|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 6:02 am
*wygląda zza framugi* Gud morning ewribadi! Łats ap?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 6:04 am
hejko wam biggrin ale ja juz kończę sweatdrop papa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 6:05 am
Katka1989 hejko wam biggrin ale ja juz kończę sweatdrop papa! paa no trudno widze że nic się nie dzieje więc wracam do książek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 6:44 am
konnichiwa biggrin ... ozz ty do ksiazek :0 szok eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 6:45 am
lol.... wroocilam ze szkoly *upada na swooj fotelik* witajcie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 6:49 am
Lethiel lol.... wroocilam ze szkoly *upada na swooj fotelik* witajcie.... witam ja przedchwila tez do domu wpadłem ... byłem na piwie biggrin z kumplami biggrin ah jak dobrze sie opierniczać biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 6:50 am
BeeWolf Lethiel lol.... wroocilam ze szkoly *upada na swooj fotelik* witajcie.... witam ja przedchwila tez do domu wpadłem ... byłem na piwie biggrin z kumplami biggrin ah jak dobrze sie opierniczać biggrin witaj..... *przytula* ..... ... *wraca na fotelik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 6:51 am
Lethiel BeeWolf Lethiel lol.... wroocilam ze szkoly *upada na swooj fotelik* witajcie.... witam ja przedchwila tez do domu wpadłem ... byłem na piwie biggrin z kumplami biggrin ah jak dobrze sie opierniczać biggrin witaj..... *przytula* ..... ... *wraca na fotelik* czuje sie przytulony biggrin .... konczy pić Kapuchino orzechowe :"D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 6:52 am
musze mykać bo obiecałem skosić trawe ... jak tego nie zrobie tata mi urwie głowe biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 6:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 6:54 am
BeeWolf musze mykać bo obiecałem skosić trawe ... jak tego nie zrobie tata mi urwie głowe biggrin papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 6:55 am
Nyo !!! ^^ *przytulas* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 6:55 am
muzg mi się lasuje gonk cześć... bee jak w szkole było wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 6:56 am
Lethiel Nyo !!! ^^ *przytulas* 4laugh *Przytula*Nyu^ ^ Właśnie zbieram na taka samą bluzke jak ty masz tylko białą, albo czerwoną.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 6:57 am
Ozzwald muzg mi się lasuje gonk cześć... bee jak w szkole było wink Nyu^ ^ Co tak was w szkole cisną??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|