|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 2:44 am
dostałem właśnie od BeeWoolfa fotki z ostatniego melanżu... a wśród nich to oto dzieło eek --->  ktoś jeszcze ma jakiekolwiek pytania? mi pozostało tylko jedno: Lolek, zainkasowałeś sumę za ten przejaw głupoty czy to była akcja charytatywna? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 4:09 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 4:13 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 4:24 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 4:27 am
eek eek ał...moje ucho...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 4:30 am
Pisarz eek eek ał...moje ucho... no cooż... czasem nawet mnie zaskakuje jego głupota jak się napije... choć trzeba przyznać, że moje tunele do uszu są odrobinę grubsze od tego korkociągu... ale to są tunele eek a nie sprzęt kuchenny xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 4:32 am
Kukus Pisarz eek eek ał...moje ucho... no cooż... czasem nawet mnie zaskakuje jego głupota jak się napije... choć trzeba przyznać, że moje tunele do uszu są odrobinę grubsze od tego korkociągu... ale to są tunele eek a nie sprzęt kuchenny xp makabra, a ja myslałem ze sikajac do butów nauczycielowi na wycieczce to jest hardcore, myliłem sie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 4:41 am
Pisarz Kukus Pisarz eek eek ał...moje ucho... no cooż... czasem nawet mnie zaskakuje jego głupota jak się napije... choć trzeba przyznać, że moje tunele do uszu są odrobinę grubsze od tego korkociągu... ale to są tunele eek a nie sprzęt kuchenny xp makabra, a ja myslałem ze sikajac do butów nauczycielowi na wycieczce to jest hardcore, myliłem sie XD zależy od skali porównawczej... Dest by uchodzić za osobę HardCore'ową musi na serio się napocić gdyż skalą porównawczą jestem ja i Ozzwald... a my mamy szalone pomysły... sikamy przez okna z 2 piętra... biegamy nago [w skarpetkach na fujarach] po domu... gramy w szachy pod drzwiami sypialni, w ktoorej kumpel proobuje dobrze się bawić ze swoją dziewczyną... pijemy "zlewkę" ze wszystkich alkoholi jakie znaleźliśmy na imprezie [wszystko w jednej szklance, proporcje na oko]... siedząc na zewnętrznym parapecie pokoju BeeWoolfa [2piętro] rozważamy co by się stało gdybyśmy przypadkiem przechylili się za bardzo do przodu nie trzymając się framugi okna... użądzamy zawody w obrażaniu dziewczyny [teraz już byłej dziewczyny] naszego ziomka Przemasa... a przede wszystkim podpuszczamy Desta by odważył się nas doścignąć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 4:47 am
Kukus Pisarz Kukus Pisarz eek eek ał...moje ucho... no cooż... czasem nawet mnie zaskakuje jego głupota jak się napije... choć trzeba przyznać, że moje tunele do uszu są odrobinę grubsze od tego korkociągu... ale to są tunele eek a nie sprzęt kuchenny xp makabra, a ja myslałem ze sikajac do butów nauczycielowi na wycieczce to jest hardcore, myliłem sie XD zależy od skali porównawczej... Dest by uchodzić za osobę HardCore'ową musi na serio się napocić gdyż skalą porównawczą jestem ja i Ozzwald... a my mamy szalone pomysły... sikamy przez okna z 2 piętra... biegamy nago [w skarpetkach na fujarach] po domu... gramy w szachy pod drzwiami sypialni, w ktoorej kumpel proobuje dobrze się bawić ze swoją dziewczyną... pijemy "zlewkę" ze wszystkich alkoholi jakie znaleźliśmy na imprezie [wszystko w jednej szklance, proporcje na oko]... siedząc na zewnętrznym parapecie pokoju BeeWoolfa [2piętro] rozważamy co by się stało gdybyśmy przypadkiem przechylili się za bardzo do przodu nie trzymając się framugi okna... użądzamy zawody w obrażaniu dziewczyny [teraz już byłej dziewczyny] naszego ziomka Przemasa... a przede wszystkim podpuszczamy Desta by odważył się nas doścignąć e no to całkiem niezle my raczej robimy numery zadko ale niezle wysrubowane, jak wtedy kiedy podpalilismy (przypadkowo bo kumpel chcial sprawdzic jak reaguje denaturat na ogień) nasz domek wypoczynkowy, na szczescie spalila sie jedynie kuchnia i jakos nic nie wyleciało w powietrze. Wina poszła na bezdomnych i zrobili na nich obławe, nie wiem co bylo potem. Tymczasem ja lece, do zobaczyska
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 4:50 am
Pisarz e no to całkiem niezle my raczej robimy numery zadko ale niezle wysrubowane, jak wtedy kiedy podpalilismy (przypadkowo bo kumpel chcial sprawdzic jak reaguje denaturat na ogień) nasz domek wypoczynkowy, na szczescie spalila sie jedynie kuchnia i jakos nic nie wyleciało w powietrze. Wina poszła na bezdomnych i zrobili na nich obławe, nie wiem co bylo potem. Tymczasem ja lece, do zobaczyska całkiem ciekawie... podpalenia i efekty pirotechniczne to nie moja działka... nie lubię się bawić ogniem... wolę sprawdzać wytrzymałość ludzkiego ciała na głupotę xp 3m sie... ja ide szykować się do szkoły sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 4:58 am
*zagląda powoli* Jest tu ktoś czy wszyscy w szkole???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 5:09 am
Christoff_Gangrell *zagląda powoli* Jest tu ktoś czy wszyscy w szkole??? ja jestem... ale zaraz wychodzę do szkoły
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 5:12 am
Kukus Christoff_Gangrell *zagląda powoli* Jest tu ktoś czy wszyscy w szkole??? ja jestem... ale zaraz wychodzę do szkoły Przerabane...^^" ale ja będę miał nie lepiej... koła z łaciny się zblirzają _-_,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 5:13 am
Kukus Christoff_Gangrell *zagląda powoli* Jest tu ktoś czy wszyscy w szkole??? ja jestem... ale zaraz wychodzę do szkoły ja właśnie wróciłem razz ale musze iść jeszcze do księgarni zaraz a potem mam trening...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 5:15 am
Geralt_Bialy_Wilk Kukus Christoff_Gangrell *zagląda powoli* Jest tu ktoś czy wszyscy w szkole??? ja jestem... ale zaraz wychodzę do szkoły ja właśnie wróciłem razz ale musze iść jeszcze do księgarni zaraz a potem mam trening... Łeeeeee to se z nikim nie pogadam....dzisiaj.... Bo wieczorem znowu nie będę m.ógł....być....Łeeeeeeee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|