|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 12:45 pm
Kukus Lethiel niudno..... *nakrywa sie kocykiem* to może pomożesz mi pisać notakę o impresjonizmie... mam już 13 stron... jestem bogiem krótkich form wypowiedzi pisemnej... zawsze siekam eseje na 10-15 stron plus rysunki... i chyba dlatego mi zawsze zlecają belfrzy takie akcje partyzancki oj nie blagam ... gonk .. tylko nie to...... jutro bedą mnie o tym meczyć na polskim xd ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 12:45 pm
Hejka, Kochani! Tak tylko na momencik wskoczylam... Bo musze sie uczyc fizyki..... crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 12:46 pm
Enter_Sandgirl Hejka, Kochani! Tak tylko na momencik wskoczylam... Bo musze sie uczyc fizyki..... crying crying cześć... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 12:46 pm
Polska Anglia 1/1 kto by pomyslał piekny mecz !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 12:47 pm
Geralt_Bialy_Wilk Lethiel niudno..... *nakrywa sie kocykiem* *podchodzi i zagląda pod kocyk* 3nodding 4laugh *machu machu* *przytula* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 12:48 pm
Enter_Sandgirl Hejka, Kochani! Tak tylko na momencik wskoczylam... Bo musze sie uczyc fizyki..... crying crying kurde mol ale cie dawno nie było !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 12:48 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 12:50 pm
No ba ale nie wiem o co chodzi ?? MECZ ?? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 12:50 pm
BeeWolf Polska Anglia 1/1 kto by pomyslał piekny mecz !!! No bez przesady, pierwszą połowę grali jak opstatnie cioty... O, ale ta akcja była do wykorzystania!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 12:51 pm
Lethiel Geralt_Bialy_Wilk Lethiel niudno..... *nakrywa sie kocykiem* *podchodzi i zagląda pod kocyk* 3nodding 4laugh *machu machu* *przytula* whee łaaaa!!! Nie wciągaj mnie pod kocyk!!! XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 12:52 pm
Delein BeeWolf Polska Anglia 1/1 kto by pomyslał piekny mecz !!! No bez przesady, pierwszą połowę grali jak opstatnie cioty... O, ale ta akcja była do wykorzystania!!! dobra pierwsza polłowe zagrali biggrin ...a 2 jest jeszcze leprza biggrin już by 2 gola zapchneli !! biggrin ale ... anglicy zapchneli im .. moze jeszcze zremisuja oby !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 12:54 pm
BeeWolf Delein BeeWolf Polska Anglia 1/1 kto by pomyslał piekny mecz !!! No bez przesady, pierwszą połowę grali jak opstatnie cioty... O, ale ta akcja była do wykorzystania!!! dobra pierwsza polłowe zagrali biggrin ...a 2 jest jeszcze leprza biggrin już by 2 gola zapchneli !! biggrin ale ... anglicy zapchneli im .. moze jeszcze zremisuja oby !!! Nu, na razie jest 2:1 psia krew ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 12:54 pm
BeeWolf No ba ale nie wiem o co chodzi ?? MECZ ?? biggrin A o coz by innego??!! (To pewnie dlatego, ze nie ogladam.... ja przynosze pecha, jak ogladam!!!! Jak wlaczylam wczoraqj, to od razu stracili bramke, a potem dwie nastepne!!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 12:55 pm
Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Geralt_Bialy_Wilk Lethiel niudno..... *nakrywa sie kocykiem* *podchodzi i zagląda pod kocyk* 3nodding 4laugh *machu machu* *przytula* whee łaaaa!!! Nie wciągaj mnie pod kocyk!!! XDDD xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 12:56 pm
czesc Wam smile
Postanowilam przejrzec wszystkie zalegle strony z ponad tygodnia, ale po 300 zabraklo mi cierpliwosci sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|