|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 3:21 am
ninja dziendobry...
czeeemu wszystkie gildie powoli zdychaja ?? xp ... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 4:06 am
Lethiel ninja dziendobry... czeeemu wszystkie gildie powoli zdychaja ?? xp ... gonk hey Lethi sig dla Ciebie bedzie za jakies dwa dni bo wiesz recznie go robie i dopiero szkic mam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 4:09 am
Lethiel ninja dziendobry... czeeemu wszystkie gildie powoli zdychaja ?? xp ... gonk kto zdycha ten zdycha.. u nas rownym tempem wszystko idze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 4:21 am
ugabuga ! unabongo......mada faka....fukin szit! oi!
bry tak na marginesie...... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 4:22 am
Ozzwald Lethiel ninja dziendobry... czeeemu wszystkie gildie powoli zdychaja ?? xp ... gonk kto zdycha ten zdycha.. u nas rownym tempem wszystko idze oi! generale....! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 4:23 am
revcat ugabuga ! unabongo......mada faka....fukin szit! oi! bry tak na marginesie...... mrgreen oi! mrgreen wez sobie odpal gadu... j znow na kacu gonk nie ma to jak urodzinki pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 4:30 am
Baliaur revcat ugabuga ! unabongo......mada faka....fukin szit! oi! bry tak na marginesie...... mrgreen oi! mrgreen wez sobie odpal gadu... j znow na kacu gonk nie ma to jak urodzinki pirate nie moge tu gadu odpalic w tym problem....szit....ale odpal sobie yahoo szit... pirate mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 4:33 am
Yeah but nobody searches Nobody cares somehow When the loving that you've wasted Comes raining from a hapless cloud I myself may look upon your face Disappear in the sweet, sweet gaze See the living that surrounds me Dissipate in a violent waste
Can't you see what you've done to my heart And soul... This is a wasteland now
We spies, we slow hands Put the weights all around yourself We spies, oh yeah, we slow hands You put the weights all around yourself
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 4:33 am
revcat Baliaur revcat ugabuga ! unabongo......mada faka....fukin szit! oi! bry tak na marginesie...... mrgreen oi! mrgreen wez sobie odpal gadu... j znow na kacu gonk nie ma to jak urodzinki pirate nie moge tu gadu odpalic w tym problem....szit....ale odpal sobie yahoo szit... pirate mrgreen s**t to Ari ma na glowie... a najzabawniejsze jes to ze solenizantka pierwsza polegla i nic nie pamieta rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 4:36 am
Baliaur revcat Baliaur revcat ugabuga ! unabongo......mada faka....fukin szit! oi! bry tak na marginesie...... mrgreen oi! mrgreen wez sobie odpal gadu... j znow na kacu gonk nie ma to jak urodzinki pirate nie moge tu gadu odpalic w tym problem....szit....ale odpal sobie yahoo szit... pirate mrgreen s**t to Ari ma na glowie... a najzabawniejsze jes to ze solenizantka pierwsza polegla i nic nie pamieta rofl Ari ma szit na glowie? ooooo....... polegla? a Ty kiedy poleglas? pirate mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 4:44 am
Ari ma dziury a ja jeszcze przed impra z kumpelami pub odwiedzilam pirate nie ma to jak wsciekle.. i burzuazyjne cherry za 2,50 + zapalki
a nie zgadniesz co i jak pilysmy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 4:47 am
Baliaur Ari ma dziury a ja jeszcze przed impra z kumpelami pub odwiedzilam pirate nie ma to jak wsciekle.. i burzuazyjne cherry za 2,50 + zapalki
a nie zgadniesz co i jak pilysmy... kuna no niech zgadne...bimber? mwhahahahaha..... mrgreen kusza jego mac.....musze z toba pogadac w 4 oczy..sprawa jest cicha....i bardzo delikatna..... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 5:15 am
revcat Yeah but nobody searches Nobody cares somehow When the loving that you've wasted Comes raining from a hapless cloud I myself may look upon your face Disappear in the sweet, sweet gaze See the living that surrounds me Dissipate in a violent waste Can't you see what you've done to my heart And soul... This is a wasteland now We spies, we slow hands Put the weights all around yourself We spies, oh yeah, we slow hands You put the weights all around yourself whee heart whee slow hands whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 5:26 am
Zabijcie mnie stare
jak Del ma byc modem to ja na POGG posmyram przycik "Quit Guilt"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 5:27 am
Baliaur Zabijcie mnie stare
jak Del ma byc modem to ja na POGG posmyram przycik "Quit Guilt" dlatego napisalem ze typuje tylko opcego nikogo wiecej.....jeszcze Ozza ale go juz tam nie ma.... czesc moja kochana Real mrgreen heart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|