Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 173 174 175 176 177 178 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sat Aug 07, 2004 2:54 am

Katka1989
Omega Sun
Katka1989
Omega Sun
Sei chan
Katka1989
Sei chan
Sorry że tak zniknełam sweatdrop , śniadanie musiałam zjeść
nic się nie stało, ja tu tylko czekam umierając z nudów sweatdrop

aha, a wiecie może gdzie jest ta lista co w jakim liście jest, bo znależć nie mogę.

Linki do takich rzeczy sa w moim polskim topicu z FAQiem (ktorego nikt nie czyta stare )
sweatdrop sweatdrop sweatdrop ja czytam 3nodding

to skoro ktos go czyta, to jednak zajme sie jego rozbudowa 3nodding (ale dopiero za pare dni jak wroce sweatdrop )
jak wrócisz? skąd?

skoro juz moge normalnie chodzic to babcia zapisala mnie na pielgrzymke zebym sie ureligijniala wink
PostPosted: Sat Aug 07, 2004 2:55 am

Delisa
mam do was prosbe sweatdrop zrobilam 2 probe narysowania czlowieka sweatdrop to ten rysunek : User Image powiedzcie mi co o nim sadzicie dobra question
jak na 2 próbę to nie tak źle sweatdrop sweatdrop sweatdrop (sama nie umiem rtysować gonk )

Katka1989

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sat Aug 07, 2004 2:57 am

Delisa
mam do was prosbe sweatdrop zrobilam 2 probe narysowania czlowieka sweatdrop to ten rysunek : User Image powiedzcie mi co o nim sadzicie dobra question

fajny biggrin
PostPosted: Sat Aug 07, 2004 2:58 am

Katka1989
Delisa
jak na 2 próbę to nie tak źle sweatdrop sweatdrop sweatdrop (sama nie umiem rtysować gonk )

moja 1 proba byla fatalna gonk xp
a tak wogole to probowalam narysowac swoj avatar sweatdrop *(bez okularow i bez kocich butow)

Delisa

Katka1989

PostPosted: Sat Aug 07, 2004 2:58 am

Omega Sun
Katka1989
Omega Sun
Katka1989
Omega Sun
Sei chan
Katka1989
Sei chan

aha, a wiecie może gdzie jest ta lista co w jakim liście jest, bo znależć nie mogę.

Linki do takich rzeczy sa w moim polskim topicu z FAQiem (ktorego nikt nie czyta stare )

to skoro ktos go czyta, to jednak zajme sie jego rozbudowa 3nodding (ale dopiero za pare dni jak wroce sweatdrop )
jak wrócisz? skąd?

skoro juz moge normalnie chodzic to babcia zapisala mnie na pielgrzymke zebym sie ureligijniala wink
masakra xp
PostPosted: Sat Aug 07, 2004 2:59 am

Omega Sun
Delisa

fajny biggrin

dzieki biggrin

Delisa

Sei chan

10,250 Points
  • Battle: Mage 100
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150
PostPosted: Sat Aug 07, 2004 3:00 am

Delisa

No jak na drugą próbe to nieźle, wiesz co mogłoby ci pomóc któryś z tomów "Jak powstaje manga" najlepiej ten z postaciami kobiet.
PostPosted: Sat Aug 07, 2004 3:05 am

Katka1989
Omega Sun
Katka1989
Omega Sun
Katka1989
Omega Sun
Sei chan
Katka1989
Sei chan

jak wrócisz? skąd?

masakra xp

Moze bedzie fajnie xd Jestem z natury optymistka wink

Omega Sun
Captain

amalath

9,050 Points
  • Invisibility 100
  • Forum Regular 100
  • Piepitcher 100
PostPosted: Sat Aug 07, 2004 3:08 am

Delisa

Ogólnir nieźle jak na drugą próbę, ale chyba najbardziej w oczy rzucają się piersi Pameli Anderson razz
PostPosted: Sat Aug 07, 2004 3:11 am

chcecie kupic takie cos na raczki jak mam na sobie? Wlasnie przylecial do mnie drugi komplet w BlueBoxie smile

Omega Sun
Captain

amalath

9,050 Points
  • Invisibility 100
  • Forum Regular 100
  • Piepitcher 100
PostPosted: Sat Aug 07, 2004 3:12 am

Omega Sun
chcecie kupic takie cos na raczki jak mam na sobie? Wlasnie przylecial do mnie drugi komplet w BlueBoxie smile

A po ile chcesz sprzedać??
PostPosted: Sat Aug 07, 2004 3:14 am

Omega Sun

a za ile question
hejka wampirku biggrin

Delisa

amalath

9,050 Points
  • Invisibility 100
  • Forum Regular 100
  • Piepitcher 100
PostPosted: Sat Aug 07, 2004 3:15 am

Delisa
Omega Sun

a za ile question
hejka wampirku biggrin

Witam, witam 3nodding biggrin
PostPosted: Sat Aug 07, 2004 3:20 am

dark wampirek
Omega Sun

za 700g

Omega Sun
Captain

amalath

9,050 Points
  • Invisibility 100
  • Forum Regular 100
  • Piepitcher 100
PostPosted: Sat Aug 07, 2004 3:21 am

Omega Sun
dark wampirek
Omega Sun

za 700g

Ech to ja pasuję razz
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 173 174 175 176 177 178 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games