|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 7:33 am
fajnie by było gdyby w listach było nowe skrzydła
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
... ... ...ale męka w tej budzie... ...łeee... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Sei chan Ozzwald może ktoś jakis temacik podrzuci...? xd Tylko jaki. Symbolizm w Młodej Polsce... ? blaugh To będę miała dopiero w drugim semestrze teraz mam romantyzm xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 7:34 am
Ozzwald Sei chan Ozzwald może ktoś jakis temacik podrzuci...? xd Tylko jaki. Symbolizm w Młodej Polsce... ? blaugh Fuuuuuuuuuuuuuuuj, wystarczy mi takich tematow w szkole, po lekcjach chociaz niech sie odczepia crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 7:35 am
Ozzwald Sei chan Ozzwald może ktoś jakis temacik podrzuci...? xd Tylko jaki. Symbolizm w Młodej Polsce... ? blaugh lol.. nie tylko nie to .. mialam dziś na polskim xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 7:35 am
tamahome0 fajnie by było gdyby w listach było nowe skrzydła Witam wszystkich! No to właśnie poddałem taki pomysł. Może będą w tym, albo następnym liście
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 7:36 am
nie narzekajcie nikt innego tematu nie zgłosił... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[Shinn] tamahome0 fajnie by było gdyby w listach było nowe skrzydła Witam wszystkich! No to właśnie poddałem taki pomysł. Może będą w tym, albo następnym liście Skrzydełka, szkrzydełka, szkrzydełka blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[Shinn] tamahome0 fajnie by było gdyby w listach było nowe skrzydła Witam wszystkich! No to właśnie poddałem taki pomysł. Może będą w tym, albo następnym liście SUPER!!!!!!!a przy okazji cze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 7:37 am
[Shinn] tamahome0 fajnie by było gdyby w listach było nowe skrzydła Witam wszystkich! No to właśnie poddałem taki pomysł. Może będą w tym, albo następnym liście witaj 4laugh *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 7:37 am
[Shinn] tamahome0 fajnie by było gdyby w listach było nowe skrzydła Witam wszystkich! No to właśnie poddałem taki pomysł. Może będą w tym, albo następnym liście czesc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 7:38 am
Sei chan [Shinn] tamahome0 fajnie by było gdyby w listach było nowe skrzydła Witam wszystkich! No to właśnie poddałem taki pomysł. Może będą w tym, albo następnym liście Skrzydełka, szkrzydełka, szkrzydełka blaugh skrzyydeelkaaaaaaaa...... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 7:38 am
[Shinn] tamahome0 fajnie by było gdyby w listach było nowe skrzydła Witam wszystkich! No to właśnie poddałem taki pomysł. Może będą w tym, albo następnym liście Raczej nie...podobno zeby zdobyc skrzydla trzeba bedzie uzbierac inne przedmioty i one sie polacza...ale to dopiero w pozniejszej Gai stare Ja chciec skrzydla crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 7:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 7:41 am
Lethiel Sei chan [Shinn] tamahome0 fajnie by było gdyby w listach było nowe skrzydła Witam wszystkich! No to właśnie poddałem taki pomysł. Może będą w tym, albo następnym liście Skrzydełka, szkrzydełka, szkrzydełka blaugh ]SKRYDŁAAA JA CHCE W TYM BĄĆ NASTEMPNYM LISICIE blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|