|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 11:47 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 11:47 am
Sayokun Kagenoyami Sayokun Kagenoyami Ja- Yosei ...najlepszy przykłąd: lektury obowiązkowe... ...po co komu Syzywfowe prace, mały książe, pan tadzio krzyżacy itd...? ... ...czemu nie czytamy Białołęckiej, Martina, Salvatora,Brzezińskiej, Ziemiańskiego, Sapkowskiego (...) no choćby Prachetta? ... Akurat lektury, ktore podales to jedne z najbardziej wartosciowych lektur, jakie czytalem... stary, ciesz sie ze nie czytasz takich ochlapow jak ja... A co do Sapkowskiego - znalazl on sie na moim spisie lektor w 1 Lo wink najlepsza lektura jaką czytałem to "rozdziobią nas kruki wrony" żeromskiego jest zajebista Nie czytalem akurat... ale pewnie dobre, Zeromski - spoko gosc :] szukam go właśnie w necie to jest opowiadanie na 3 strony o tym jak umiera powstaniec i jego koń pokazuje praaaawdziwy naturalizm spójż tu http://dziecionline.pl/Biblioteka/Zeromski/wrony.htmsprawdź chociaż kawałek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 11:49 am
Ja- Yosei Kagenoyami Ja- Yosei ...najlepszy przykłąd: lektury obowiązkowe... ...po co komu Syzywfowe prace, mały książe, pan tadzio krzyżacy itd...? ... ...czemu nie czytamy Białołęckiej, Martina, Salvatora,Brzezińskiej, Ziemiańskiego, Sapkowskiego (...) no choćby Prachetta? ... Akurat lektury, ktore podales to jedne z najbardziej wartosciowych lektur, jakie czytalem... stary, ciesz sie ze nie czytasz takich ochlapow jak ja... A co do Sapkowskiego - znalazl on sie na moim spisie lektor w 1 Lo wink ...no jak Tobie się podobały Syzyfowe prace, mały książe, faraon, pan tadzio, krzyżacy, potop i inne to masz poglądy co najmniej jak mój dziadek...(z całym szacunkiem dla autorów owych tytułów) ... ...bez urazy...ale ta literatura NIE WNOSI NIC KONKRETNEGO, NIC PRZYDATNEGO W ŻYCIU, NIC WARTOŚCIOWEGO... ...honor,ojczyzna, dobro? ...nie te czasy, stary... ...mimo iż ja osobiście staram się wnieść torchęd obra między ludzi - zmieniać ich poglądy na lepsze... ...oddalać zło...które rozprzestrzenia siecoraz bardziej... ...patrzę na ten upadek moich rówięśników... ...i dziwie się... ...szczerze się dziwie... ... ...i to mnie boli...żyjemy w coraz gorszym świecie...a ja tak nie potrafię...nei potrafięsie dostosować... ... I tutaj po czesci masz racje.. bo te lektury nie maja na dzien dzisiejszy wnosic niczego nowego... juz za pozno, zrobil to ktos inny badz cos innego. Te dziela czyta sie po to, by poznac dana epoke... A co do tego, ze mam poglady jak twoj dziadek.. Mam to gdzies - dopoki nie pachne naftalina i moczem razz Mnie sie podobaly i tyle..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 11:52 am
Kagenoyami Ja- Yosei Kagenoyami Ja- Yosei ...najlepszy przykłąd: lektury obowiązkowe... ...po co komu Syzywfowe prace, mały książe, pan tadzio krzyżacy itd...? ... ...czemu nie czytamy Białołęckiej, Martina, Salvatora,Brzezińskiej, Ziemiańskiego, Sapkowskiego (...) no choćby Prachetta? ... Akurat lektury, ktore podales to jedne z najbardziej wartosciowych lektur, jakie czytalem... stary, ciesz sie ze nie czytasz takich ochlapow jak ja... A co do Sapkowskiego - znalazl on sie na moim spisie lektor w 1 Lo wink ...no jak Tobie się podobały Syzyfowe prace, mały książe, faraon, pan tadzio, krzyżacy, potop i inne to masz poglądy co najmniej jak mój dziadek...(z całym szacunkiem dla autorów owych tytułów) ... ...bez urazy...ale ta literatura NIE WNOSI NIC KONKRETNEGO, NIC PRZYDATNEGO W ŻYCIU, NIC WARTOŚCIOWEGO... ...honor,ojczyzna, dobro? ...nie te czasy, stary... ...mimo iż ja osobiście staram się wnieść torchęd obra między ludzi - zmieniać ich poglądy na lepsze... ...oddalać zło...które rozprzestrzenia siecoraz bardziej... ...patrzę na ten upadek moich rówięśników... ...i dziwie się... ...szczerze się dziwie... ... ...i to mnie boli...