|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 3:00 pm
opcy Kitty-ShadowCat przepraszam za wyrażenia bo normalnie to nie przeklinam ale; kiedyś naprawde zabije tą kurwe jebaną..... niech się pierdoli! scream przepraszam jeszcze raz sweatdrop chyba cie ktos wkurwił kapkę......... xd nie chyba tylko tak..... dziwka pierdolona, karłak jebany..... kurwa jego mać. scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 6:36 am
Chuj...
Sorry...musiałam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 7:17 am
Delein Chuj... Sorry...musiałam... o cholera... ona powiedziała "chuj" o kurwa... powiedziałem "cholera" o ja pierdolę... powiedziałem "kurwa" a z resztą...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 9:10 am
Kuuuuuuuuuuuuuurwaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wbrez pozorom jest to okrzy radosci poniewaz ZDAŁEM W KONCU PIERDOLANA ŁACINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
chyba sie ostro najebe ze szczęścia blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 9:59 am
No to gratuluje blaugh no to nie bylo tak zle smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 10:22 am
blaugh
Zajebisty topik bardzo mi się podoba, I CHUJ
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:08 pm
Kukus Delein Chuj... Sorry...musiałam... o cholera... ona powiedziała "chuj" o kurwa... powiedziałem "cholera" o ja pierdolę... powiedziałem "kurwa" a z resztą...  Z ust mi to wyjąłeś.. Poszłabym się uchlać...ale tak porządnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:32 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:36 pm
Wiedziałam, ze w końcu ktoś to napisze XD blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:37 pm
Delein PointZer0 Delein Kukus Delein Wiedziałam, ze w końcu ktoś to napisze XD blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:42 pm
God, ale tu pustki...gdzie są wszyscy prawdziwi gildiowicze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 2:53 pm
kurwa...... chyba mnie lapie jakies jebane depresisko....... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 11:37 pm
Delein Z ust mi to wyjąłeś.. Poszłabym się uchlać...ale tak porządnie... ustalmy fakty... ja ci nic do ust nie wkładałem... jeszcze a co do uchlania to zapraszam dziś do Apartamentu na "Happy Hard-Core"... wyprawiam urodziny, więc chlanie będzie oporowe wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 1:07 pm
Kukus Delein Z ust mi to wyjąłeś.. Poszłabym się uchlać...ale tak porządnie... ustalmy fakty... ja ci nic do ust nie wkładałem... jeszcze a co do uchlania to zapraszam dziś do Apartamentu na "Happy Hard-Core"... wyprawiam urodziny, więc chlanie będzie oporowe wink Nu to ja wszystkiego naj życzę. A co do tego 'jeszcze'... *PAC* stare Opcy- no to jest nas dwoje. Wypijmy za to *otwiera tanie wino*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 2:50 am
Delein Kukus ustalmy fakty... ja ci nic do ust nie wkładałem... jeszcze a co do uchlania to zapraszam dziś do Apartamentu na "Happy Hard-Core"... wyprawiam urodziny, więc chlanie będzie oporowe wink Nu to ja wszystkiego naj życzę. A co do tego 'jeszcze'... *PAC* stare Opcy- no to jest nas dwoje. Wypijmy za to *otwiera tanie wino* bij mnie... rżnij mnie... poniewieraj... blaugh ale się skatowałem... wóda, browar, siuwax... a wracajac do domu jeszcze się zHASHowałem... urwał mi się film i obudziłem się na własnej kanapie... i nawet kaca nie mam [ale mnie nadal kaszel trzyma i niekiedy wypluwam kłaczki]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|