|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 5:50 am
Kiray revcat kuna Del nie jest modem na elicie..tam nie ma modow wszyscy sobie ufaja....ciekaw tylko jestem jak dlugo... bo tam jest pelna kultura...kazdy jest cacy i wogole... tja....*polewa do szklanek* generale Kiray napijmy sie....moze my sie zglosimy na modow? kto jeszcze pije? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 5:50 am
Real_Twisted Kiray Real_Twisted Kiray revcat kuna Del nie jest modem na elicie..tam nie ma modow wszyscy sobie ufaja....ciekaw tylko jestem jak dlugo... bo tam jest pelna kultura...kazdy jest cacy i wogole... a my tylko prostacy i partyzanci czy co??????? scream twisted unas sa same chamy, Buce, degeneraty mendy, bezczelne typki...i wszystkiego innego po troszku xd same najciekawsze osoby jednym zdaniem xd twisted jednym slowem Partyzanci mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 5:53 am
Kiray Real_Twisted Kiray Real_Twisted Kiray revcat kuna Del nie jest modem na elicie..tam nie ma modow wszyscy sobie ufaja....ciekaw tylko jestem jak dlugo... bo tam jest pelna kultura...kazdy jest cacy i wogole... a my tylko prostacy i partyzanci czy co??????? scream twisted unas sa same chamy, Buce, degeneraty mendy, bezczelne typki...i wszystkiego innego po troszku xd same najciekawsze osoby jednym zdaniem xd twisted jednym slowem Partyzanci mrgreen oi! mwhahahahahahahaha mrgreen pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 5:53 am
revcat Kiray revcat kuna Del nie jest modem na elicie..tam nie ma modow wszyscy sobie ufaja....ciekaw tylko jestem jak dlugo... bo tam jest pelna kultura...kazdy jest cacy i wogole... tja....*polewa do szklanek* generale Kiray napijmy sie....moze my sie zglosimy na modow? kto jeszcze pije? mrgreen nie wiem czy by nam dali taka wladze... chociaz to jest mila perspektywa...Partyzanci przejeli by nowa gildie pirate xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 5:54 am
Kiray revcat Kiray revcat kuna Del nie jest modem na elicie..tam nie ma modow wszyscy sobie ufaja....ciekaw tylko jestem jak dlugo... bo tam jest pelna kultura...kazdy jest cacy i wogole... tja....*polewa do szklanek* generale Kiray napijmy sie....moze my sie zglosimy na modow? kto jeszcze pije? mrgreen nie wiem czy by nam dali taka wladze... chociaz to jest mila perspektywa...Partyzanci przejeli by nowa gildie pirate xd hmmmmm..... mrgreen wladza dla partyzantow.....a kogo bys pierwszego wywalil?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 5:56 am
revcat Kiray revcat Kiray revcat kuna Del nie jest modem na elicie..tam nie ma modow wszyscy sobie ufaja....ciekaw tylko jestem jak dlugo... bo tam jest pelna kultura...kazdy jest cacy i wogole... tja....*polewa do szklanek* generale Kiray napijmy sie....moze my sie zglosimy na modow? kto jeszcze pije? mrgreen nie wiem czy by nam dali taka wladze... chociaz to jest mila perspektywa...Partyzanci przejeli by nowa gildie pirate xd hmmmmm..... mrgreen wladza dla partyzantow.....a kogo bys pierwszego wywalil? gonk gonk gonk gonk to ja sie moze schowam gonk gonk gonk twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 5:57 am
revcat hmmmmm..... mrgreen wladza dla partyzantow.....a kogo bys pierwszego wywalil? *wypija* mozliwe ze ozuala, albo seichan (czy jakas tak bo na RP cos tam mowila) albo kogokolwiek kto by sie napatoczyl...a napewno bym usunol jakis pedalow z pogg xd xd polej jeszcze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 5:59 am
Real_Twisted gonk gonk gonk gonk to ja sie moze schowam gonk gonk gonk twisted ....??....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 6:00 am
Kiray Real_Twisted gonk gonk gonk gonk to ja sie moze schowam gonk gonk gonk twisted ....??.... no bys mnie nie zbanowal xd xd xd xd xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 6:01 am
Real_Twisted Kiray Real_Twisted gonk gonk gonk gonk to ja sie moze schowam gonk gonk gonk twisted ....??.... no bys mnie nie zbanowal xd xd xd xd xd twisted moze wink twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 6:01 am
Witam szkraby ^^
bimbru dajcie bo kaca mam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 6:03 am
Kiray revcat hmmmmm..... mrgreen wladza dla partyzantow.....a kogo bys pierwszego wywalil? *wypija* mozliwe ze ozuala, albo seichan (czy jakas tak bo na RP cos tam mowila) albo kogokolwiek kto by sie napatoczyl...a napewno bym usunol jakis pedalow z pogg xd xd polej jeszcze ja bym wypierdolil z hukiem seichan.... czarny dostal by ostrzezenie podobnie jak ozual i labudziak..... *polewa* pijmy pijmy.....ciach! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 6:04 am
Kiray Real_Twisted Kiray Real_Twisted gonk gonk gonk gonk to ja sie moze schowam gonk gonk gonk twisted ....??.... no bys mnie nie zbanowal xd xd xd xd xd twisted moze wink twisted aha wiedzialam wyczuwalam ta ukryta agresje xd xd xd xd xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 6:04 am
Arife Witam szkraby ^^
bimbru dajcie bo kaca mam... eek wlata faka?? cos Ty zrobila z wlosami?? eek *polewa Arife do szklanki* pij *samemu zas pije z gwinta* mi tez jest potrzebny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 6:06 am
Kiray Arife Witam szkraby ^^
bimbru dajcie bo kaca mam... eek wlata faka?? cos Ty zrobila z wlosami?? eek *polewa Arife do szklanki* pij *samemu zas pije z gwinta* mi tez jest potrzebny a wiesz brakowalo mi pomaranczowego do ubranka
a ze nie mam pomaranczowych ciuszkow
zrobilam sobie rude wloski ^^
no i troche je skrocilam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|