|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 6:06 am
revcat Kiray revcat hmmmmm..... mrgreen wladza dla partyzantow.....a kogo bys pierwszego wywalil? *wypija* mozliwe ze ozuala, albo seichan (czy jakas tak bo na RP cos tam mowila) albo kogokolwiek kto by sie napatoczyl...a napewno bym usunol jakis pedalow z pogg xd xd polej jeszcze ja bym wypierdolil z hukiem seichan.... czarny dostal by ostrzezenie podobnie jak ozual i labudziak..... *polewa* pijmy pijmy.....ciach! mrgreen labudziak jest Partyzantem...przyjelem go wkoncu jakis czas temu...ale do tej pory sie nie odezwal...trzeba bedzie pomyslec nad banem dla niego...oczywiscie "losowym" *pije* ach...dobre jak zwykle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 6:07 am
Real_Twisted aha wiedzialam wyczuwalam ta ukryta agresje xd xd xd xd xd twisted tak to juz z Kocurami bywa...
niby przyjdzie sie przytulic
a za chwile masz podrapane wszystko dookola
lacznie ze soba...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 6:19 am
Arife Kiray Arife Witam szkraby ^^
bimbru dajcie bo kaca mam... eek wlata faka?? cos Ty zrobila z wlosami?? eek *polewa Arife do szklanki* pij *samemu zas pije z gwinta* mi tez jest potrzebny a wiesz brakowalo mi pomaranczowego do ubranka
a ze nie mam pomaranczowych ciuszkow
zrobilam sobie rude wloski ^^
no i troche je skrocilam ^^ ale jak je skrocilas...normalnie stracilas swoja kobiecosc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 6:20 am
Arife Real_Twisted aha wiedzialam wyczuwalam ta ukryta agresje xd xd xd xd xd twisted tak to juz z Kocurami bywa...
lacznie ze soba... eek eeeeeee... eek twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 6:21 am
Real_Twisted Kiray Real_Twisted Kiray Real_Twisted gonk gonk gonk gonk to ja sie moze schowam gonk gonk gonk twisted ....??.... no bys mnie nie zbanowal xd xd xd xd xd twisted moze wink twisted aha wiedzialam wyczuwalam ta ukryta agresje xd xd xd xd xd twisted no co Ty...ja mam byc agresywny xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 6:23 am
Arife Real_Twisted aha wiedzialam wyczuwalam ta ukryta agresje xd xd xd xd xd twisted tak to juz z Kocurami bywa...
lacznie ze soba... co to kuna mada fakin szit za pomowienia? mrgreen pirate "losowego"? hmm? hmm? pirate *polewa do szklanek* tak tak generale Kiray dobry jak zawsze.... skoro labudziak sie tu nigdy nie pokazal to moze dam mu ostrzezenie? pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 6:26 am
revcat Arife Real_Twisted aha wiedzialam wyczuwalam ta ukryta agresje xd xd xd xd xd twisted tak to juz z Kocurami bywa...
lacznie ze soba... co to kuna mada fakin szit za pomowienia? mrgreen pirate "losowego"? hmm? hmm? pirate *polewa do szklanek* tak tak generale Kiray dobry jak zawsze.... skoro labudziak sie tu nigdy nie pokazal to moze dam mu ostrzezenie? pirate ostrzezenie...nie wiem czy to cos da i tak sie tu nie pojawia...poczekamy a pozniej zrobimy glosowanie i go usuniemy xd polej Generale *nadstawia szklanke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 6:35 am
Kiray revcat Arife Real_Twisted aha wiedzialam wyczuwalam ta ukryta agresje xd xd xd xd xd twisted tak to juz z Kocurami bywa...
