|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 5:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 5:16 am
Christoff_Gangrell Geralt_Bialy_Wilk Kukus Christoff_Gangrell *zagląda powoli* Jest tu ktoś czy wszyscy w szkole??? ja jestem... ale zaraz wychodzę do szkoły ja właśnie wróciłem razz ale musze iść jeszcze do księgarni zaraz a potem mam trening... Łeeeeee to se z nikim nie pogadam....dzisiaj.... Bo wieczorem znowu nie będę m.ógł....być....Łeeeeeeee nie no... teraz będe odkurzał, ok. 14.30 ide do sklepu, a trening mi sie zaczyna o 16.30 razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 5:19 am
Geralt_Bialy_Wilk Christoff_Gangrell Geralt_Bialy_Wilk Kukus Christoff_Gangrell *zagląda powoli* Jest tu ktoś czy wszyscy w szkole??? ja jestem... ale zaraz wychodzę do szkoły ja właśnie wróciłem razz ale musze iść jeszcze do księgarni zaraz a potem mam trening... Łeeeeee to se z nikim nie pogadam....dzisiaj.... Bo wieczorem znowu nie będę m.ógł....być....Łeeeeeeee nie no... teraz będe odkurzał, ok. 14.30 ide do sklepu, a trening mi sie zaczyna o 16.30 razz a to spoko... sam też mam jeszce chwilke do około 14.30....^^ I jak pogrywasz trochę w TDZK???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 5:24 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 5:24 am
Christoff_Gangrell Geralt_Bialy_Wilk Christoff_Gangrell Geralt_Bialy_Wilk Kukus Christoff_Gangrell *zagląda powoli* Jest tu ktoś czy wszyscy w szkole??? ja jestem... ale zaraz wychodzę do szkoły ja właśnie wróciłem razz ale musze iść jeszcze do księgarni zaraz a potem mam trening... Łeeeeee to se z nikim nie pogadam....dzisiaj.... Bo wieczorem znowu nie będę m.ógł....być....Łeeeeeeee nie no... teraz będe odkurzał, ok. 14.30 ide do sklepu, a trening mi sie zaczyna o 16.30 razz a to spoko... sam też mam jeszce chwilke do około 14.30....^^ I jak pogrywasz trochę w TDZK??? szczerze mówiąc, to już dawno o tym zapomniałem razz klimat mi nie pasuje jakoś...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 5:29 am
Geralt_Bialy_Wilk Christoff_Gangrell Geralt_Bialy_Wilk Christoff_Gangrell Geralt_Bialy_Wilk Kukus Christoff_Gangrell *zagląda powoli* Jest tu ktoś czy wszyscy w szkole??? ja jestem... ale zaraz wychodzę do szkoły ja właśnie wróciłem razz ale musze iść jeszcze do księgarni zaraz a potem mam trening... Łeeeeee to se z nikim nie pogadam....dzisiaj.... Bo wieczorem znowu nie będę m.ógł....być....Łeeeeeeee nie no... teraz będe odkurzał, ok. 14.30 ide do sklepu, a trening mi sie zaczyna o 16.30 razz a to spoko... sam też mam jeszce chwilke do około 14.30....^^ I jak pogrywasz trochę w TDZK??? szczerze mówiąc, to już dawno o tym zapomniałem razz klimat mi nie pasuje jakoś... no ja terz jóż nie za bardzo... przeżuciłem sięna Gaie... i zabiera mi oan większość wolnego czasu...^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 5:30 am
Christoff_Gangrell Geralt_Bialy_Wilk Christoff_Gangrell Geralt_Bialy_Wilk Christoff_Gangrell Geralt_Bialy_Wilk Kukus Christoff_Gangrell *zagląda powoli* Jest tu ktoś czy wszyscy w szkole??? ja jestem... ale zaraz wychodzę do szkoły ja właśnie wróciłem razz ale musze iść jeszcze do księgarni zaraz a potem mam trening... Łeeeeee to se z nikim nie pogadam....dzisiaj.... Bo wieczorem znowu nie będę m.ógł....być....Łeeeeeeee nie no... teraz będe odkurzał, ok. 14.30 ide do sklepu, a trening mi sie zaczyna o 16.30 razz a to spoko... sam też mam jeszce chwilke do około 14.30....^^ I jak pogrywasz trochę w TDZK??? szczerze mówiąc, to już dawno o tym zapomniałem razz klimat mi nie pasuje jakoś... no ja terz jóż nie za bardzo... przeżuciłem sięna Gaie... i zabiera mi oan większość wolnego czasu...^^ no tak... ja sie modle, żeby Valhalla (polski serwer do RO) powstała jak najszybciej razz bo już nie mam w co grać... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 5:34 am
Geralt_Bialy_Wilk Christoff_Gangrell Geralt_Bialy_Wilk Christoff_Gangrell Geralt_Bialy_Wilk Christoff_Gangrell Geralt_Bialy_Wilk Kukus Christoff_Gangrell *zagląda powoli* Jest tu ktoś czy wszyscy w szkole??? ja jestem... ale zaraz wychodzę do szkoły ja właśnie wróciłem razz ale musze iść jeszcze do księgarni zaraz a potem mam trening... Łeeeeee to se z nikim nie pogadam....dzisiaj.... Bo wieczorem znowu nie będę m.ógł....być....Łeeeeeeee nie no... teraz będe odkurzał, ok. 14.30 ide do sklepu, a trening mi sie zaczyna o 16.30 razz a to spoko... sam też mam jeszce chwilke do około 14.30....^^ I jak pogrywasz trochę w TDZK??? szczerze mówiąc, to już dawno o tym zapomniałem razz klimat mi nie pasuje jakoś... no ja terz jóż nie za bardzo... przeżuciłem sięna Gaie... i zabiera mi oan większość wolnego czasu...^^ no tak... ja sie modle, żeby Valhalla (polski serwer do RO) powstała jak najszybciej razz bo już nie mam w co grać... razz no ja tezr bym chciał... grałem przez okres próbny na jakimś zagranicznym płatnym... próbowałem załorzyć konto na jednym z tych wymienionych w topicu Ragnarock Online ale jakoś nie wyszło na tym co trzeba długo czekać i wypełniać ankietę to się jeszce nie doczekalem a na tym prostszym nie mogłem ściągnąć instalki i wogóle nic zrobić... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 5:35 am
