|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 6:57 am
Ozzwald muzg mi się lasuje gonk cześć... bee jak w szkole było wink witaj *przytulas* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 6:58 am
Sei chan Ozzwald muzg mi się lasuje gonk cześć... bee jak w szkole było wink Nyu^ ^ Co tak was w szkole cisną?? sam się cisnę... musze nadrobić troszeczkę Polski i wzory z matmy zakuć których zapomniałem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 7:00 am
Ozzwald Sei chan Ozzwald muzg mi się lasuje gonk cześć... bee jak w szkole było wink Nyu^ ^ Co tak was w szkole cisną?? sam się cisnę... musze nadrobić troszeczkę Polski i wzory z matmy zakuć których zapomniałem... Czyli tylko ja chodze do nienormalnej szkoły, od pierwszego dnia szkoły, normalne lekcje, sprawdzianiki, pytanko i prace domowe, ale przynajmniej nauczyciele sa fajnii 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 7:04 am
Sei chan Ozzwald Sei chan Ozzwald muzg mi się lasuje gonk cześć... bee jak w szkole było wink Nyu^ ^ Co tak was w szkole cisną?? sam się cisnę... musze nadrobić troszeczkę Polski i wzory z matmy zakuć których zapomniałem... Czyli tylko ja chodze do nienormalnej szkoły, od pierwszego dnia szkoły, normalne lekcje, sprawdzianiki, pytanko i prace domowe, ale przynajmniej nauczyciele sa fajnii 3nodding test to ja miąłem piątek na angielskim dzisiaj miałem kartkówke z WOSu w ten piątek znowu test z anglika a na przyszły poniedziałek na informatyke musze przynieść scenarjusz prezętacji...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 7:05 am
To u mnie tak ostro się jeszcze nie rozkręcili, ale znając życie błogi stan długo nie potrwa xp
Kurcze poluję na pink giftbox i jeszcze do tego na Angelic headband, i żaden rare event mi nie chce wyskoczyć xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 7:09 am
Sei chan To u mnie tak ostro się jeszcze nie rozkręcili, ale znając życie błogi stan długo nie potrwa xp Kurcze poluję na pink giftbox i jeszcze do tego na Angelic headband, i żaden rare event mi nie chce wyskoczyć xp wymagająca jesteś... jak mi coś wyskakuje to akurat w tym samym momęcie klikam coś i mi znika crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 7:14 am
wystaczy mi tej przerwy.. wracam do pisania o symboliźmie... paaa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 7:14 am
Ozzwald Sei chan To u mnie tak ostro się jeszcze nie rozkręcili, ale znając życie błogi stan długo nie potrwa xp Kurcze poluję na pink giftbox i jeszcze do tego na Angelic headband, i żaden rare event mi nie chce wyskoczyć xp wymagająca jesteś... jak mi coś wyskakuje to akurat w tym samym momęcie klikam coś i mi znika crying To się wtedy wstecz klika i rare event znowu się pojawia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 7:15 am
Dzieeeeeeeeeeeeeendoberek^^[przytulas wszystkim;p]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 7:15 am
Ozzwald wystaczy mi tej przerwy.. wracam do pisania o symboliźmie... paaa Papatki!!! I zostałam sama eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 7:17 am
Yumehayla Dzieeeeeeeeeeeeeendoberek^^[przytulas wszystkim;p] Wheee whee nie jestem sama.*Przytula* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 7:21 am
Yumehayla Dzieeeeeeeeeeeeeendoberek^^[przytulas wszystkim;p] 4laugh witaj znowu 4laugh *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 7:22 am
Sei chan Yumehayla Dzieeeeeeeeeeeeeendoberek^^[przytulas wszystkim;p] Wheee whee nie jestem sama.*Przytula* 4laugh whee Nyuuuuuuuuuuu^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 7:23 am