|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 11:08 am
Lethiel Katka1989 Lethiel świetnie....... dobilam Sayo a teraz jeszcze was dlugimi postami... crying crying crying *siada w kąciku* Lethii powiedzieć ci co sądze na ten temat? Nie ty dobiłaś Sayo. On sam się dobił. Przestań się już obwiniać. Ale długimi postami to już nas dobiłaś xp *przytula* crying .. ale ja nie wiem jak je skracać..... crying haha ... zaznaczasz tekst od Quote do quote z odpowiednim nickiem i kasujesz za pomoca guzika Delete lub /Backspace
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Geralt_Bialy_Wilk Lethiel świetnie....... dobilam Sayo a teraz jeszcze was dlugimi postami... crying crying crying *siada w kąciku* kurde... palec wskazujący mnie boli od kręcenia kółkiem na myszce gonk gonk gonk gonk crying crying crying .. jeszcze do tego przeze mnie boli cie palec... crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Katka1989 Lethiel świetnie....... dobilam Sayo a teraz jeszcze was dlugimi postami... crying crying crying *siada w kąciku* Lethii powiedzieć ci co sądze na ten temat? Nie ty dobiłaś Sayo. On sam się dobił. Przestań się już obwiniać. Ale długimi postami to już nas dobiłaś xp *przytula* crying .. ale ja nie wiem jak je skracać..... crying zostawiasz tylko ostatnią wypowiedź w znacznikach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 11:09 am
Geralt_Bialy_Wilk ehm... ja spadam na spacer z psem... i zamykam Gaię... później może wpadne, jak sie będe nudził razz Sajonara sinior Wilk!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
prosze bardzo blaugh jak nie umiemy ci pomóc, to co mamy zrobić? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf haha ... zaznaczasz tekst od Quote do quote z odpowiednim nickiem i kasujesz za pomoca guzika Delete lub /Backspace udalo siem ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 11:10 am
Przeiceż ci pisałęm ... wyglada mi na to ze to ty olałaś mnie ...!! napisaęłm ci ze oddałem papierki koledzee !!!! nie masz zadnych scag do skzoły !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 11:10 am
Geralt_Bialy_Wilk ehm... ja spadam na spacer z psem... i zamykam Gaię... później może wpadne, jak sie będe nudził razz Papcie! Pozdrów psa ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 11:11 am
udalo mi sie 3nodding *wstaje z podlogi* *ociera łzy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 11:11 am
Katka1989 prosze bardzo blaugh jak nie umiemy ci pomóc, to co mamy zrobić? sweatdrop TO NAPISZCIE ZE NIC Z TEGO, A NIE CISZA crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 11:12 am
Lethiel udalo mi sie 3nodding *wstaje z podlogi* *ociera łzy* No widzisz jestem z ciebie dumny jak cholera ..!!! siska !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 11:14 am
BeeWolf Przeiceż ci pisałęm ... wyglada mi na to ze to ty olałaś mnie ...!! napisaęłm ci ze oddałem papierki koledzee !!!! nie masz zadnych scag do skzoły !!! TAK CZYTALAM, PRZEPRASZAM, heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 11:15 am
BeeWolf Lethiel udalo mi sie 3nodding *wstaje z podlogi* *ociera łzy* No widzisz jestem z ciebie dumny jak cholera ..!!! siska ! 4laugh *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 11:15 am
sysunka BeeWolf Przeiceż ci pisałęm ... wyglada mi na to ze to ty olałaś mnie ...!! napisaęłm ci ze oddałem papierki koledzee !!!! nie masz zadnych scag do skzoły !!! TAK CZYTALAM, PRZEPRASZAM, heart No i tak ma być xd zadam wam glupie pytanie ... [ czy jezeli snate nogami na szynach a rekoma zlapie sie linji trakcyjnej to pojade jak tranwaj ?? ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|