|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 9:43 am
Basenik ? Może być ... ide się przebrać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 9:44 am
Iael Sayokun Iael Sayokun Iael sayo kiedy będe miał własny pokoik i fotelik ?? eek a nie masz??? czekam na twoją odpowiedz na temacie o domku numer 19 jest zajęty jak podasz nr. to zrobie też fotelik 210 zrobione
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 9:49 am
no to idziemy * wkoczył do wody *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 9:49 am
Lethiel mam do Ciebie prośbę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 9:50 am
Sayokun Lethiel Sayokun ok 'wstaje z fotelika idzie do pokoju wraca z pontonem mocujeponton pod fotelik podnosi lethiel i fotelik kładzie na wodzie siada' może być??? eek ....... whee 'przytula' xd *przytula* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 9:51 am
[Shinn] Lethiel mam do Ciebie prośbę ciom ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 9:52 am
Soujia hej ^^ jestem w gildii ^^ 4laugh witaj *machu machu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 9:53 am
Lethiel [Shinn] Lethiel mam do Ciebie prośbę ciom ?? Czy zamienisz się ze mną pokoikiem, bo bardzo chciałbym mieć pokoik za ścianą pokoiku Katki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 9:53 am
[Shinn] Lethiel [Shinn] Lethiel mam do Ciebie prośbę ciom ?? Czy zamienisz się ze mną pokoikiem, bo bardzo chciałbym mieć pokoik za ścianą pokoiku Katki a ktoory pokoik jest twooj ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 9:54 am
ja też mam prożbę do wrzysdkich sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 9:54 am
Lethiel [Shinn] Lethiel [Shinn] Lethiel mam do Ciebie prośbę ciom ?? Czy zamienisz się ze mną pokoikiem, bo bardzo chciałbym mieć pokoik za ścianą pokoiku Katki a ktoory pokoik jest twooj ?? Katka 1 Ty 2 Ja 3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 9:55 am
Sayokun Iael sayo kiedy będe miał własny pokoik i fotelik ?? eek a nie masz??? Ja tesh chce, ja teeeeeeeeeesh 4laugh prooooooooszeee...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 9:55 am
[Shinn] Lethiel [Shinn] Lethiel mam do Ciebie prośbę ciom ?? Czy zamienisz się ze mną pokoikiem, bo bardzo chciałbym mieć pokoik za ścianą pokoiku Katki ty masz pokoik obok katki to wygląda tak: 1 .. 2 3 .. 4 5 .. 6 ..-korytaż
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 9:56 am
Yumehayla Sayokun Iael sayo kiedy będe miał własny pokoik i fotelik ?? eek a nie masz??? Ja tesh chce, ja teeeeeeeeeesh 4laugh prooooooooszeee... też nie masz pokoika eek wpisz prośbę w temacie w mojej sygnaturce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 9:56 am
Sayokun [Shinn] Lethiel [Shinn] Lethiel mam do Ciebie prośbę ciom ?? Czy zamienisz się ze mną pokoikiem, bo bardzo chciałbym mieć pokoik za ścianą pokoiku Katki ty masz pokoik obok katki to wygląda tak: 1 .. 2 3 .. 4 5 .. 6 ..-korytaż e tam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|