|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:13 pm
Kitty-ShadowCat ale gdzie można zobaczyć co to za osoby? Nie martw sie Kitty, Euri opublikuje niedlugo liste osob 3nodding Powiem Ci w tajemnicy ze Ciebie nikt na szczescie nie nominowal jeszcze, bo podejrzalam jej karteczke z kandydatami ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:21 pm
Omega Sun Kitty-ShadowCat ale gdzie można zobaczyć co to za osoby? Nie martw sie Kitty, Euri opublikuje niedlugo liste osob 3nodding Powiem Ci w tajemnicy ze Ciebie nikt na szczescie nie nominowal jeszcze, bo podejrzalam jej karteczke z kandydatami ninja to dobshe... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:30 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:32 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:34 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:36 pm
O.o o.O Kittek nie do twarzy Ci z tym......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:42 pm
opcy O.o o.O Kittek nie do twarzy Ci z tym...... trzeba troszku się wyżyć słowami,opcuś... no chyba że będziesz moją ofiarą xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:59 pm
Kitty-ShadowCat opcy O.o o.O Kittek nie do twarzy Ci z tym...... trzeba troszku się wyżyć słowami,opcuś... no chyba że będziesz moją ofiarą xd to co? mogę cię pobić? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:06 pm
Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat opcy O.o o.O Kittek nie do twarzy Ci z tym...... trzeba troszku się wyżyć słowami,opcuś... no chyba że będziesz moją ofiarą xd to co? mogę cię pobić? xd lej śmialo!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:41 am
Prosze sie nie bić! blaugh Tzn nie bić innych - siebie można (a co! masochista też człowiek! [podobno :>] ) xd Uff... dobrze ze juz swieta... troche spokoju
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 7:10 am
poszukuję osoby która dopomoże mi w upuście frustracji... [nie, Ozzy, nie zrobię ci laski, kurwa] ale jeśli jakaś miła pani miałaby ochotę zrobić mi fiuta to nie pogardzę blaugh
oczywiście kandydatury pań poniżej rocznika '88 będą automatycznie odrzucane gdyż jakoś nie widzi mi się prokurator, a poza tym myślę, że poniżej 17 schodzić mi już nie wypada wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 7:21 am
Kukus poszukuję osoby która dopomoże mi w upuście frustracji... [nie, Ozzy, nie zrobię ci laski, kurwa] ale jeśli jakaś miła pani miałaby ochotę zrobić mi fiuta to nie pogardzę blaugh oczywiście kandydatury pań poniżej rocznika '88 będą automatycznie odrzucane gdyż jakoś nie widzi mi się prokurator, a poza tym myślę, że poniżej 17 schodzić mi już nie wypada wink O.o LooooooooL,Kukus ty to dopiero masz dziwne poczucie humoru.mhahahah
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 7:33 am
Misao_chan Kukus poszukuję osoby która dopomoże mi w upuście frustracji... [nie, Ozzy, nie zrobię ci laski, kurwa] ale jeśli jakaś miła pani miałaby ochotę zrobić mi fiuta to nie pogardzę blaugh oczywiście kandydatury pań poniżej rocznika '88 będą automatycznie odrzucane gdyż jakoś nie widzi mi się prokurator, a poza tym myślę, że poniżej 17 schodzić mi już nie wypada wink O.o LooooooooL,Kukus ty to dopiero masz dziwne poczucie humoru.mhahahah za jakieś 2-3 lata zrozumiesz taki dowcip wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 7:41 am
Kukus Misao_chan Kukus poszukuję osoby która dopomoże mi w upuście frustracji... [nie, Ozzy, nie zrobię ci laski, kurwa] ale jeśli jakaś miła pani miałaby ochotę zrobić mi fiuta to nie pogardzę blaugh oczywiście kandydatury pań poniżej rocznika '88 będą automatycznie odrzucane gdyż jakoś nie widzi mi się prokurator, a poza tym myślę, że poniżej 17 schodzić mi już nie wypada wink O.o LooooooooL,Kukus ty to dopiero masz dziwne poczucie humoru.mhahahah za jakieś 2-3 lata zrozumiesz taki dowcip wink Racja , słuchaj go Misao , bo to samo życie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|