|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 9:56 am
Sayokun [Shinn] Lethiel [Shinn] Lethiel mam do Ciebie prośbę ciom ?? Czy zamienisz się ze mną pokoikiem, bo bardzo chciałbym mieć pokoik za ścianą pokoiku Katki ty masz pokoik obok katki to wygląda tak: 1 .. 2 3 .. 4 5 .. 6 ..-korytaż nio widzish.. nie musimy sie zamieniać 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 9:59 am
Lethiel Sayokun [Shinn] Lethiel [Shinn] Lethiel mam do Ciebie prośbę ciom ?? Czy zamienisz się ze mną pokoikiem, bo bardzo chciałbym mieć pokoik za ścianą pokoiku Katki ty masz pokoik obok katki to wygląda tak: 1 .. 2 3 .. 4 5 .. 6 ..-korytaż nio widzish.. nie musimy sie zamieniać 3nodding Jeśli będzie 1 .. 2 3 .. 4 5 .. 6 To się będzie ciężko połapać... w końcu to jest w innym wymiarze powinno być: .. 1 .. 2 .. 3 .. 4 Tak jak w spisie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 10:00 am
ej sayo dwie prożby 1 czy to może tak wyglądać??
210 1 2 3 4 5 6 korytaż
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 10:01 am
Iael ej sayo dwie prożby 1 czy to może tak wyglądać?? 210 1 2 3 4 korytaż nie bardzo za mocno zamieszasz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 10:02 am
Sayokun Iael ej sayo dwie prożby 1 czy to może tak wyglądać?? 210 1 2 3 4 korytaż nie bardzo za mocno zamieszasz ale to 210 będzie w lohach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 10:03 am
Sayokun Iael ej sayo dwie prożby 1 czy to może tak wyglądać?? 210 1 2 3 4 korytaż nie bardzo za mocno zamieszasz To co z tym moim ? |.. 1 |.. 2 |.. 3 [...] .. <--Korytaż | <-- Ściana z obrazami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 10:04 am
[Shinn] Lethiel Sayokun [Shinn] Lethiel [Shinn] Lethiel mam do Ciebie prośbę ciom ?? Czy zamienisz się ze mną pokoikiem, bo bardzo chciałbym mieć pokoik za ścianą pokoiku Katki ty masz pokoik obok katki to wygląda tak: 1 .. 2 3 .. 4 5 .. 6 ..-korytaż nio widzish.. nie musimy sie zamieniać 3nodding Jeśli będzie 1 .. 2 3 .. 4 5 .. 6 To się będzie ciężko połapać... w końcu to jest w innym wymiarze powinno być: .. 1 .. 2 .. 3 .. 4 Tak jak w spisie. mam rozwiązanie!!! ty przeprowadzisz się do pokoju lethiel lethiel przeprowadzi się do mojego a ja zostanę w swoim 2. zrobimy wolne i wszyscy będą zadowoleni blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 10:05 am
Hey Lethiel. To przeniesiesz się pokoikami ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 10:05 am
Sayokun mam rozwiązanie!!! ty przeprowadzisz się do pokoju lethiel lethiel przeprowadzi się do mojego a ja zostanę w swoim 2. zrobimy wolne i wszyscy będą zadowoleni blaugh xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 10:07 am
Lethiel Sayokun mam rozwiązanie!!! ty przeprowadzisz się do pokoju lethiel lethiel przeprowadzi się do mojego a ja zostanę w swoim 2. zrobimy wolne i wszyscy będą zadowoleni blaugh xd xd xd to co wszyscy się zgadzają???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 10:07 am
[Shinn] Hey Lethiel. To przeniesiesz się pokoikami ? oki 3nodding zamienie sie pokoikami .. ale ostrzegam ze mooj ma różowe ściany whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 10:08 am
Lethiel [Shinn] Hey Lethiel. To przeniesiesz się pokoikami ? oki 3nodding zamienie sie pokoikami .. ale ostrzegam ze mooj ma różowe ściany whee Przemaluje. ^^ Hey Sayo mógłbyś więc zrobic poprawkę z planie gildi ? Ja do pokoju 2 a Lethiel do 3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lethiel Sayokun mam rozwiązanie!!! ty przeprowadzisz się do pokoju lethiel lethiel przeprowadzi się do mojego a ja zostanę w swoim 2. zrobimy wolne i wszyscy będą zadowoleni blaugh xd xd xd to co wszyscy się zgadzają??? lol..... ja chce osobny prywatny pokoik xd moge siem z toba fotelikiem dzielić 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel [Shinn] Hey Lethiel. To przeniesiesz się pokoikami ? oki 3nodding zamienie sie pokoikami .. ale ostrzegam ze mooj ma różowe ściany whee przenosisz się do mojego??? możesz go nawet przemalować blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|