żyjemy w coraz gorszym świecie...a ja tak nie potrafię...nei potrafięsie dostosować... ... I tutaj po czesci masz racje.. bo te lektury nie maja na dzien dzisiejszy wnosic niczego nowego... juz za pozno, zrobil to ktos inny badz cos innego. Te dziela czyta sie po to, by poznac dana epoke... A co do tego, ze mam poglady jak twoj dziadek.. Mam to gdzies - dopoki nie pachne naftalina i moczem razz Mnie sie podobaly i tyle.. ja lubie czytać lektury ale chłopi... nie doćś że język z 19wiekudelikatnie się różnił to jeszcze chłopski ale jedno mi się pooba wiecie o czym jest co rozdział o piciu dostał śiano idzie na wóde chce poderwać kobietę dajejej pół litra...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 11:53 am
...I'm safer in my room Unless I try to start again
...I don't want to be the one Who battles always choose
...I tightly lock the door I try to catch my breath again I hurt much more Than anytime before I have no options left again ... ... ...przepraszam Was wszystkich za popsucie humoru... ...mam nadzieję, że dalej będziecie bawić się świetnie... ...a póki co... ... ... ...zdupiam stąd... ... ...eh...od dziecka wiedziałem, że coś takiego jak bóg nie istnieje... ...ale nie chcieli mnie słuchać... ... ... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 11:55 am
Ja- Yosei ...I'm safer in my room Unless I try to start again ...I don't want to be the one Who battles always choose ...I tightly lock the door I try to catch my breath again I hurt much more Than anytime before I have no options left again ... ... ...przepraszam Was wszystkich za popsucie humoru... ...mam nadzieję, że dalej będziecie bawić się świetnie... ...a póki co... ... ... ...zdupiam stąd... ... ...eh...od dziecka wiedziałem, że coś takiego jak bóg nie istnieje... ...ale nie chcieli mnie słuchać... ... ... ...Nie nu Linkin Parka będzie mi tu cytował i to jeszcze mój ulubiony utwór ^^ Nie idź! Nie lepiej zostać tu i nagadać się ile wlezie, niż zamnkąć się w sobie i użalać się nad światem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 11:59 am
... ...to może ktoś mi powie jak mam się sprzeciwiać złu tego świata... ...? ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 12:02 pm
... ...nawet jeśli bym widział, że kogoś biją...to nie zareagował bym... ... ...czemu? ...co z tego, że jestem silny...? ...jestem mały jak nie wiem co... ...najniższy w klasie... ...każdy może mnie położyć choćby masą ciała... ... ...a poza tym ludzie mają znajomości - ja obiję jednego - potem oni obiją mnie w sześciu... ... ...nie temu nie da się przeciwstawić... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Ja- Yosei ...I'm safer in my room Unless I try to start again ...I don't want to be the one Who battles always choose ...I tightly lock the door I try to catch my breath again I hurt much more Than anytime before I have no options left again ... ... ...przepraszam Was wszystkich za popsucie humoru... ...mam nadzieję, że dalej będziecie bawić się świetnie... ...a póki co... ... ... ...zdupiam stąd... ... ...eh...od dziecka wiedziałem, że coś takiego jak bóg nie istnieje... ...ale nie chcieli mnie słuchać... ... ... ...Nie nu Linkin Parka będzie mi tu cytował i to jeszcze mój ulubiony utwór ^^ Nie idź! Nie lepiej zostać tu i nagadać się ile wlezie, niż zamnkąć się w sobie i użalać się nad światem? co to jest za piosenka i z jakiej plyty ?? bo nie moge sobie przypomniec 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ... ...to może ktoś mi powie jak mam się sprzeciwiać złu tego świata... ...? ... Lej na to sikiem prostym. Skup się na własnym sprawach, pieprz egzystencjonalizm. Sam i tak nic nie wskórasz przecież. Carpe Diem, ciesz się chwilą, idż na tanie wino, poczytaj kawały, poczytaj Pratchetta, obejżyj jakąś komedię, zaproś jakąś laskę do kina na horror. Może to nie jest recepta na szczęście, ale znacznie podwyższa samoocenę. Sprawdzone.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 12:03 pm
