|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 8:27 am
[Shinn] Sayokun Sei chan Ozzwald Sei chan eek *Puszcza smycz i wpada w drzewo* xp *Podnosi sie z ziemi*.... *zatrzymuje się i patrzy za siebie* ups sweatdrop co ja narobiłem... gonk *podchodzi* nic ci się nie stało..? Chyba nic, ma ktos bandarze. chcesz eliksir??? Ja chce xp hmm trzymaj ten zielony ma fajny kolor
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ... ...uh... ... ... ...wrócę... ... później... ... sad -. .- .-. .- --.. .. .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ... ...uh... ... ... ...wrócę... ... później... ... sad eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 8:29 am
*Owija się bandarzami i siada w swoim foteliku*.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 8:30 am
Sayokun [Shinn] Sayokun Sei chan Ozzwald Sei chan eek *Puszcza smycz i wpada w drzewo* xp *Podnosi sie z ziemi*.... *zatrzymuje się i patrzy za siebie* ups sweatdrop co ja narobiłem... gonk *podchodzi* nic ci się nie stało..? Chyba nic, ma ktos bandarze. chcesz eliksir??? Ja chce xp hmm trzymaj ten zielony ma fajny kolor eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 8:30 am
Sayokun [Shinn] Sayokun Sei chan Ozzwald Sei chan eek *Puszcza smycz i wpada w drzewo* xp *Podnosi sie z ziemi*.... *zatrzymuje się i patrzy za siebie* ups sweatdrop co ja narobiłem... gonk *podchodzi* nic ci się nie stało..? Chyba nic, ma ktos bandarze. chcesz eliksir??? Ja chce xp hmm trzymaj ten zielony ma fajny kolor Dzięki, ładny kolor ^^ *wypił* ee.. nic takiego ^^ .. .. .. .. *zaczyna się dusić i ksztusić* eek scream ehe ehe ee! *zielenieje* *upada na ziemię*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 8:31 am
Sei chan *Owija się bandarzami i siada w swoim foteliku*....... *siada przed Sei na podłodze opierając głowe na jej kolanach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 8:31 am
Ozzwald Ja- Yosei ... ...uh... ... ... ...wrócę... ... później... ... sad -. .- .-. .- --.. .. . ty też no dobra -.. --- --.. --- -... .- -.-. --.. . -. .. .-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 8:32 am
Sei chan Ja- Yosei ... ...uh... ... ... ...wrócę... ... później... ... sad eek ..... eek eek gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 8:33 am
Ozzwald Sei chan *Owija się bandarzami i siada w swoim foteliku*....... *siada przed Sei na podłodze opierając głowe na jej kolanach* Czy on nieżyje? crying *Wskazuje na Yosei'a*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Ja- Yosei ... ...uh... ... ... ...wrócę... ... później... ... sad -. .- .-. .- --.. .. . ...narazie... wink ... ... ... ...sayonara... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[Shinn] Sayokun [Shinn] Sayokun Sei chan Ozzwald Sei chan eek *Puszcza smycz i wpada w drzewo* xp *Podnosi sie z ziemi*.... *zatrzymuje się i patrzy za siebie* ups sweatdrop co ja narobiłem... gonk *podchodzi* nic ci się nie stało..? Chyba nic, ma ktos bandarze. chcesz eliksir??? Ja chce xp hmm trzymaj ten zielony ma fajny kolor Dzięki, ładny kolor ^^ *wypił* ee.. nic takiego ^^ .. .. .. .. *zaczyna się dusić i ksztusić* eek scream ehe ehe ee! *zielenieje* *upada na ziemię* podchodzi do niego i puka w jego ręke eliksir kamiennego ciała mało groźny przynajmniej nie zabije kiedyś się obudzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 8:34 am
Najpierw Yosei, teraz Shinn, ja tak nie chcę crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 8:35 am
Sei chan Najpierw Yosei, teraz Shinn, ja tak nie chcę crying chowa nową butelkę aaa nie chcesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 8:35 am
Sayokun [Shinn] Sayokun [Shinn] Sayokun Sei chan Ozzwald Sei chan eek *Puszcza smycz i wpada w drzewo* xp *Podnosi sie z ziemi*.... *zatrzymuje się i patrzy za siebie* ups sweatdrop co ja narobiłem... gonk *podchodzi* nic ci się nie stało..? Chyba nic, ma ktos bandarze. chcesz eliksir??? Ja chce xp hmm trzymaj ten zielony ma fajny kolor Dzięki, ładny kolor ^^ *wypił* ee.. nic takiego ^^ .. .. .. .. *zaczyna się dusić i ksztusić* eek scream ehe ehe ee! *zielenieje* *upada na ziemię* podchodzi do niego i puka w jego ręke eliksir kamiennego ciała mało groźny przynajmniej nie zabije kiedyś się obudzi *Zamienia się w żabkę* Ty gupku pomyliłeś eliksiry scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|