|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 2:54 am
Katka1989 Omega Sun Katka1989 Omega Sun Sei chan Katka1989 Sei chan Sorry że tak zniknełam sweatdrop , śniadanie musiałam zjeść nic się nie stało, ja tu tylko czekam umierając z nudów sweatdrop aha, a wiecie może gdzie jest ta lista co w jakim liście jest, bo znależć nie mogę. Linki do takich rzeczy sa w moim polskim topicu z FAQiem (ktorego nikt nie czyta stare ) sweatdrop sweatdrop sweatdrop ja czytam 3nodding to skoro ktos go czyta, to jednak zajme sie jego rozbudowa 3nodding (ale dopiero za pare dni jak wroce sweatdrop ) jak wrócisz? skąd? skoro juz moge normalnie chodzic to babcia zapisala mnie na pielgrzymke zebym sie ureligijniala wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 2:55 am
Delisa mam do was prosbe sweatdrop zrobilam 2 probe narysowania czlowieka sweatdrop to ten rysunek :  powiedzcie mi co o nim sadzicie dobra question jak na 2 próbę to nie tak źle sweatdrop sweatdrop sweatdrop (sama nie umiem rtysować gonk )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 2:57 am
Delisa mam do was prosbe sweatdrop zrobilam 2 probe narysowania czlowieka sweatdrop to ten rysunek :  powiedzcie mi co o nim sadzicie dobra question fajny biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 2:58 am
Katka1989 Delisa mam do was prosbe sweatdrop zrobilam 2 probe narysowania czlowieka sweatdrop to ten rysunek :  powiedzcie mi co o nim sadzicie dobra question jak na 2 próbę to nie tak źle sweatdrop sweatdrop sweatdrop (sama nie umiem rtysować gonk ) moja 1 proba byla fatalna gonk xp a tak wogole to probowalam narysowac swoj avatar sweatdrop *(bez okularow i bez kocich butow)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 2:58 am
Omega Sun Katka1989 Omega Sun Katka1989 Omega Sun Sei chan Katka1989 Sei chan Sorry że tak zniknełam sweatdrop , śniadanie musiałam zjeść nic się nie stało, ja tu tylko czekam umierając z nudów sweatdrop aha, a wiecie może gdzie jest ta lista co w jakim liście jest, bo znależć nie mogę. Linki do takich rzeczy sa w moim polskim topicu z FAQiem (ktorego nikt nie czyta stare ) sweatdrop sweatdrop sweatdrop ja czytam 3nodding to skoro ktos go czyta, to jednak zajme sie jego rozbudowa 3nodding (ale dopiero za pare dni jak wroce sweatdrop ) jak wrócisz? skąd? skoro juz moge normalnie chodzic to babcia zapisala mnie na pielgrzymke zebym sie ureligijniala wink masakra xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 2:59 am
Omega Sun Delisa mam do was prosbe sweatdrop zrobilam 2 probe narysowania czlowieka sweatdrop to ten rysunek :  powiedzcie mi co o nim sadzicie dobra question fajny biggrin dzieki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 3:00 am
Delisa mam do was prosbe sweatdrop zrobilam 2 probe narysowania czlowieka sweatdrop to ten rysunek :  powiedzcie mi co o nim sadzicie dobra question No jak na drugą próbe to nieźle, wiesz co mogłoby ci pomóc któryś z tomów "Jak powstaje manga" najlepiej ten z postaciami kobiet.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 3:05 am
Katka1989 Omega Sun Katka1989 Omega Sun Katka1989 Omega Sun Sei chan Katka1989 Sei chan Sorry że tak zniknełam sweatdrop , śniadanie musiałam zjeść nic się nie stało, ja tu tylko czekam umierając z nudów sweatdrop aha, a wiecie może gdzie jest ta lista co w jakim liście jest, bo znależć nie mogę. Linki do takich rzeczy sa w moim polskim topicu z FAQiem (ktorego nikt nie czyta stare ) sweatdrop sweatdrop sweatdrop ja czytam 3nodding to skoro ktos go czyta, to jednak zajme sie jego rozbudowa 3nodding (ale dopiero za pare dni jak wroce sweatdrop ) jak wrócisz? skąd? skoro juz moge normalnie chodzic to babcia zapisala mnie na pielgrzymke zebym sie ureligijniala wink masakra xp Moze bedzie fajnie xd Jestem z natury optymistka wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 3:08 am
Delisa mam do was prosbe sweatdrop zrobilam 2 probe narysowania czlowieka sweatdrop to ten rysunek :  powiedzcie mi co o nim sadzicie dobra question Ogólnir nieźle jak na drugą próbę, ale chyba najbardziej w oczy rzucają się piersi Pameli Anderson razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 3:11 am
chcecie kupic takie cos na raczki jak mam na sobie? Wlasnie przylecial do mnie drugi komplet w BlueBoxie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 3:12 am
Omega Sun chcecie kupic takie cos na raczki jak mam na sobie? Wlasnie przylecial do mnie drugi komplet w BlueBoxie smile A po ile chcesz sprzedać??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 3:14 am
Omega Sun chcecie kupic takie cos na raczki jak mam na sobie? Wlasnie przylecial do mnie drugi komplet w BlueBoxie smile a za ile question hejka wampirku biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 3:15 am
Delisa Omega Sun chcecie kupic takie cos na raczki jak mam na sobie? Wlasnie przylecial do mnie drugi komplet w BlueBoxie smile a za ile question hejka wampirku biggrin Witam, witam 3nodding biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 3:20 am
dark wampirek Omega Sun chcecie kupic takie cos na raczki jak mam na sobie? Wlasnie przylecial do mnie drugi komplet w BlueBoxie smile A po ile chcesz sprzedać?? za 700g
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 3:21 am
Omega Sun dark wampirek Omega Sun chcecie kupic takie cos na raczki jak mam na sobie? Wlasnie przylecial do mnie drugi komplet w BlueBoxie smile A po ile chcesz sprzedać?? za 700g Ech to ja pasuję razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|