Dabster Delein Ja- Yosei ...I'm safer in my room Unless I try to start again ...I don't want to be the one Who battles always choose ...I tightly lock the door I try to catch my breath again I hurt much more Than anytime before I have no options left again ... ... ...przepraszam Was wszystkich za popsucie humoru... ...mam nadzieję, że dalej będziecie bawić się świetnie... ...a póki co... ... ... ...zdupiam stąd... ... ...eh...od dziecka wiedziałem, że coś takiego jak bóg nie istnieje... ...ale nie chcieli mnie słuchać... ... ... ...Nie nu Linkin Parka będzie mi tu cytował i to jeszcze mój ulubiony utwór ^^ Nie idź! Nie lepiej zostać tu i nagadać się ile wlezie, niż zamnkąć się w sobie i użalać się nad światem? co to jest za piosenka i z jakiej plyty ?? bo nie moge sobie przypomniec 3nodding 'Breaking The Habit' Meteora
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 12:04 pm
Delein Ja- Yosei ... ...to może ktoś mi powie jak mam się sprzeciwiać złu tego świata... ...? ... Lej na to sikiem prostym. Skup się na własnym sprawach, pieprz egzystencjonalizm. Sam i tak nic nie wskórasz przecież. Carpe Diem, ciesz się chwilą, idż na tanie wino, poczytaj kawały, poczytaj Pratchetta, obejżyj jakąś komedię, zaproś jakąś laskę do kina na horror. Może to nie jest recepta na szczęście, ale znacznie podwyższa samoocenę. Sprawdzone. to ty zapraszasz laski do kina?? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 12:05 pm
Delein Ja- Yosei ... ...to może ktoś mi powie jak mam się sprzeciwiać złu tego świata... ...? ... Lej na to sikiem prostym. Skup się na własnym sprawach, pieprz egzystencjonalizm. Sam i tak nic nie wskórasz przecież. Carpe Diem, ciesz się chwilą, idż na tanie wino, poczytaj kawały, poczytaj Pratchetta, obejżyj jakąś komedię, zaproś jakąś laskę do kina na horror. Może to nie jest recepta na szczęście, ale znacznie podwyższa samoocenę. Sprawdzone. ...a ja właśnie tego chce uniknąć... ...za dużo ludzi tak myśli... ... ...chcę coś osiągnąć w grupie np....albo w pojedynkę, jeśli będzie trzeba... ...możno wierzę w swoją siłę zachodzące we mnie zmiany...ale to mi nic nie daje... ...nadal jestem małym - nie mogącym nic tak na prawdę zrobić chłopaczkiem... ...ale ja chce... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 12:05 pm
Dabster Delein Ja- Yosei ... ...to może ktoś mi powie jak mam się sprzeciwiać złu tego świata... ...? ... Lej na to sikiem prostym. Skup się na własnym sprawach, pieprz egzystencjonalizm. Sam i tak nic nie wskórasz przecież. Carpe Diem, ciesz się chwilą, idż na tanie wino, poczytaj kawały, poczytaj Pratchetta, obejżyj jakąś komedię, zaproś jakąś laskę do kina na horror. Może to nie jest recepta na szczęście, ale znacznie podwyższa samoocenę. Sprawdzone. to ty zapraszasz laski do kina?? eek A czy ja to oparałam na własnym przykładzie, cieciu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 12:06 pm
Delein Dabster Delein Ja- Yosei ...I'm safer in my room Unless I try to start again ...I don't want to be the one Who battles always choose ...I tightly lock the door I try to catch my breath again I hurt much more Than anytime before I have no options left again ... ... ...przepraszam Was wszystkich za popsucie humoru... ...mam nadzieję, że dalej będziecie bawić się świetnie... ...a póki co... ... ... ...zdupiam stąd... ... ...eh...od dziecka wiedziałem, że coś takiego jak bóg nie istnieje... ...ale nie chcieli mnie słuchać... ... ... ...Nie nu Linkin Parka będzie mi tu cytował i to jeszcze mój ulubiony utwór ^^ Nie idź! Nie lepiej zostać tu i nagadać się ile wlezie, niż zamnkąć się w sobie i użalać się nad światem? co to jest za piosenka i z jakiej plyty ?? bo nie moge sobie przypomniec 3nodding 'Breaking The Habit' Meteora >>"Somewhere I Belong"<< rzadzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|