|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:03 pm
Lavagetas_heqetai Mr. Smokey http://i13.photobucket.com/albums/a251/smoluch/Mr.jpg A oto paskudny ja. nieczesto to mowie- ale przyznam- niezly niezly ;D i wyszlo szydlo z worka jednak wolisz chlopcow xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:04 pm
degenerat czemu sie nie usmiechniesz? crying bo nie lubie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:30 am
Ridsu degenerat czemu sie nie usmiechniesz? crying bo nie lubie stare ale tak ladnie ci z usmiechem crying kazdej kobiecie slicznie z usmiechem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 5:15 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 5:55 am
degenerat Ridsu degenerat czemu sie nie usmiechniesz? crying bo nie lubie stare ale tak ladnie ci z usmiechem crying kazdej kobiecie slicznie z usmiechem 3nodding Degsiu, ty jesteś marnym kłamcą... jej uśmiech nie pomoże... lubię cię, Rid, ale jesteś zwyczajnie brzydka xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 6:45 am
MarianKanapowiec degenerat Ridsu degenerat czemu sie nie usmiechniesz? crying bo nie lubie stare ale tak ladnie ci z usmiechem crying kazdej kobiecie slicznie z usmiechem 3nodding Degsiu, ty jesteś marnym kłamcą... jej uśmiech nie pomoże... lubię cię, Rid, ale jesteś zwyczajnie brzydka xp sie zasadniczo nie znasz na pieknie kobiet stwierdzam ziom fakt nie fotogeniczna jest ale ma cos w sobie co zniewala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:50 am
granat MarianKanapowiec degenerat Ridsu degenerat czemu sie nie usmiechniesz? crying bo nie lubie stare ale tak ladnie ci z usmiechem crying kazdej kobiecie slicznie z usmiechem 3nodding Degsiu, ty jesteś marnym kłamcą... jej uśmiech nie pomoże... lubię cię, Rid, ale jesteś zwyczajnie brzydka xp sie zasadniczo nie znasz na pieknie kobiet stwierdzam ziom fakt nie fotogeniczna jest ale ma cos w sobie co zniewala to sie nazywa wnetrze a na zdieciu trudno jak chuj to zobaczyc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:55 am
BeeWolf_san to sie nazywa wnetrze a na zdieciu trudno jak chuj to zobaczyc. fakt na zdieciu tym ni chuja nic nie zobaczysz, bo ten kto je zrobil musial miec ze 1.5promila we krwi, gdyz ridsu jest apsolutnie do siebie nie podobnam, na tym zdieciu wyszla zle i to przyznaje. Kop w dupe dla fotografa stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 8:13 am
granat sie zasadniczo nie znasz na pieknie kobiet stwierdzam ziom fakt nie fotogeniczna jest ale ma cos w sobie co zniewala się zasadniczo nie wypowiadaj, ziom, na mój temat... powierzchowny jestem i mi z tym dobrze, nie narzekam na swój gust...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 8:15 am
MarianKanapowiec granat sie zasadniczo nie znasz na pieknie kobiet stwierdzam ziom fakt nie fotogeniczna jest ale ma cos w sobie co zniewala się zasadniczo nie wypowiadaj, ziom, na mój temat... powierzchowny jestem i mi z tym dobrze, nie narzekam na swój gust... kazdy lubi co innego a krytykowac uwielbiam i nic na to nie poradze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 8:16 am
BeeWolf_san to sie nazywa wnetrze a na zdieciu trudno jak chuj to zobaczyc. a na USG?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 10:15 am
opcy BeeWolf_san to sie nazywa wnetrze a na zdieciu trudno jak chuj to zobaczyc. a na USG? masz mnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 4:52 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 5:25 pm
Aidanna http://img.photobucket.com/albums/v254/aidanna/KIF_1457.jpg xp zbiera mnie na epilepsje... bynajmniej nie z powodu brody
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|