|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 6:40 am
ZebraDeath Gem_ma ZebraDeath Agria historia (jak przedmiot w szkole ) 6-cio godzinne fakultety......... crying ktos spiący z głwą na ksiazce ja (ZebraDeath) crying ty, my, wy, oni, one, ja, itd. itp. etc....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 10, 2006 8:52 am
Yajo ZebraDeath Gem_ma ZebraDeath Agria historia (jak przedmiot w szkole ) 6-cio godzinne fakultety......... crying ktos spiący z głwą na ksiazce ja (ZebraDeath) crying ty, my, wy, oni, one, ja, itd. itp. etc.... podmiot i orzeczenie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 10, 2006 9:25 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 10, 2006 11:35 am
anorektyczka z bezpiersiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 11, 2006 1:57 am
Gem_ma anorektyczka z bezpiersiem super-hiper-mega modelki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 11, 2006 4:07 am
Yajo Gem_ma anorektyczka z bezpiersiem super-hiper-mega modelki moje 29 wizytówek do agencji, a telefonem od kolesia który mnie polecał i gdzieś je zgubiłam........(co za szczęscie xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 11, 2006 4:55 am
ZebraDeath Yajo Gem_ma anorektyczka z bezpiersiem super-hiper-mega modelki moje 29 wizytówek do agencji, a telefonem od kolesia który mnie polecał i gdzieś je zgubiłam........(co za szczęscie xd ) Agencja arrow Emm Nieruchomosci redface mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 11, 2006 5:49 am
degenerat ZebraDeath Yajo Gem_ma anorektyczka z bezpiersiem super-hiper-mega modelki moje 29 wizytówek do agencji, a telefonem od kolesia który mnie polecał i gdzieś je zgubiłam........(co za szczęscie xd ) Agencja arrow Emm Nieruchomosci redface mrgreen ( stare dzięki) pan za biurkiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 11, 2006 5:55 am
ZebraDeath degenerat ZebraDeath Yajo Gem_ma anorektyczka z bezpiersiem super-hiper-mega modelki moje 29 wizytówek do agencji, a telefonem od kolesia który mnie polecał i gdzieś je zgubiłam........(co za szczęscie xd ) Agencja arrow Emm Nieruchomosci redface mrgreen ( stare dzięki) pan za biurkiem (Oi slonko, zartuje wink ) Nauczyciel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 11, 2006 6:15 am
degenerat ZebraDeath degenerat ZebraDeath moje 29 wizytówek do agencji, a telefonem od kolesia który mnie polecał i gdzieś je zgubiłam........(co za szczęscie xd ) Agencja arrow Emm Nieruchomosci redface mrgreen ( stare dzięki) pan za biurkiem (Oi slonko, zartuje wink ) Nauczyciel "Another brick in the wall"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 11, 2006 9:16 am
ZebraDeath degenerat ZebraDeath degenerat ZebraDeath moje 29 wizytówek do agencji, a telefonem od kolesia który mnie polecał i gdzieś je zgubiłam........(co za szczęscie xd ) Agencja arrow Emm Nieruchomosci redface mrgreen ( stare dzięki) pan za biurkiem (Oi slonko, zartuje wink ) Nauczyciel "Another brick in the wall" wesołe i wolne lata '80 blaugh rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 11, 2006 9:18 am
Yajo ZebraDeath degenerat ZebraDeath degenerat ZebraDeath moje 29 wizytówek do agencji, a telefonem od kolesia który mnie polecał i gdzieś je zgubiłam........(co za szczęscie xd ) Agencja arrow Emm Nieruchomosci redface mrgreen ( stare dzięki) pan za biurkiem (Oi slonko, zartuje wink ) Nauczyciel "Another brick in the wall" wesołe i wolne lata '80 blaugh rofl weseli nienormalni ludzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 11, 2006 9:23 am
Owiec Yajo ZebraDeath degenerat ZebraDeath degenerat Agencja arrow Emm Nieruchomosci redface mrgreen ( stare dzięki) pan za biurkiem (Oi slonko, zartuje wink ) Nauczyciel "Another brick in the wall" wesołe i wolne lata '80 blaugh rofl weseli nienormalni ludzie wsi spokojna, wsi wesoła
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 11, 2006 9:48 am
Yajo Owiec Yajo ZebraDeath degenerat (Oi slonko, zartuje wink ) Nauczyciel "Another brick in the wall" wesołe i wolne lata '80 blaugh rofl weseli nienormalni ludzie wsi spokojna, wsi wesoła nowy dwor maz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 11, 2006 10:18 am
Owiec Yajo Owiec Yajo ZebraDeath "Another brick in the wall" wesołe i wolne lata '80 blaugh rofl weseli nienormalni ludzie wsi spokojna, wsi wesoła nowy dwor maz. jakas chata w szczerym polu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|