|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 26, 2008 9:05 am
Silent Hill 4 - Room of Angel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 26, 2008 9:46 am
Hairspray -> I Know Where I've Been
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 26, 2008 10:33 am
Yumea pani psychol the killers: leave the bourbon on the shelf ... nie wiem co myśleć o tej ich płycie. ech, ja wiem: jest do chrzanu. Ich debiutancki krążek był świetny, ciekawie się zapowiadali z tą klimatyczną muzyką i niebanalnymi tekstami. A teraz wpadli w kanał. Bardzo trafnie napisał pewien krytyk muzyczny: "wymienili dobre piosenki na wąsy" weeeź, te wąsy... cowboyów z siebie zrobili ninja a szkoda, bo naprawdę lubiłam ich kawałki na początku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 26, 2008 10:34 am
Kyoko Suomi Silent Hill 4 - Room of Angel
uwielbiam ta piosenke i jeszcze white sugar biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 26, 2008 10:36 am
SAMEER - YEH LADKA HAI ALLAH.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 28, 2008 2:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 28, 2008 2:10 pm
pani psychol Yumea pani psychol the killers: leave the bourbon on the shelf ... nie wiem co myśleć o tej ich płycie. ech, ja wiem: jest do chrzanu. Ich debiutancki krążek był świetny, ciekawie się zapowiadali z tą klimatyczną muzyką i niebanalnymi tekstami. A teraz wpadli w kanał. Bardzo trafnie napisał pewien krytyk muzyczny: "wymienili dobre piosenki na wąsy" weeeź, te wąsy... cowboyów z siebie zrobili ninja a szkoda, bo naprawdę lubiłam ich kawałki na początku... Ja nawet nie wiem jak wyglądają, ale ich ostatnia płyta mi się podoba. Szczególnie nowe wersje starych piosenek. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 28, 2008 11:39 pm
ichabot pani psychol Yumea pani psychol the killers: leave the bourbon on the shelf ... nie wiem co myśleć o tej ich płycie. ech, ja wiem: jest do chrzanu. Ich debiutancki krążek był świetny, ciekawie się zapowiadali z tą klimatyczną muzyką i niebanalnymi tekstami. A teraz wpadli w kanał. Bardzo trafnie napisał pewien krytyk muzyczny: "wymienili dobre piosenki na wąsy" weeeź, te wąsy... cowboyów z siebie zrobili ninja a szkoda, bo naprawdę lubiłam ich kawałki na początku... Ja nawet nie wiem jak wyglądają, ale ich ostatnia płyta mi się podoba. Szczególnie nowe wersje starych piosenek. xd jak dla mnie to te nowe wersje niczym się nie różnią od starych... xd no, może trochę. ale to i tak nic.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 29, 2008 2:02 am
Chemical Brothers - 01 - Star Guitar - simplemp3s
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 5:00 am
Mattafix - Living Darfur.mp3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 11:15 am
SMILE.dk - circuit Girl (swing mix)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 11:19 am
Army of Lovers - Sexual Revolution heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 11:54 am
pani psychol ichabot pani psychol Yumea pani psychol the killers: leave the bourbon on the shelf ... nie wiem co myśleć o tej ich płycie. ech, ja wiem: jest do chrzanu. Ich debiutancki krążek był świetny, ciekawie się zapowiadali z tą klimatyczną muzyką i niebanalnymi tekstami. A teraz wpadli w kanał. Bardzo trafnie napisał pewien krytyk muzyczny: "wymienili dobre piosenki na wąsy" weeeź, te wąsy... cowboyów z siebie zrobili ninja a szkoda, bo naprawdę lubiłam ich kawałki na początku... Ja nawet nie wiem jak wyglądają, ale ich ostatnia płyta mi się podoba. Szczególnie nowe wersje starych piosenek. xd jak dla mnie to te nowe wersje niczym się nie różnią od starych... xd no, może trochę. ale to i tak nic. a przesłuchałaś sam's town, starą wersję, a później tą nowszą? Dla mnie to DUŻA różnica. Nowsza jest o wiele lepsza dla mnie. Zresztą nie tylko te przeróbki mi się podobają. Jeszcze fajne jest "Romeo and Juliet", albo "Ruby, don't take your love to town" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 12:04 pm
Ennio Morricone - "Le Professionnel"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 31, 2008 4:31 am
ichabot a przesłuchałaś sam's town, starą wersję, a później tą nowszą? Dla mnie to DUŻA różnica. Nowsza jest o wiele lepsza dla mnie. Zresztą nie tylko te przeróbki mi się podobają. Jeszcze fajne jest "Romeo and Juliet", albo "Ruby, don't take your love to town" xd słuchałam, słuchałam... mhmmm te nowsze są jakby "cichsze", nie wiem jak to opisać. mi się tak jakby przejadły ich piosenki, przez całe wakacje ich słuchałam, to nie dziwota xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|