Christoff_Gangrell Geralt_Bialy_Wilk Christoff_Gangrell Geralt_Bialy_Wilk Christoff_Gangrell Geralt_Bialy_Wilk Christoff_Gangrell Geralt_Bialy_Wilk Kukus Christoff_Gangrell *zagląda powoli* Jest tu ktoś czy wszyscy w szkole??? ja jestem... ale zaraz wychodzę do szkoły ja właśnie wróciłem razz ale musze iść jeszcze do księgarni zaraz a potem mam trening... Łeeeeee to se z nikim nie pogadam....dzisiaj.... Bo wieczorem znowu nie będę m.ógł....być....Łeeeeeeee nie no... teraz będe odkurzał, ok. 14.30 ide do sklepu, a trening mi sie zaczyna o 16.30 razz a to spoko... sam też mam jeszce chwilke do około 14.30....^^ I jak pogrywasz trochę w TDZK??? szczerze mówiąc, to już dawno o tym zapomniałem razz klimat mi nie pasuje jakoś... no ja terz jóż nie za bardzo... przeżuciłem sięna Gaie... i zabiera mi oan większość wolnego czasu...^^ no tak... ja sie modle, żeby Valhalla (polski serwer do RO) powstała jak najszybciej razz bo już nie mam w co grać... razz no ja tezr bym chciał... grałem przez okres próbny na jakimś zagranicznym płatnym... próbowałem załorzyć konto na jednym z tych wymienionych w topicu Ragnarock Online ale jakoś nie wyszło na tym co trzeba długo czekać i wypełniać ankietę to się jeszce nie doczekalem a na tym prostszym nie mogłem ściągnąć instalki i wogóle nic zrobić... crying nie martw sie... Valhalla wstanie, to będzie połączenie najlepszych aspektów obu tych serwerów ^^ dobra... ja spadam smile narazie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 5:38 am
Geralt_Bialy_Wilk Christoff_Gangrell Geralt_Bialy_Wilk Christoff_Gangrell Geralt_Bialy_Wilk Christoff_Gangrell Geralt_Bialy_Wilk Christoff_Gangrell Geralt_Bialy_Wilk Kukus Christoff_Gangrell *zagląda powoli* Jest tu ktoś czy wszyscy w szkole??? ja jestem... ale zaraz wychodzę do szkoły ja właśnie wróciłem razz ale musze iść jeszcze do księgarni zaraz a potem mam trening... Łeeeeee to se z nikim nie pogadam....dzisiaj.... Bo wieczorem znowu nie będę m.ógł....być....Łeeeeeeee nie no... teraz będe odkurzał, ok. 14.30 ide do sklepu, a trening mi sie zaczyna o 16.30 razz a to spoko... sam też mam jeszce chwilke do około 14.30....^^ I jak pogrywasz trochę w TDZK??? szczerze mówiąc, to już dawno o tym zapomniałem razz klimat mi nie pasuje jakoś... no ja terz jóż nie za bardzo... przeżuciłem sięna Gaie... i zabiera mi oan większość wolnego czasu...^^ no tak... ja sie modle, żeby Valhalla (polski serwer do RO) powstała jak najszybciej razz bo już nie mam w co grać... razz no ja tezr bym chciał... grałem przez okres próbny na jakimś zagranicznym płatnym... próbowałem załorzyć konto na jednym z tych wymienionych w topicu Ragnarock Online ale jakoś nie wyszło na tym co trzeba długo czekać i wypełniać ankietę to się jeszce nie doczekalem a na tym prostszym nie mogłem ściągnąć instalki i wogóle nic zrobić... crying nie martw sie... Valhalla wstanie, to będzie połączenie najlepszych aspektów obu tych serwerów ^^ dobra... ja spadam smile narazie... CZe... dozo baczenia kiedyś....(być morze jutro)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 5:40 am
zostałam zignorowana stare *siada w fotelu i zaczyna coś bazgrać na kartce*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 5:42 am
Katka1989 zostałam zignorowana stare *siada w fotelu i zaczyna coś bazgrać na kartce* o heyka *maha*... kurcze musze sam jóż uciekać... crying Mam nadziję że wybaczysz....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 5:44 am
Christoff_Gangrell Katka1989 zostałam zignorowana stare *siada w fotelu i zaczyna coś bazgrać na kartce* o heyka *maha*... kurcze musze sam jóż uciekać... crying Mam nadziję że wybaczysz.... ech... no to zostałam sama sad *idzie do swojego pokoju, wraca z laptopem i zaczyna pisać*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 5:57 am
*przerywa pisanie* dalej nikogo nie ma... a ja za chwilkę muszę kończyć sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 6:00 am
wreście chcwila wolnego czasu... dzien dobry...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|