|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 11:31 am
Uber.Zer0 Przybywam tylko na chwilkę by pozdrowić obecnych *głaszcze leżącą na podłodze Lethiel po główce i przykwywa kocem* Pisałem drugą część opowiadania i lecę się uczyć na jutrzejszą chemię , więc do zobaczenia. hejka biggrin i papatki sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 11:31 am
Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz Delein XD *bierze go za łapkę i dzie w kierunku schodów* XD*uśmiecha się* Bee, zboczeńcu mały, nie ciesz się tak. Pisarz idzie się przebrać, a ja będę stać na warcie XD taa ja tez bedeXD...znaczy sie bede sie przebierac XD *staje przed drzwiami* Bee, a tą kamerkę to zostaw na inne okazje ^^ >a może jakieś party w melinie???< no juz jestem ^^Nu *cmoka*...kiedy będziesz miał yukatę? :3 kupiłem w markecie ogon i troche gotowki mi stopnialo, potrzebuje 7 tysiecy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 11:32 am
Zapomnaiłem wap powiedzieć ... zto ze szczescia Omi wruciła jejejeje :*:*:**: ..niah niah niha szaleje ...!!!!
A teraz znikam !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 11:33 am
BeeWolf Zapomnaiłem wap powiedzieć ... zto ze szczescia Omi wruciła jejejeje :*:*:**: ..niah niah niha szaleje ...!!!! A teraz znikam ! papatki bee sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 11:35 am
Pisarz kupiłem w markecie ogon i troche gotowki mi stopnialo, potrzebuje 7 tysiecy sweatdrop Uuu...no, ja na torbę potrzebuję koło 16k XD Damy radę!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 11:37 am
Delein Pisarz kupiłem w markecie ogon i troche gotowki mi stopnialo, potrzebuje 7 tysiecy sweatdrop Uuu...no, ja na torbę potrzebuję koło 16k XD Damy radę! ja na razie potrzebuję uzbierać choć na jeden envelope... stare bo mi zostało 374 gold...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 11:37 am
Delein Pisarz kupiłem w markecie ogon i troche gotowki mi stopnialo, potrzebuje 7 tysiecy sweatdrop Uuu...no, ja na torbę potrzebuję koło 16k XD Damy radę! no pewnie, kurcze, ale mam nadzieje kupic taniej na rynku heh, i owodzonka w nowym quescie heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 11:40 am
musze juz leciec sad papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
musze lecieć bo moi popier**** dziadkowie naskazyli rodzica ze siedze taaaak "długo" see ya
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hej zauważyliście mnie?? jestem.... o czym gadacie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 11:41 am
Pisarz Delein Pisarz kupiłem w markecie ogon i troche gotowki mi stopnialo, potrzebuje 7 tysiecy sweatdrop Uuu...no, ja na torbę potrzebuję koło 16k XD Damy radę! no pewnie, kurcze, ale mam nadzieje kupic taniej na rynku heh, i owodzonka w nowym quescie heart Nowym queście? Ja o czymś nie wiem? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 11:41 am
Delisa musze juz leciec sad papatki papatki :c(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 11:42 am
Delein Pisarz Delein Pisarz kupiłem w markecie ogon i troche gotowki mi stopnialo, potrzebuje 7 tysiecy sweatdrop Uuu...no, ja na torbę potrzebuję koło 16k XD Damy radę! no pewnie, kurcze, ale mam nadzieje kupic taniej na rynku heh, i owodzonka w nowym quescie heart Nowym queście? Ja o czymś nie wiem? biggrin no twoj, zbierasz przeciez na torbe no nie?:p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 11:43 am
Namaarie, odchodzącym!
Sysunka, wierz mi, ze to, co najbardziej rzuca się tu w oczy jest twój fioletowy font...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|