|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 10:39 am
BeeWolf Ja- Yosei ...no bo ja się podpisuję Rufus ... ... _^_ ...znaczy sie... ...nazywam się RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN... ... ...Sei - wszystko ok? pierwsze slysze ... ale rufi to ... to coś !!!! .... chcesz poznać .. icka ... to też nie udany Experymment !! nie wspominaj o Icku... to nasza największa porażka naukowa... jak mogłeś pomylić fiolkę zawierającą płyn moozgowo zdzeniowy i tą w ktoorej było guano iguany sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 10:40 am
Delein Pisarz Delein Dżizas, musiałąm dzisiaj o 6:00 wstać==..ale za to jutro się wyśpię- mam lekcje na 9:50...wiec dzisiaj mogę posiedzieć ^^ no to sie ciesze ale czy siedziec? ;c)Hm...faktycznie źle to ujęłąm XD hehe no własnie, uwazaj co piszesz heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 10:40 am
Sei chan Jak ma być Ok skoro boli crying Mykam, papatki!!! papapap ..!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 10:41 am
Pisarz hehe no własnie, uwazaj co piszesz heart A ty byś się ubrał XD heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 10:42 am
...hm... ... ...jeszcze ostatnia szafa... ...może tym razem kto inny będzie ją zabezpieczał przy otwieraniu? ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 10:42 am
Delein Pisarz hehe no własnie, uwazaj co piszesz heart A ty byś się ubrał XD heart zostawilem ubranie na gorze, nie chce mi sie isc :p poza tym ciepło wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 10:44 am
Pisarz Delein Pisarz hehe no własnie, uwazaj co piszesz heart A ty byś się ubrał XD heart zostawilem ubranie na gorze, nie chce mi sie isc :p poza tym ciepło wink No tak, rozumiem leniu XD *przytula się*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 10:44 am
Kukus BeeWolf pierwsze slysze ... ale rufi to ... to coś !!!! .... chcesz poznać .. icka ... to też nie udany Experymment !! nie wspominaj o Icku... to nasza największa porażka naukowa... jak mogłeś pomylić fiolkę zawierającą płyn moozgowo zdzeniowy i tą w ktoorej było guano iguany sweatdrop no co pijany byłem ... !!! dobrze ze nie pomyliłem muzgu z kalafiorem !! a nie pomyliłem upS !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 10:45 am
Delein Pisarz Delein Pisarz hehe no własnie, uwazaj co piszesz heart A ty byś się ubrał XD heart zostawilem ubranie na gorze, nie chce mi sie isc :p poza tym ciepło wink No tak, rozumiem leniu XD *przytula się* no i dobrze, co tam, samemu sie boje isc XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 10:49 am
Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz hehe no własnie, uwazaj co piszesz heart A ty byś się ubrał XD heart zostawilem ubranie na gorze, nie chce mi sie isc :p poza tym ciepło wink No tak, rozumiem leniu XD *przytula się* no i dobrze, co tam, samemu sie boje isc XD zuca w niego workiem z ubraniamy odziej sie wać pan !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 10:50 am
Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz hehe no własnie, uwazaj co piszesz heart A ty byś się ubrał XD heart zostawilem ubranie na gorze, nie chce mi sie isc :p poza tym ciepło wink No tak, rozumiem leniu XD *przytula się* no i dobrze, co tam, samemu sie boje isc XD Jakaś aluzja? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 10:51 am
... ...no cóż... ...ja się za chwilkę będe zbierał... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 10:53 am
uf wóciłam.... 3 kilometry biegiem. Moje pluca
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 10:53 am
Ja- Yosei ... ...no cóż... ...ja się za chwilkę będe zbierał... ... t5o ja już ci mowie narazie !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 10:54 am
Yuki-yuki uf wóciłam.... 3 kilometry biegiem. Moje pluca z gdzie byłaś ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|