|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:04 pm
Pisarz a po czym ta blizna na plecach?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:05 pm
dark wampirek Pisarz dark wampirek Pisarz witam ponownie załapie sie na jakąś kolacje? wink A co szanowny pan sobie życzy? Omlet Jajecznica? Naleśniki? Kanapki? hmm no jesli tu taka miła obsługa to ja poprosze kanapke szanowna pani wink Z czym?? wampirek wyciąga notatnik^^ hmm no to prosze sałate pomidora ser i wedline, dziekuje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:06 pm
Pisarz Falcone kingus Pisarz kingus Pisarz witam ponownie załapie sie na jakąś kolacje? wink ladny rysunek...tylko ten kocyk/kolderka/przescieradlo nie potrzebne blaugh twisted haha dobra dobra, wiesz no musi cos byc do okrycia jak znajde sie z kims w jednoznacznej pozycji blaugh wink masz racje, niech zostanie...taka kolderka potrafi niezle rozbudzic wyobraznie blaugh blaugh biggrin jak wszystko jest odkryte to juz nie ma co sobie wyobrazac blaugh blaugh wiesz moze byc tak ze (bez obrazy Pisarz) ze jak nie bedzie kolderki to i tak niczego sie nie zauwarzy xd ekhem, no wiesz, nie bez powodu kołderka załamuje sie w pewnym miejscu xd no wlasnie widze ze miedzy nogami idzie w dol i nic tam nie ma tak naprawde to zartuje wink Dobra wiecie dopiero co przyszedlem ale juz ide bo musze rysunek dokonczyc Wam sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:09 pm
Pisarz dark wampirek Pisarz dark wampirek Pisarz witam ponownie załapie sie na jakąś kolacje? wink A co szanowny pan sobie życzy? Omlet Jajecznica? Naleśniki? Kanapki? hmm no jesli tu taka miła obsługa to ja poprosze kanapke szanowna pani wink Z czym?? wampirek wyciąga notatnik^^ hmm no to prosze sałate pomidora ser i wedline, dziekuje wink dzisiaj piatek wedlina odpada xd Dobra teraz juz naprawde nara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:09 pm
Pisarz dark wampirek Pisarz dark wampirek Pisarz witam ponownie załapie sie na jakąś kolacje? wink A co szanowny pan sobie życzy? Omlet Jajecznica? Naleśniki? Kanapki? hmm no jesli tu taka miła obsługa to ja poprosze kanapke szanowna pani wink Z czym?? wampirek wyciąga notatnik^^ hmm no to prosze sałate pomidora ser i wedline, dziekuje wink *wampirek leci do kuchni i wygrzebuje z lodówki wszystkie potrzebne składniki. Po chwili wraca do Pisarza z kanapką na talerzu* Smacznego^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:10 pm
kingus Pisarz a po czym ta blizna na plecach? kara za kradziez
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:11 pm
Falcone Pisarz Falcone kingus Pisarz kingus Pisarz witam ponownie załapie sie na jakąś kolacje? wink ladny rysunek...tylko ten kocyk/kolderka/przescieradlo nie potrzebne blaugh twisted haha dobra dobra, wiesz no musi cos byc do okrycia jak znajde sie z kims w jednoznacznej pozycji blaugh wink masz racje, niech zostanie...taka kolderka potrafi niezle rozbudzic wyobraznie blaugh blaugh biggrin jak wszystko jest odkryte to juz nie ma co sobie wyobrazac blaugh blaugh wiesz moze byc tak ze (bez obrazy Pisarz) ze jak nie bedzie kolderki to i tak niczego sie nie zauwarzy xd ekhem, no wiesz, nie bez powodu kołderka załamuje sie w pewnym miejscu xd no wlasnie widze ze miedzy nogami idzie w dol i nic tam nie ma tak naprawde to zartuje wink Dobra wiecie dopiero co przyszedlem ale juz ide bo musze rysunek dokonczyc Wam sad pewnie specjalnie tak bokiem usiadl, zeby nie bylo widac blaugh blaugh papa, milego rysowania wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:15 pm
Pisarz kingus Pisarz a po czym ta blizna na plecach? kara za kradziez pewnie kolderke ukradles co? blaugh blaugh blaugh a ja juz ide spac do mojego domku na drzewie, dobranoc blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:18 pm
kingus Pisarz kingus Pisarz a po czym ta blizna na plecach? kara za kradziez pewnie kolderke ukradles co? blaugh blaugh blaugh a ja juz ide spac do mojego domku na drzewie, dobranoc blaugh miłych snów ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:25 pm
dziekuje za kanapke < zjada ze smakiem> pyszne, a co do kradzierzy to koldra jest moja, ukradlem cos innego blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:27 pm
Pisarz dziekuje za kanapke < zjada ze smakiem> pyszne, a co do kradzierzy to koldra jest moja, ukradlem cos innego blaugh Cieszę się, że smakuje^^ Co do kołdry ==> To co ukradłeś???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:32 pm
dark wampirek Pisarz dziekuje za kanapke < zjada ze smakiem> pyszne, a co do kradzierzy to koldra jest moja, ukradlem cos innego blaugh Cieszę się, że smakuje^^ Co do kołdry ==> To co ukradłeś??? prawde mowiac to nie wiem bo mam ten obrazek od dzs, cos wymysle hehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:35 pm
Pisarz dark wampirek Pisarz dziekuje za kanapke < zjada ze smakiem> pyszne, a co do kradzierzy to koldra jest moja, ukradlem cos innego blaugh Cieszę się, że smakuje^^ Co do kołdry ==> To co ukradłeś??? prawde mowiac to nie wiem bo mam ten obrazek od dzs, cos wymysle hehe Może ten miesz co leży obok??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:40 pm
dark wampirek Pisarz dark wampirek Pisarz dziekuje za kanapke < zjada ze smakiem> pyszne, a co do kradzierzy to koldra jest moja, ukradlem cos innego blaugh Cieszę się, że smakuje^^ Co do kołdry ==> To co ukradłeś??? prawde mowiac to nie wiem bo mam ten obrazek od dzs, cos wymysle hehe Może ten miesz co leży obok?? moze byc miecz--ciekawa historia, dla miecza cierpie skazą na plecach, musi byc niezły ten miecz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:42 pm
Pisarz dark wampirek Pisarz dark wampirek Pisarz dziekuje za kanapke < zjada ze smakiem> pyszne, a co do kradzierzy to koldra jest moja, ukradlem cos innego blaugh Cieszę się, że smakuje^^ Co do kołdry ==> To co ukradłeś??? prawde mowiac to nie wiem bo mam ten obrazek od dzs, cos wymysle hehe Może ten miesz co leży obok?? moze byc miecz--ciekawa historia, dla miecza cierpie skazą na plecach, musi byc niezły ten miecz No to wymysl jeszcze o nim jakąś fajną historyjkę^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|