|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 12:15 pm
Czy już wspominałem o tym, że dzisiaj założyłem swojego pierwszego questa i że link jest w moim podpisie???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 12:16 pm
Sayokun przyszedłem tylko powiedzieć i zaraz idę dzisiejszego wieczoru zapala się świeczkę w oknie na całym świecie dla pamięci dizeci które zginęły w bieslanie zapalcie dla nich zrobiłbym to... ale mam drobny problem... nie mam świeczki... a nawet jakbym miał to boję się, że moje firanki by mogły się zająć...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 12:16 pm
Pisarz Delein Pisarz Delein *siada obok* *równie zdezorientowana i z chaosem w głowie* Namieszałam... prosi sie juz o nie mieszanie Już nic nie powiem... ale ja nie lubie monologów W każdym razie postaram się już nie namieszać *przytula się*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 12:19 pm
Delein Pisarz Delein Pisarz Delein *siada obok* *równie zdezorientowana i z chaosem w głowie* Namieszałam... prosi sie juz o nie mieszanie Już nic nie powiem... ale ja nie lubie monologów W każdym razie postaram się już nie namieszać *przytula się* e tam nie martw sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 12:22 pm
Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz Delein *siada obok* *równie zdezorientowana i z chaosem w głowie* Namieszałam... prosi sie juz o nie mieszanie Już nic nie powiem... ale ja nie lubie monologów W każdym razie postaram się już nie namieszać *przytula się* e tam nie martw sie Nie martwię się już. Tak, mam pełno werwy. Energia wprost mnie roznosi XD *cmok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 12:25 pm
Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz Delein *siada obok* *równie zdezorientowana i z chaosem w głowie* Namieszałam... prosi sie juz o nie mieszanie Już nic nie powiem... ale ja nie lubie monologów W każdym razie postaram się już nie namieszać *przytula się* e tam nie martw sie Nie martwię się już. Tak, mam pełno werwy. Energia wprost mnie roznosi XD *cmok* to trzeba ja jakos wykorzystac XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 12:26 pm
buziaki dzieciaki *cmokaski* papa do jutra heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 12:27 pm
Pisarz to trzeba ja jakos wykorzystac XD Hm..to na gadu. Wątpię, czy tutejsza społeczność chciałaby tego słuchać XDXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 12:28 pm
To ja już lecem! Do zobaczenia!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 12:30 pm
Namaarie Czarny, papa Sysunka!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 12:47 pm
Wruciłem ....!!! nieh nieh niah podczas kolacji zabiłem chyba tuzin komarów smile 2 tuzin mnie igryzł :0 szlak by je !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 12:49 pm
BeeWolf Wruciłem ....!!! nieh nieh niah podczas kolacji zabiłem chyba tuzin komarów smile 2 tuzin mnie igryzł :0 szlak by je !!! Widzisz...ja sobie siedzę w pokoiku i nic mnie nie gryzie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 12:52 pm
Delein BeeWolf Wruciłem ....!!! nieh nieh niah podczas kolacji zabiłem chyba tuzin komarów smile 2 tuzin mnie igryzł :0 szlak by je !!! Widzisz...ja sobie siedzę w pokoiku i nic mnie nie gryzie ^^ masz szczesccie ja cały pogryziony jestem sad !!! łeee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 12:55 pm
BeeWolf Delein BeeWolf Wruciłem ....!!! nieh nieh niah podczas kolacji zabiłem chyba tuzin komarów smile 2 tuzin mnie igryzł :0 szlak by je !!! Widzisz...ja sobie siedzę w pokoiku i nic mnie nie gryzie ^^ masz szczesccie ja cały pogryziony jestem sad !!! łeee Posmaruj się jakąś maścią...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 12:57 pm
Delein BeeWolf Delein BeeWolf Wruciłem ....!!! nieh nieh niah podczas kolacji zabiłem chyba tuzin komarów smile 2 tuzin mnie igryzł :0 szlak by je !!! Widzisz...ja sobie siedzę w pokoiku i nic mnie nie gryzie ^^ masz szczesccie ja cały pogryziony jestem sad !!! łeee Posmaruj się jakąś maścią... A nasmarujesz mi plecki biggrin ... MAM krem na to !! :0
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|