|
|
|
|
Posted: Mon Jul 18, 2005 9:06 am
revcat nie marudz bo oprocz tego bedziemy gwalcic, mordowac torturowac...kobiety...dzieci..starcow....wszystkich mwhahahahahahaha pirate gwalcic ! palic ! zabijac !
pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 18, 2005 9:06 am
revcat nie marudz bo oprocz tego bedziemy gwalcic, mordowac torturowac...kobiety...dzieci..starcow....wszystkich mwhahahahahahaha pirate *wchodzi na posterunek* oi! wlasnie wszamalem talerz pierogow z jagodami...MNIAM gwlaty to co Partyzanci lubia najbardziej wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 18, 2005 11:16 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 18, 2005 11:27 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 18, 2005 11:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 18, 2005 11:58 am
ninja witay szpiegu elity ninja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 18, 2005 12:02 pm
Real_Twisted ninja witay szpiegu elity ninja twisted tja.. szpiegu Elity.. partyzantki.. i Poland.. nio piknie xd .. rozszyfrowalas mnie !! domokun xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 18, 2005 12:17 pm
kuna kiedy robimy jakis napad? *ocera noz tepa strona o dlon*
bo kuna mam ochote wszystko w ogl porozwalac domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 18, 2005 1:46 pm
Baliaur kuna kiedy robimy jakis napad? *ocera noz tepa strona o dlon*
bo kuna mam ochote wszystko w ogl porozwalac domokun co jest kuna? w dupach sie poprzewracalo tym malolatom z pogg...... *wyciaga swoj miecz* obetnew im lby te puste makowki....wrrrrrrrr pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 18, 2005 2:01 pm
revcat Baliaur kuna kiedy robimy jakis napad? *ocera noz tepa strona o dlon*
bo kuna mam ochote wszystko w ogl porozwalac domokun co jest kuna? w dupach sie poprzewracalo tym malolatom z pogg...... *wyciaga swoj miecz* obetnew im lby te puste makowki....wrrrrrrrr pirate a o co chodzi?? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 18, 2005 2:07 pm
no nic ja ide na patrol.....do jutra partyzanci..... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 18, 2005 2:08 pm
opcy revcat Baliaur kuna kiedy robimy jakis napad? *ocera noz tepa strona o dlon*
bo kuna mam ochote wszystko w ogl porozwalac domokun co jest kuna? w dupach sie poprzewracalo tym malolatom z pogg...... *wyciaga swoj miecz* obetnew im lby te puste makowki....wrrrrrrrr pirate a o co chodzi?? mrgreen ehh generale Opcy jak tak dzisiaj czytalem przez okolo 30 minut co tam wypisuje te $%$#%#$%$#%@ to az mnie skrecilo..... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 18, 2005 2:13 pm
revcat ehh generale Opcy jak tak dzisiaj czytalem przez okolo 30 minut co tam wypisuje te $%$#%#$%$#%@ to az mnie skrecilo..... pirate chodzi o moja ulubienice aidane czy o caloksztalt? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 18, 2005 2:32 pm
opcy revcat ehh generale Opcy jak tak dzisiaj czytalem przez okolo 30 minut co tam wypisuje te $%$#%#$%$#%@ to az mnie skrecilo..... pirate chodzi o moja ulubienice aidane czy o caloksztalt? mrgreen hehe caloksztalt.... mrgreen ale naprawde..szkoda juz to nawet komentowac.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 18, 2005 3:33 pm
revcat opcy revcat ehh generale Opcy jak tak dzisiaj czytalem przez okolo 30 minut co tam wypisuje te $%$#%#$%$#%@ to az mnie skrecilo..... pirate chodzi o moja ulubienice aidane czy o caloksztalt? mrgreen hehe caloksztalt.... mrgreen ale naprawde..szkoda juz to nawet komentowac.... mrgreen szkoda szkoda........ a mi POGG pomaga nerwy rozladowac....... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|