|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 11:32 am
wiem ze nie wyglada jak prawdziwy... i ze inny.. i ze mniej przystojny ... ale najwyshszy czas zeby cos mojego wyjshalo na świat 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 11:33 am
Lethiel wiem ze nie wyglada jak prawdziwy... i ze inny.. i ze mniej przystojny ... ale najwyshszy czas zeby cos mojego wyjshalo na świat 3nodding  eek tak panikowałaś ze myslałem ze narysowałaś coś paskudnego a to jest naprawde dobre, nawet bardzo dobre !!!! JEstem pełen podziwu !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 11:34 am
BeeWolf Delein Pisarz Delein *wzroook* Hm..jeśli koniecznie musiałeś być w ręczniku blaugh *całuje* no a jak nago miałem wyjsc? blaugh (pozory musza byc XD) Hm...wiesz...może innym razem *^^* (czyt. jak będzie mniej ludzi XD) ja zawsze opbsewroje sytuację smile Ty normalnie skrupułów nie masz XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Muszę juz konczyć sad papa wszystkim!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Pisarz Delein *wzroook* Hm..jeśli koniecznie musiałeś być w ręczniku blaugh *całuje* no a jak nago miałem wyjsc? blaugh (pozory musza byc XD) Hm...wiesz...może innym razem *^^* (czyt. jak będzie mniej ludzi XD) wink dobra
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 11:35 am
BeeWolf Lethiel wiem ze nie wyglada jak prawdziwy... i ze inny.. i ze mniej przystojny ... ale najwyshszy czas zeby cos mojego wyjshalo na świat 3nodding  eek tak panikowałaś ze myslałem ze narysowałaś coś paskudnego a to jest naprawde dobre, nawet bardzo dobre !!!! JEstem pełen podziwu !! uh..... sweatdrop ..... naprawde ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 11:35 am
Delein BeeWolf Delein Pisarz Delein *wzroook* Hm..jeśli koniecznie musiałeś być w ręczniku blaugh *całuje* no a jak nago miałem wyjsc? blaugh (pozory musza byc XD) Hm...wiesz...może innym razem *^^* (czyt. jak będzie mniej ludzi XD) ja zawsze opbsewroje sytuację smile Ty normalnie skrupułów nie masz XD wiecie nie ma Omi wiec musze poprzeszkadzac innym taka mam nature PAPA kateczko !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 11:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 11:37 am
Pisarz Delein Pisarz Delein *wzroook* Hm..jeśli koniecznie musiałeś być w ręczniku blaugh *całuje* no a jak nago miałem wyjsc? blaugh (pozory musza byc XD) Hm...wiesz...może innym razem *^^* (czyt. jak będzie mniej ludzi XD) wink dobra xd Ozz...nie ma sprawy, ale jak oddasz Pisarzowi tego całusa, to Cię nabiję na pal głową w dół i uduszę jajami, kapi ^^ Papa Katka!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 11:37 am
Lethiel uh..... sweatdrop ..... naprawde ?? no serio serio ...!!! naprawde mi sie podoba ... tylko szkoda, że nie ma go wiecej !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 11:39 am
Delein Pisarz Delein Pisarz Delein *wzroook* Hm..jeśli koniecznie musiałeś być w ręczniku blaugh *całuje* no a jak nago miałem wyjsc? blaugh (pozory musza byc XD) Hm...wiesz...może innym razem *^^* (czyt. jak będzie mniej ludzi XD) wink dobra xd Ozz...nie ma sprawy, ale jak oddasz Pisarzowi tego całusa, to Cię nabiję na pal głową w dół i uduszę jajami, kapi ^^ Papa Katka!! ????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 11:39 am
Delein xd Ozz...nie ma sprawy, ale jak oddasz Pisarzowi tego całusa, to Cię nabiję na pal głową w dół i uduszę jajami, kapi ^^ Papa Katka!! o co chodzi ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 11:41 am
Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz Delein *wzroook* Hm..jeśli koniecznie musiałeś być w ręczniku blaugh *całuje* no a jak nago miałem wyjsc? blaugh (pozory musza byc XD) Hm...wiesz...może innym razem *^^* (czyt. jak będzie mniej ludzi XD) wink dobra xd Ozz...nie ma sprawy, ale jak oddasz Pisarzowi tego całusa, to Cię nabiję na pal głową w dół i uduszę jajami, kapi ^^ Papa Katka!! ???? TFU! Bee miało być! Już mi się wszyscy mylicie XD za dużo was tutaj XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 11:42 am
Delein TFU! Bee miało być! Już mi się wszyscy mylicie XD za dużo was tutaj XD taka le nadal jakoś wypowiedzi nie rozumiem !!! przetlumacz mi z suahili na polski !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 11:43 am
Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz Delein *wzroook* Hm..jeśli koniecznie musiałeś być w ręczniku blaugh *całuje* no a jak nago miałem wyjsc? blaugh (pozory musza byc XD) Hm...wiesz...może innym razem *^^* (czyt. jak będzie mniej ludzi XD) wink dobra xd Ozz...nie ma sprawy, ale jak oddasz Pisarzowi tego całusa, to Cię nabiję na pal głową w dół i uduszę jajami, kapi ^^ Papa Katka!! ???? TFU! Bee miało być! Już mi się wszyscy mylicie XD za dużo was tutaj XD ozz? sad ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|