lacznie ze soba... co to kuna mada fakin szit za pomowienia? mrgreen pirate "losowego"? hmm? hmm? pirate *polewa do szklanek* tak tak generale Kiray dobry jak zawsze.... skoro labudziak sie tu nigdy nie pokazal to moze dam mu ostrzezenie? pirate ostrzezenie...nie wiem czy to cos da i tak sie tu nie pojawia...poczekamy a pozniej zrobimy glosowanie i go usuniemy xd polej Generale *nadstawia szklanke* oi! *polewa* zdrowie nasze! ja bym mu dal ostrzezenie ze sie nie pojawia i nie spelnia obowiazkow sluzbowych....a powodem losowego bedzie zdrada R.P......mwhahahahahaha *wychyla swoja szklanke i polewa kolejna kolejke* coz...lajf is brutal... pirate mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 6:43 am
revcat Kiray revcat Arife Real_Twisted aha wiedzialam wyczuwalam ta ukryta agresje xd xd xd xd xd twisted tak to juz z Kocurami bywa...
lacznie ze soba... co to kuna mada fakin szit za pomowienia? mrgreen pirate "losowego"? hmm? hmm? pirate *polewa do szklanek* tak tak generale Kiray dobry jak zawsze.... skoro labudziak sie tu nigdy nie pokazal to moze dam mu ostrzezenie? pirate ostrzezenie...nie wiem czy to cos da i tak sie tu nie pojawia...poczekamy a pozniej zrobimy glosowanie i go usuniemy xd polej Generale *nadstawia szklanke* oi! *polewa* zdrowie nasze! ja bym mu dal ostrzezenie ze sie nie pojawia i nie spelnia obowiazkow sluzbowych....a powodem losowego bedzie zdrada R.P......mwhahahahahaha *wychyla swoja szklanke i polewa kolejna kolejke* coz...lajf is brutal... pirate mrgreen glupia opera...zawiesila sie... jak dostanie tego "losowego" to i tak nic to nie zmieni bo sie nie udzielal... *wypija* a nam tylko poprawi humo...bo nie ma to jak dac komus "losowego" bana xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 6:47 am
Kiray glupia opera...zawiesila sie... jak dostanie tego "losowego" to i tak nic to nie zmieni bo sie nie udzielal... *wypija* a nam tylko poprawi humo...bo nie ma to jak dac komus "losowego" bana xd zasadniczo macie racje generale! poprawi Nam to humor mwhahahahaha mrgreen *polewa kolejna*..... druga sprawa..trzeba bedzie zorganizowac kolejny napad na pogg.... pirate ot tak... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 6:47 am
ide SE na patrol... nie wiem czy jeszcze wroce... HOWGH...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 6:48 am
revcat Kiray glupia opera...zawiesila sie... jak dostanie tego "losowego" to i tak nic to nie zmieni bo sie nie udzielal... *wypija* a nam tylko poprawi humo...bo nie ma to jak dac komus "losowego" bana xd zasadniczo macie racje generale! poprawi Nam to humor mwhahahahaha mrgreen *polewa kolejna*..... druga sprawa..trzeba bedzie zorganizowac kolejny napad na pogg.... pirate ot tak... pirate tylko by trzeba ustalic kiedy...ale ja i tak zaczynam sie zbroic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 6:51 am
Kiray revcat Kiray glupia opera...zawiesila sie... jak dostanie tego "losowego" to i tak nic to nie zmieni bo sie nie udzielal... *wypija* a nam tylko poprawi humo...bo nie ma to jak dac komus "losowego" bana xd zasadniczo macie racje generale! poprawi Nam to humor mwhahahahaha mrgreen *polewa kolejna*..... druga sprawa..trzeba bedzie zorganizowac kolejny napad na pogg.... pirate ot tak... pirate tylko by trzeba ustalic kiedy...ale ja i tak zaczynam sie zbroic trzym sie generale! uwazaj na kapitalistyczne swinie! see ya! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 7:41 am
oi! przywitaam sie i poszlam ide na zakupy trzeba zrobic vykk/victimom obiad pirate rofl
i na deserek makaron z porzeczkami olowiorzernymi i ciasteczka z cyjankiem
nara
oi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 7:47 am
Baliaur oi! przywitaam sie i poszlam ide na zakupy trzeba zrobic vykk/victimom obiad pirate rofl
i na deserek makaron z porzeczkami olowiorzernymi i ciasteczka z cyjankiem
nara
oi! uuuuuuuuuuuu mra nie ma to jak kochajaca kobieta whee heart whee twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|