|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 2:38 am
Delisa Katka1989 Delisa Katka1989 Delisa hejka biggrin jest tu kto question ja jestem cały czas stare stare stare fajnie co słychac? u mnie normalnie wink troche nudno sweatdrop hejka Sei biggrin Hej!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 2:39 am
Katka musze przyznac, ze Twoj sposob zarabiania jest bardzo oplacalny. Metoda skupowania okazjonalnie i sprzedawania drozej zarobilam 3k w jeden dzien eek
A tak w ogole to czesc wszystkim smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Katka1989 Sei chan Sorry że tak zniknełam sweatdrop , śniadanie musiałam zjeść nic się nie stało, ja tu tylko czekam umierając z nudów sweatdrop aha, a wiecie może gdzie jest ta lista co w jakim liście jest, bo znależć nie mogę. czekaj, już ci podam linka 3nodding (jak ja koffam listy xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 2:40 am
Omega Sun Katka musze przyznac, ze Twoj sposob zarabiania jest bardzo oplacalny. Metoda skupowania okazjonalnie i sprzedawania drozej zarobilam 3k w jeden dzien eek A tak w ogole to czesc wszystkim smile hejka omega biggrin hejka pisarz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 2:41 am
Omega Sun Katka musze przyznac, ze Twoj sposob zarabiania jest bardzo oplacalny. Metoda skupowania okazjonalnie i sprzedawania drozej zarobilam 3k w jeden dzien eek A tak w ogole to czesc wszystkim smile 3nodding 3nodding 3nodding Sei oto link http://www.gaiaonline.com/forum/viewtopic.php?t=74104
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 Sei chan Katka1989 Sei chan Sorry że tak zniknełam sweatdrop , śniadanie musiałam zjeść nic się nie stało, ja tu tylko czekam umierając z nudów sweatdrop aha, a wiecie może gdzie jest ta lista co w jakim liście jest, bo znależć nie mogę. czekaj, już ci podam linka 3nodding (jak ja koffam listy xd ) o super bo chce wiedziec na który mam zbierać, ech skaner by mi się przydał to bym mogła sklepik otworzyć.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Katka1989 Sei chan Sorry że tak zniknełam sweatdrop , śniadanie musiałam zjeść nic się nie stało, ja tu tylko czekam umierając z nudów sweatdrop aha, a wiecie może gdzie jest ta lista co w jakim liście jest, bo znależć nie mogę. Linki do takich rzeczy sa w moim polskim topicu z FAQiem (ktorego nikt nie czyta stare )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 2:42 am
Omega Sun Sei chan Katka1989 Sei chan Sorry że tak zniknełam sweatdrop , śniadanie musiałam zjeść nic się nie stało, ja tu tylko czekam umierając z nudów sweatdrop aha, a wiecie może gdzie jest ta lista co w jakim liście jest, bo znależć nie mogę. Linki do takich rzeczy sa w moim polskim topicu z FAQiem (ktorego nikt nie czyta stare ) sweatdrop sweatdrop sweatdrop ja czytam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 2:43 am
A tak w ogóle to Hejka Omega Hejka Pisarz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 2:45 am
Katka1989 Omega Sun Sei chan Katka1989 Sei chan Sorry że tak zniknełam sweatdrop , śniadanie musiałam zjeść nic się nie stało, ja tu tylko czekam umierając z nudów sweatdrop aha, a wiecie może gdzie jest ta lista co w jakim liście jest, bo znależć nie mogę. Linki do takich rzeczy sa w moim polskim topicu z FAQiem (ktorego nikt nie czyta stare ) sweatdrop sweatdrop sweatdrop ja czytam 3nodding to skoro ktos go czyta, to jednak zajme sie jego rozbudowa 3nodding (ale dopiero za pare dni jak wroce sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 2:46 am
Omega Sun Katka1989 Omega Sun Sei chan Katka1989 Sei chan Sorry że tak zniknełam sweatdrop , śniadanie musiałam zjeść nic się nie stało, ja tu tylko czekam umierając z nudów sweatdrop aha, a wiecie może gdzie jest ta lista co w jakim liście jest, bo znależć nie mogę. Linki do takich rzeczy sa w moim polskim topicu z FAQiem (ktorego nikt nie czyta stare ) sweatdrop sweatdrop sweatdrop ja czytam 3nodding to skoro ktos go czyta, to jednak zajme sie jego rozbudowa 3nodding (ale dopiero za pare dni jak wroce sweatdrop ) jak wrócisz? skąd?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 2:46 am
Katka1989 Omega Sun Sei chan Katka1989 Sei chan Sorry że tak zniknełam sweatdrop , śniadanie musiałam zjeść nic się nie stało, ja tu tylko czekam umierając z nudów sweatdrop aha, a wiecie może gdzie jest ta lista co w jakim liście jest, bo znależć nie mogę. Linki do takich rzeczy sa w moim polskim topicu z FAQiem (ktorego nikt nie czyta stare ) sweatdrop sweatdrop sweatdrop ja czytam 3nodding ja tesh 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 2:49 am
*Siada w swoim fotelu*Nyu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 2:53 am
mam do was prosbe sweatdrop zrobilam 2 probe narysowania czlowieka sweatdrop to ten rysunek :  powiedzcie mi co o nim sadzicie dobra question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|