|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 9:24 am
dark wampirek Ja- Yosei ... ... ...hm... ... ... ...przedstaw się potworze!!!!! scream ...wampirek podchodzi do szafy i otwiera ją zdecydowanym ruchem ręki... Na podłogę wylatuje duży płaszcz spod którego wyczołguje się po chwili czarne kociątko... Dobra, czyja to zguba?? stare ... stare ... ...a więc coś jeszcze tam było... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hejko! wróciłam do was. O czym rozmawiacie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei dark wampirek Ja- Yosei ... ... ...hm... ... ... ...przedstaw się potworze!!!!! scream ...wampirek podchodzi do szafy i otwiera ją zdecydowanym ruchem ręki... Na podłogę wylatuje duży płaszcz spod którego wyczołguje się po chwili czarne kociątko... Dobra, czyja to zguba?? stare ... stare ... ...a więc coś jeszcze tam było... ...Mysz?? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 9:25 am
Katka1989 hejko! wróciłam do was. O czym rozmawiacie? Sprawdzamy zawartość szaf!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 9:25 am
dark wampirek Ja- Yosei ... ... ...hm... ... ... ...przedstaw się potworze!!!!! scream ...wampirek podchodzi do szafy i otwiera ją zdecydowanym ruchem ręki... Na podłogę wylatuje duży płaszcz spod którego wyczołguje się po chwili czarne kociątko... Dobra, czyja to zguba?? stare to chyba nie ta szafa 3nodding zaraz... on przypomina mi Moriyę crying gdzie jest mój malutki półtorametrowy kociak???? crying 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 9:26 am
kicia 4laugh *przytula kotka* *podskakooje z radości*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 9:26 am
Katka1989 hejko! wróciłam do was. O czym rozmawiacie? witaj^^ 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 9:27 am
dark wampirek Ja- Yosei dark wampirek Ja- Yosei ... ... ...hm... ... ... ...przedstaw się potworze!!!!! scream ...wampirek podchodzi do szafy i otwiera ją zdecydowanym ruchem ręki... Na podłogę wylatuje duży płaszcz spod którego wyczołguje się po chwili czarne kociątko... Dobra, czyja to zguba?? stare ... stare ... ...a więc coś jeszcze tam było... ...Mysz?? stare ... stare ...cześć Katka... ... ... ...hm... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 9:27 am
Dwie szafy otwarte jeszcze trzy do sprawdzenia.*Podbiega do następnej szafy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 9:29 am
acha i chmurka lubi mieć imie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 9:29 am
*siada w fotelu i zaczyna słuchać muzy na discmanie (Avril Lavigne ^^)*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 9:30 am
Ja znikma na chwile do sklepu ide.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 9:31 am
Ja- Yosei dark wampirek Ja- Yosei dark wampirek Ja- Yosei ... ... ...hm... ... ... ...przedstaw się potworze!!!!! scream ...wampirek podchodzi do szafy i otwiera ją zdecydowanym ruchem ręki... Na podłogę wylatuje duży płaszcz spod którego wyczołguje się po chwili czarne kociątko... Dobra, czyja to zguba?? stare ... stare ... ...a więc coś jeszcze tam było... ...Mysz?? stare ... stare ...cześć Katka... ... ... ...hm... ... eek *zaslania kotkowi oczka* cio to ?? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
...hm... ... ... ...prawdopodobnie był to sobowtórniak... ...musiał kiedyś wleźć do tej szafy jak byliśmy na basenie...albo w nocy... ...w każdym razie - teraz już nie żyje... ... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 *siada w fotelu i zaczyna słuchać muzy na discmanie (Avril Lavigne ^^)* chcesz mieć chmurke??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|