|
|
|
|
Posted: Mon Apr 27, 2009 11:21 am
napsugar de nekem tecik azér mondtam biggrin am jó a satyid blaugh köszi kaptam ajiba egy számomra fontos személytől smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 27, 2009 11:28 am
hmmm....ebből is látszik hogy nem szabad szegény békákat csókolgatni...ennek a nyomi hercegnek is jobb lett volna ha béka marad xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 27, 2009 12:12 pm
stranger12 hmmm....ebből is látszik hogy nem szabad szegény békákat csókolgatni...ennek a nyomi hercegnek is jobb lett volna ha béka marad xp levolt akciózva a béka azé vettem meg smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 27, 2009 12:13 pm
Hungarian Aoyama jaja narancsvodka a jó biggrin Jesszus ti nem tudtok jót inni? eek A vodkát nem higítjuk!!! A vodkát latkával kell enni és úgy fogyasztani! És én nem ajánlom! Még szép is lenne... el innátok előlem!!! xp Amúgy meg a Gin még nem is erős.... az csak Maci egyik kedvenc itala.... a fő kedvenc.... a.... FEKETE ABSZINT!!! Nah az aztán még nekem is sok.... 4 üvegnél többet nem merek meg inni belőle....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 27, 2009 12:29 pm
Medvelaszlo Hungarian Aoyama jaja narancsvodka a jó biggrin Jesszus ti nem tudtok jót inni? eek A vodkát nem higítjuk!!! A vodkát latkával kell enni és úgy fogyasztani! És én nem ajánlom! Még szép is lenne... el innátok előlem!!! xp Amúgy meg a Gin még nem is erős.... az csak Maci egyik kedvenc itala.... a fő kedvenc.... a.... FEKETE ABSZINT!!! Nah az aztán még nekem is sok.... 4 üvegnél többet nem merek meg inni belőle.... eek wow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 27, 2009 12:43 pm
Sztyanime Medvelaszlo Hungarian Aoyama jaja narancsvodka a jó biggrin Jesszus ti nem tudtok jót inni? eek A vodkát nem higítjuk!!! A vodkát latkával kell enni és úgy fogyasztani! És én nem ajánlom! Még szép is lenne... el innátok előlem!!! xp Amúgy meg a Gin még nem is erős.... az csak Maci egyik kedvenc itala.... a fő kedvenc.... a.... FEKETE ABSZINT!!! Nah az aztán még nekem is sok.... 4 üvegnél többet nem merek meg inni belőle.... eek wow...Naja... wow, de csak lassan szabad inni mivel ez már majdnem ideg méregnek számít....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 27, 2009 12:44 pm
az mi question eek redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 27, 2009 1:10 pm
stranger12 az mi question eek redface Az Abszint? Ez az ital főleg fehér ürömből, ánizsból és édesköményből készül. A smaragdzöld folyadék általában rendkívül magas (50%-nál több) alkoholtartalmú és kesernyés ízű, a fekete színű még magasabb (65%-nál is több). Ebből kifolyólag vízzel hígítva és cukor hozzáadásával szokták fogyaztani, de szerintem önn magában finomabb. Amikor az abszint vízzel keverjük opálos fehér-zöld színt vesz fel a smaragzöld ital. Feketénél kicsit világosabb lesz. Nagyon erős ital!!!! Csak saját felelősséggel inni belőle!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 27, 2009 1:12 pm
hmm..jól hangzik.....eddig a chili pálinka volt a legütősebb amit ittam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 27, 2009 1:17 pm
stranger12 hmm..jól hangzik.....eddig a chili pálinka volt a legütősebb amit ittam xp Ehh az csak marja a torkodat.... Ez... nem hogy marja... fel oldja és nagyon gyorsan a fejedbe megy. Aki nem bírja a piát annyira annak elég 3 cl is...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 27, 2009 11:01 pm
Medvelaszlo stranger12 hmm..jól hangzik.....eddig a chili pálinka volt a legütősebb amit ittam xp Ehh az csak marja a torkodat.... Ez... nem hogy marja... fel oldja és nagyon gyorsan a fejedbe megy. Aki nem bírja a piát annyira annak elég 3 cl is... legközelebb azt kérek a kisváros kocsmájában és akkor megint lehet énekelgetni a rombolás helyett....Maci....a szöszi haverod is tud énekelni vagy csak gyilkolásban jó?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 27, 2009 11:11 pm
jááááj..... alkoholon kívül már nincs is más téma?? confused ejnye bejnye
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 27, 2009 11:23 pm
valami ötlet? egyébként kinyíltak a gyöngyvirágaim....az orgonáim nyomulnak ezerrel....imádom a tavaszt xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 27, 2009 11:30 pm
éééénis, a kedvenc évszakom imádom a meleg napsütést a kellemes sétálgatást, azt h nem kell nagykabátban rohangálni meg hogy nyílnak a virágok és zöld minden *euforikus állapotba került és kifelé bámul az ablakon*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|