|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 10:18 am
Ja- Yosei Sei chan Ja- Yosei Sei chan *Lapie się drwiczek i próbuje uwolnić stopę z macki*Nyu eek ...eh... ...co wyście tu robili jak mnie nie było... ... ...Tych szaf nikt nigdy nie otwierał.*Odsuwa się od szafy*Skąd te macki eek ...nie mam pojęcia... ... ... eek ... ...KRzyczy do Osmiornico niedziewdzia pusć pana ... i zmiataj do szafy smierdzielu jeden bo nie dostaniesz papu !!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 10:20 am
Sei chan Yosei!! eek *łapie go za rękę* ... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 10:21 am
Ja- Yosei Sei chan Yosei!! eek *łapie go za rękę* ... ...no i w pizdu wyladował ..... Rufus wypluj pana mowie ostatni raz .... dga zwierzaka miotłą !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 10:22 am
Ja- Yosei Sei chan Yosei!! eek *łapie go za rękę* ... ... eek *Wbiaj się pazurami w podłogę i prubuje uwolnić ogon z macki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 10:24 am
BeeWolf Ja- Yosei Sei chan Yosei!! eek *łapie go za rękę* ... ...no i w pizdu wyladował ..... Rufus wypluj pana mowie ostatni raz .... dga zwierzaka miotłą !!! bee... lepiej zrób coś albo posiekam twoją ośmiorniczkę... *wyczarowuje dwa elfie ostrza do walki wręcz*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 10:26 am
Sei chan Ja- Yosei Sei chan Yosei!! eek *łapie go za rękę* ... ... eek *Wbiaj się pazurami w podłogę i prubuje uwolnić ogon z macki* ...e-e-e panie! od dziewczynek to ty się odwal, łaskawie co?! ... ...Sei - nic Ci nie jest? ... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 10:26 am
*wchodzi do pokoju* Mae govannen!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 10:27 am
Delein *wchodzi do pokoju* Mae govannen! ... ... surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 10:28 am
Ja- Yosei Sei chan Ja- Yosei Sei chan Yosei!! eek *łapie go za rękę* ... ... eek *Wbiaj się pazurami w podłogę i prubuje uwolnić ogon z macki* ...e-e-e panie! od dziewczynek to ty się odwal, łaskawie co?! ... ...Sei - nic Ci nie jest? ... ...i po co ja się tak męczyłam rolleyes *ostrza znikają* cześć delein ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 10:28 am
Setsuna Dragonclaw BeeWolf Ja- Yosei Sei chan Yosei!! eek *łapie go za rękę* ... ...no i w pizdu wyladował ..... Rufus wypluj pana mowie ostatni raz .... dga zwierzaka miotłą !!! bee... lepiej zrób coś albo posiekam twoją ośmiorniczkę... *wyczarowuje dwa elfie ostrza do walki wręcz* okej okej ..wola chektora 3 metwowego pso-nosorozco-jelenia hektus ... z kopa rufusa bo chyba sie czegoś nacpał !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 10:29 am
Boli crying *Powoli wyciąga pazury z podłogi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 10:29 am
BeeWolf Setsuna Dragonclaw BeeWolf Ja- Yosei Sei chan Yosei!! eek *łapie go za rękę* ... ...no i w pizdu wyladował ..... Rufus wypluj pana mowie ostatni raz .... dga zwierzaka miotłą !!! bee... lepiej zrób coś albo posiekam twoją ośmiorniczkę... *wyczarowuje dwa elfie ostrza do walki wręcz* okej okej ..wola chektora 3 metwowego pso-nosorozco-jelenia hektus ... z kopa rufusa bo chyba sie czegoś nacpał !!! ...co Ty z tym Rufus'em? ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|