|
|
|
|
Posted: Sun Apr 26, 2009 12:40 pm
stranger....u-ugye nem e-engem akarsz me-megenni eek nyem vagyok finom...sőőt... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 26, 2009 12:43 pm
hmm...na jó...akkor lehet szó fagyiról......milyet kértek? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 26, 2009 12:57 pm
huhh *megkönnyebbül* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 26, 2009 12:59 pm
stranger12 hmm...na jó...akkor lehet szó fagyiról......milyet kértek? biggrin pisztácia pisztácia pisztácia pisztácia *.* *pisztáciafagyimániás*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 26, 2009 1:07 pm
Én kérek.... egy gombóc epret, egy gombóc csokit, egy gombóc barackosat, egy gombóc zöld almásat, egy gombóc erdei gyümiset, egy gombóc karamellásat, egy gombóc mangósat, egy gombóc stracsisat, egy gombóc kókuszosat, egy gombóc pisztáciásat, egy gombóc dinnyéset, egy gombóc narancsosat... ja és ugyan ezt még egyszer! köszi 3nodding xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 26, 2009 1:16 pm
nekem csak egy fahéjas szilva és vaníllia whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 26, 2009 1:33 pm
Sztyanime nekem csak egy fahéjas szilva és vaníllia whee bocsi.. sweatdrop maci az egész készletet felfalta xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 26, 2009 1:36 pm
maci meg fog fájdulni a pocid
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 26, 2009 1:44 pm
stranger12 Sztyanime nekem csak egy fahéjas szilva és vaníllia whee bocsi.. sweatdrop maci az egész készletet felfalta xd
crying rofl Maci köpd kii xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 26, 2009 1:46 pm
napsugar maci meg fog fájdulni a pocid Nem fog.Mivel velem van mindíg a mini doki! Elő is veszem! *előhúz egy üveg Gin-t* egészségetekre!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 26, 2009 1:46 pm
Medvelaszlo napsugar maci meg fog fájdulni a pocid Nem fog.Mivel velem van mindíg a mini doki! Elő is veszem! *előhúz egy üveg Gin-t* egészségetekre! c-c-c már megint gin?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 26, 2009 1:48 pm
Sztyanime stranger12 Sztyanime nekem csak egy fahéjas szilva és vaníllia whee bocsi.. sweatdrop maci az egész készletet felfalta xd
crying rofl Maci köpd kii xDNem sőt! meg kívántam egy-két gombót Sztianime fagyit is.... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 26, 2009 1:49 pm
napsugar Medvelaszlo napsugar maci meg fog fájdulni a pocid Nem fog.Mivel velem van mindíg a mini doki! Elő is veszem! *előhúz egy üveg Gin-t* egészségetekre! c-c-c már megint gin?? xd Nem. Mert nem megint... még mindíg!!! xp xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 26, 2009 1:51 pm
Medvelaszlo Sztyanime stranger12 Sztyanime nekem csak egy fahéjas szilva és vaníllia whee bocsi.. sweatdrop maci az egész készletet felfalta xd
crying rofl Maci köpd kii xDNem sőt! meg kívántam egy-két gombót Sztianime fagyit is.... twisted
kijáá gonk gonk ne bánts kéérlekk. Sztyanime fagyinak jó lesz a fahéjas szilvás ugye? *dugi készletéből előrántja a nagy doboz fagyit és Medve orra elé nyújtja*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 26, 2009 1:51 pm
Medvelaszlo Sztyanime stranger12 Sztyanime nekem csak egy fahéjas szilva és vaníllia whee bocsi.. sweatdrop maci az egész készletet felfalta xd
crying rofl Maci köpd kii xDNem sőt! meg kívántam egy-két gombót Sztianime fagyit is.... twisted nem szabad maciiiii...inkább ezt kostold meg....Gin fagyi....csak neked készítettem.... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|