|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 1:07 pm
*ziewa* zmęczona jestem... przez tą głupią szkołe się nie wysypiam stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 1:07 pm
Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Sayokun budzi się cze wam wróciłem na 15 min witaj 4laugh *wylazi z pod kocyka i przytula* *łapie kocyk i szczelnie się w niego zawija...* mooj kocyk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 1:08 pm
Lethiel Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Sayokun budzi się cze wam wróciłem na 15 min witaj 4laugh *wylazi z pod kocyka i przytula* *łapie kocyk i szczelnie się w niego zawija...* mooj kocyk crying chodź pod kołderkę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 *ziewa* zmęczona jestem... przez tą głupią szkołe się nie wysypiam stare a ja a ja ... sie wyspypiam i miewam dziaaczne sny !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Sayokun budzi się cze wam wróciłem na 15 min witaj 4laugh *wylazi z pod kocyka i przytula* *łapie kocyk i szczelnie się w niego zawija...* mooj kocyk crying teraz już mój! zostawiłaś go! razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 1:09 pm
Sayokun Lethiel Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Sayokun budzi się cze wam wróciłem na 15 min witaj 4laugh *wylazi z pod kocyka i przytula* *łapie kocyk i szczelnie się w niego zawija...* mooj kocyk crying chodź pod kołderkę xd no chodź xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Katka1989 *ziewa* zmęczona jestem... przez tą głupią szkołe się nie wysypiam stare a ja a ja ... sie wyspypiam i miewam dziaaczne sny !!! dziwaczne? jakie np? *ziewa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Sayokun Lethiel Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Sayokun budzi się cze wam wróciłem na 15 min witaj 4laugh *wylazi z pod kocyka i przytula* *łapie kocyk i szczelnie się w niego zawija...* mooj kocyk crying chodź pod kołderkę xd no chodź xd xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 1:11 pm
Lethiel Sayokun Sayokun Lethiel Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Sayokun budzi się cze wam wróciłem na 15 min witaj 4laugh *wylazi z pod kocyka i przytula* *łapie kocyk i szczelnie się w niego zawija...* mooj kocyk crying chodź pod kołderkę xd no chodź xd xd xd xd xd idziesz??? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 1:11 pm
Katka1989 BeeWolf Katka1989 *ziewa* zmęczona jestem... przez tą głupią szkołe się nie wysypiam stare a ja a ja ... sie wyspypiam i miewam dziaaczne sny !!! dziwaczne? jakie np? *ziewa* dzis juz Omi pisałem .... " stacja kosmiczna ... dziwni ludzie ... strasznie gruby byłem ... dalej nie powiem bez adwokata"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 1:13 pm
Oki, ja zwiewa... Sila wyzsza wzywa.......... (Fizyka znaczy sie... crying )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Katka1989 BeeWolf Katka1989 *ziewa* zmęczona jestem... przez tą głupią szkołe się nie wysypiam stare a ja a ja ... sie wyspypiam i miewam dziaaczne sny !!! dziwaczne? jakie np? *ziewa* dzis juz Omi pisałem .... " stacja kosmiczna ... dziwni ludzie ... strasznie gruby byłem ... dalej nie powiem bez adwokata" hieh spoko ^^ mi się nic nie śni, a jesli nawet to jestem zbyt nieprzytomna jak wstaję, zeby to zapamiętać sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Enter_Sandgirl Oki, ja zwiewa... Sila wyzsza wzywa.......... (Fizyka znaczy sie... crying ) papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 1:14 pm
chrrrr.... kocyk... chrrr... mięciutki kocyk... chrrr...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 1:14 pm
Katka1989 BeeWolf Katka1989 BeeWolf Katka1989 *ziewa* zmęczona jestem... przez tą głupią szkołe się nie wysypiam stare a ja a ja ... sie wyspypiam i miewam dziaaczne sny !!! dziwaczne? jakie np? *ziewa* dzis juz Omi pisałem .... " stacja kosmiczna ... dziwni ludzie ... strasznie gruby byłem ... dalej nie powiem bez adwokata" hieh spoko ^^ mi się nic nie śni, a jesli nawet to jestem zbyt nieprzytomna jak wstaję, zeby to zapamiętać sweatdrop ja ostatnio miewam dziwne sny ten ze stacja był dziwny ale nie tak jak inne ... papa Enter_Sandgirl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|