozprawiamy o grze : RAGNAROK ONLINE i o tamtym GM a nie o Tobie Kukus :/ , nie wiesz to nie wyciagaj beznadziejnych wnioskow..wkurza mnie jak ludzie nie wiedza i sie wtracaja:/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:21 pm
Illune Kukus Illune no wlasnie...najpierw sie czyta o czym ludzie gadaja a pozniej komentuje biggrin chodzi o gre.... a my wolimy najpierw komentować potem sprostowania słuchać... i co? zabronisz nam? no spórbuj, kurde domokun eek jezzu....grzecznie sie pisze a tu na czlowieka wyskakuja eek mam kaca co u mnie owocuje tym iż staję się jeszcze większy kawał wrednego chuja niż na co dzień xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:22 pm
Misao_chan WoOOOOOOOW ale ludzie macie problemy! my tu rozprawiamy o grze : RAGNAROK ONLINE i o tamtym GM a nie o Tobie Kukus :/ , nie wiesz to nie wyciagaj beznadziejnych wnioskow..wkurza mnie jak ludzie nie wiedza i sie wtracaja:/ Gadaliście na forum publicznym więc się nie dziwcie zę ktoś sie wciał , zwałszcza jeżeli wypowiedz go wnerwiła
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:22 pm
Misao_chan WoOOOOOOOW ale ludzie macie problemy! my tu rozprawiamy o grze : RAGNAROK ONLINE i o tamtym GM a nie o Tobie Kukus :/ , nie wiesz to nie wyciagaj beznadziejnych wnioskow..wkurza mnie jak ludzie nie wiedza i sie wtracaja:/ a mnie wkurzają dziewczyny z małymi cyckami i kościstymi dupami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:23 pm
Kukus Illune Kukus Illune no wlasnie...najpierw sie czyta o czym ludzie gadaja a pozniej komentuje biggrin chodzi o gre.... a my wolimy najpierw komentować potem sprostowania słuchać... i co? zabronisz nam? no spórbuj, kurde domokun eek jezzu....grzecznie sie pisze a tu na czlowieka wyskakuja eek mam kaca co u mnie owocuje tym iż staję się jeszcze większy kawał wrednego chuja niż na co dzień xd no chyba ze tak biggrin ja tam kaca nigdy nie mam (ciekawe dlaczego? xd ) wiec nie wiem jak to jest biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:27 pm
Kukus Misao_chan WoOOOOOOOW ale ludzie macie problemy! my tu rozprawiamy o grze : RAGNAROK ONLINE i o tamtym GM a nie o Tobie Kukus :/ , nie wiesz to nie wyciagaj beznadziejnych wnioskow..wkurza mnie jak ludzie nie wiedza i sie wtracaja:/ a mnie wkurzają dziewczyny z małymi cyckami i kościstymi dupami hmm jakies aluzje?tak dla twojej wiadomosci to wcale nie mam kosciastego tylka.mhahahahaha..fakt jestem bardzo wysoka ale nie jestem kosciasta..w ogole co ty mozesz wiedziec?! A mnie wkurzaja wyzelowani debile w obcislych sweterkach wink wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|