|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 8:29 am
Hejka^^! O czym rozmawiacie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 8:30 am
Uber.Zer0 Hiekka MG.. tu zapewne będzie kłopot. Ja nie wiem czy się nadaję, jeszcze nigdy nie mistrzowałam xd Jeśli chodzi o postać, to mam nawet kilka wymyślonych, ale mam problem z decyzją xd A wypisać umiejętności faktycznie by się przydało Mistrzowanie podczas sesji na forum internetowym to tragedia - trzeba ustalić kolejkę wypowiedzi i zakazać pisania poza kolejką. Witam wszystkich xd cze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 8:31 am
Yumehayla Hejka^^! O czym rozmawiacie? cze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 8:31 am
rpg, RPG! heart heart heart Ja tez chce, ale o czym ono bedzie? eek xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 8:32 am
Yuki-yuki rpg, RPG! heart heart heart Ja tez chce, ale o czym ono bedzie? eek xp cze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 8:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 8:36 am
Nyu^ ^ *Wbiega do salonu zachaczając po drodze bandarzem o fotel* eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 8:37 am
ojejeje. Biedna *podchodzi do Sei i podaje jej ręke by pomóc*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 8:38 am
Yuki-yuki ojejeje. Biedna *podchodzi do Sei i podaje jej ręke by pomóc* Nyu, dzięki. Lethiel no i odmieniliście Shinna w końcu??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 8:39 am
Sei chan Nyu^ ^ *Wbiega do salonu zachaczając po drodze bandarzem o fotel* eek ...to ciągle te bandaże po przygodzie z Ozzym? ... ...no jak na mój gust to trzeba je zmienić... ...ale jak tam chcesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 8:40 am
nie ma za co^^ zawsze do usług. Tammmmmmmmmaaaaa sama czemu sie nie dozywasz? *płacze* pryczepiłam się?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 8:41 am
Yuki-yuki nie ma za co^^ zawsze do usług. Tammmmmmmmmaaaaa sama czemu sie nie dozywasz? *płacze* pryczepiłam się? dobra bende sie odzywać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 8:41 am
Ja- Yosei Sei chan Nyu^ ^ *Wbiega do salonu zachaczając po drodze bandarzem o fotel* eek ...to ciągle te bandaże po przygodzie z Ozzym? ... ...no jak na mój gust to trzeba je zmienić... ...ale jak tam chcesz... Zmieniałam je i dlatego są tak luźno pozakładane sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 8:42 am
dziękuje tama-siama. Własciwie ja cie jescze dobzie nei poznałam ale lubie cie ^^ sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 8:43 am
Sei chan Ja- Yosei Sei chan Nyu^ ^ *Wbiega do salonu zachaczając po drodze bandarzem o fotel* eek ...to ciągle te bandaże po przygodzie z Ozzym? ... ...no jak na mój gust to trzeba je zmienić... ...ale jak tam chcesz... Zmieniałam je i dlatego są tak luźno pozakładane sweatdrop ...hm... ...jeśli pozwolisz - to poprawię ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|