|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 10:27 am
Mogę raz na jakiś czas skożystać z twojego Dojo w ramach Dojang ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ello ^^ jak widze znowu przy basenie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 10:28 am
Uber.Zer0 Lethiel Uber.Zer0 Iael Lethiel Iael *skrada się do lethiel nakłąda jej kapelusz na głoe tak go naciąga że zakrywa ją całą i wskakuje z nią do wody kapelusz unosi się tak by lethiel mogła mieć taką łudeczke * fajnie, to się tylko czasami udaje XD yay !!! 4laugh *zdejmooje koszule i skacze do wody* ja też umiem czarować *skupienie* pokaze wam *pstrykną palcami i na twarzy lethiel pojawiła sie maska tlenowa* Ja też podobnie potrafię xd *pstryka palcem a tlen w masce zmienia się w Iperyt* Ładnie ? wink xd Witam wszystkich masz szczęście ze to zdjelam stare witaj 4laugh *machu machu* Nie bój się Lethiel , Tobie nic bym nigdy nie zrobił wink 4laugh *wychodzi z wody i daje mokrego przytulasa* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 10:28 am
Iael zostan a to ty sorka miałem skupienia, sprubuje ci wyczarować lampki żeby cie widzieli *skuia skupia* no już ... ... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 10:29 am
Setsuna Dragonclaw ello ^^ jak widze znowu przy basenie smile Taa - jak zwykle zresztą xd Witamy naszą poetkę wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 10:29 am
zostan wyczaruje ci odblaskówki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 10:30 am
Ja- Yosei Iael zostan a to ty sorka miałem skupienia, sprubuje ci wyczarować lampki żeby cie widzieli *skuia skupia* no już ... ... ...*kiwa głową i ręką w stronę Ja-Yosei'a*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 10:31 am
Uber.Zer0 Setsuna Dragonclaw ello ^^ jak widze znowu przy basenie smile Taa - jak zwykle zresztą xd Witamy naszą poetkę wink whee a tam poetkę... 3nodding jedyne co na razie tworzę to opowiadania 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 10:32 am
Lethiel 4laugh *wychodzi z wody i daje mokrego przytulasa* 4laugh Emm... Dziękuję , czym sobie na to zasłużyłem ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 10:33 am
Iael zostan wyczaruje ci odblaskówki ... ... scream ... ... ... scream !!! ...po co mi jakieś cholerne odblaskówki!? scream ... ... ... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
zeruś, ten zielony pasek w twojej sygnaturce jest tak po prostu czy z jakiegoś powodu? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zzzzzzzzzzzz
cześć setsuna
zzzzzzzzzzzz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw Uber.Zer0 Setsuna Dragonclaw ello ^^ jak widze znowu przy basenie smile Taa - jak zwykle zresztą xd Witamy naszą poetkę wink whee a tam poetkę... 3nodding jedyne co na razie tworzę to opowiadania 3nodding Hhmmmm... czy to " Narazie " było przypadkiem czy może... Ci się wymsknęło ? cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 10:34 am
Uber.Zer0 Ja- Yosei Iael zostan a to ty sorka miałem skupienia, sprubuje ci wyczarować lampki żeby cie widzieli *skuia skupia* no już ... ... ...*kiwa głową i ręką w stronę Ja-Yosei'a* *podbiega do Ja-Yosei* *skacze i wiesza mu sie na szyji* zostań z nami crying proooshu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|