|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 11:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 11:16 am
Delein Pisarz Delein Pisarz Delein XD *bierze go za łapkę i dzie w kierunku schodów* XD*uśmiecha się* Bee, zboczeńcu mały, nie ciesz się tak. Pisarz idzie się przebrać, a ja będę stać na warcie XD taa ja tez bedeXD...znaczy sie bede sie przebierac XD *staje przed drzwiami* Bee, a tą kamerkę to zostaw na inne okazje ^^ >a może jakieś party w melinie???< no juz jestem ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 11:21 am
Delein Pisarz Delein Pisarz Delein XD *bierze go za łapkę i dzie w kierunku schodów* XD*uśmiecha się* Bee, zboczeńcu mały, nie ciesz się tak. Pisarz idzie się przebrać, a ja będę stać na warcie XD taa ja tez bedeXD...znaczy sie bede sie przebierac XD *staje przed drzwiami* Bee, a tą kamerkę to zostaw na inne okazje ^^ >a może jakieś party w melinie???< dobrze nawiajsz party w melinie ... > biggrin dobry pomsył smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 11:21 am
Piscie na mojim Quescie Bump! A jak możecie to go dofinansujcie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 11:22 am
Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz Delein XD *bierze go za łapkę i dzie w kierunku schodów* XD*uśmiecha się* Bee, zboczeńcu mały, nie ciesz się tak. Pisarz idzie się przebrać, a ja będę stać na warcie XD taa ja tez bedeXD...znaczy sie bede sie przebierac XD *staje przed drzwiami* Bee, a tą kamerkę to zostaw na inne okazje ^^ >a może jakieś party w melinie???< no juz jestem ^^Nu *cmoka*...kiedy będziesz miał yukatę? :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 11:24 am
BeeWolf Delein Pisarz Delein Pisarz Delein XD *bierze go za łapkę i dzie w kierunku schodów* XD*uśmiecha się* Bee, zboczeńcu mały, nie ciesz się tak. Pisarz idzie się przebrać, a ja będę stać na warcie XD taa ja tez bedeXD...znaczy sie bede sie przebierac XD *staje przed drzwiami* Bee, a tą kamerkę to zostaw na inne okazje ^^ >a może jakieś party w melinie???< dobrze nawiajsz party w melinie ... > biggrin dobry pomsył smile Wiem, jestem genialna, nie musisz mi tego powtarzać XD (bije mi dzisiaj na dekiel chyba XDXD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 11:26 am
nudnio......... *kladzie sie na ziemi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 11:28 am
znowu? Obejrzeliśmy wszystkie szafy. moze jest jeszcze cos co mozna obejrzeć? Pod fotelami albo co XD sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 11:28 am
gotiko Piscie na mojim Quescie Bump! A jak możecie to go dofinansujcie. ...a ty kto? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 11:29 am
Przybywam tylko na chwilkę by pozdrowić obecnych *głaszcze leżącą na podłodze Lethiel po główce i przykwywa kocem*
Pisałem drugą część opowiadania i lecę się uczyć na jutrzejszą chemię , więc do zobaczenia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 11:29 am
Yuki-yuki znowu? Obejrzeliśmy wszystkie szafy. moze jest jeszcze cos co mozna obejrzeć? Pod fotelami albo co XD sweatdrop xd ... lepiej nie ...... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 11:30 am
Uber.Zer0 Przybywam tylko na chwilkę by pozdrowić obecnych *głaszcze leżącą na podłodze Lethiel po główce i przykwywa kocem* Pisałem drugą część opowiadania i lecę się uczyć na jutrzejszą chemię , więc do zobaczenia. Avsko! Powodzenia z tą chemią ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 11:30 am
Uber.Zer0 Przybywam tylko na chwilkę by pozdrowić obecnych *głaszcze leżącą na podłodze Lethiel po główce i przykwywa kocem* Pisałem drugą część opowiadania i lecę się uczyć na jutrzejszą chemię , więc do zobaczenia. 4laugh *wstaje* *przytulas* *chowa sie spowrotem pod koc*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 11:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 11:31 am
Ja tylko proponuje. Skoro wszystkim nudno (chyba) łącznie ze mną (napewno)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|