|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 12:45 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 12:46 pm
cry ogolnie jeden wielki dol cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 12:55 pm
Ni scream heart Monik !!! czeeemu smutasz !! evil ja ci dam scream przestan natychmiast crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 12:55 pm
Real_Twisted cry ogolnie jeden wielki dol cry z jakiegos konkretnego powodu ..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 12:56 pm
YumiTao Real_Twisted cry ogolnie jeden wielki dol cry z jakiegos konkretnego powodu ..?eh taki gloopi dzien, kocur sie nie odzywa xd , dzis byla rada ktora decydwoala czy dostane sie na uczelnie mnostwo stresu twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 1:00 pm
Real_Twisted YumiTao Real_Twisted cry ogolnie jeden wielki dol cry z jakiegos konkretnego powodu ..?eh taki gloopi dzien, kocur sie nie odzywa xd , dzis byla rada ktora decydwoala czy dostane sie na uczelnie mnostwo stresu twisted i co dostałas sie...? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 1:02 pm
YumiTao Real_Twisted YumiTao Real_Twisted cry ogolnie jeden wielki dol cry z jakiegos konkretnego powodu ..?eh taki gloopi dzien, kocur sie nie odzywa xd , dzis byla rada ktora decydwoala czy dostane sie na uczelnie mnostwo stresu twisted i co dostałas sie...? mrgreen crying nie wiem do poniedzialku powinnam wiedziec crying partyzanci opanowywuja POGG xd xd xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 1:05 pm
Real_Twisted YumiTao Real_Twisted YumiTao Real_Twisted cry ogolnie jeden wielki dol cry z jakiegos konkretnego powodu ..?eh taki gloopi dzien, kocur sie nie odzywa xd , dzis byla rada ktora decydwoala czy dostane sie na uczelnie mnostwo stresu twisted i co dostałas sie...? mrgreen crying nie wiem do poniedzialku powinnam wiedziec crying partyzanci opanowywuja POGG xd xd xd twisted wez odprezajaca kapiel i sie wyluzuj .... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 1:57 pm
kuna mam juz dosyc na dzisiaj wrazen....*polewa sobie do szklaneczki* a tu cisza.....coz i tak bywa....gadam sam do siebie..... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 2:07 pm
revcat kuna mam juz dosyc na dzisiaj wrazen....*polewa sobie do szklaneczki* a tu cisza.....coz i tak bywa....gadam sam do siebie..... ninja whee heart whee ja tu jestem whee heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 2:11 pm
YumiTao Real_Twisted YumiTao Real_Twisted YumiTao Real_Twisted cry ogolnie jeden wielki dol cry z jakiegos konkretnego powodu ..?eh taki gloopi dzien, kocur sie nie odzywa xd , dzis byla rada ktora decydwoala czy dostane sie na uczelnie mnostwo stresu twisted i co dostałas sie...? mrgreen crying nie wiem do poniedzialku powinnam wiedziec crying partyzanci opanowywuja POGG xd xd xd twisted wez odprezajaca kapiel i sie wyluzuj .... 3nodding juz sie wykompalam...racja nie ma to jak kapiel wszystko odrazu wydaje sie latwiejsze whee heart whee twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 2:18 pm
ale mnie napadl dziwny humor no......kuna co jest ze mna nie tak dzisiaj.... neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 2:20 pm
revcat ale mnie napadl dziwny humor no......kuna co jest ze mna nie tak dzisiaj.... neutral nie tylko ciebie dziwny humor dopadl sad to ta zla pogoda twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 2:21 pm
revcat ale mnie napadl dziwny humor no......kuna co jest ze mna nie tak dzisiaj.... neutral dziwny to znaczy czarny, cyniczny... ja czesto mam cyniczny humor... nie wiem czemu ale mi sie to podoba... malo kto wtedy rozumie moje dowcipy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 2:23 pm
Ozzwald revcat ale mnie napadl dziwny humor no......kuna co jest ze mna nie tak dzisiaj.... neutral dziwny to znaczy czarny, cyniczny... ja czesto mam cyniczny humor... nie wiem czemu ale mi sie to podoba... malo kto wtedy rozumie moje dowcipy... tak cyniczny to ja na codzien jestem i jest ok...ale teraz to raczej jakis smutek ale nie znam jeszcze jego zrodla.....mam przedziwne wrazenie ze cos sie stalo....kuna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|