|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 10:33 am
Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Sayokun Sei chan Sayokun Lethiel Sayokun Sei chan Sayo nie wstydź się umów się z Lethiel, zawsze ją bronisz, siadasz w jej fotelu blaugh ... zauważyłaś że lethiel też tutaj jest a nawet się w tym temacie nie odzywa??? sweatdrop ... Hi hi hi hi whee ... .......... .................. ............................... ........................... ... ......................................... ......................................................... ........ ..... ... .. . 'zabrakło mu słów' -... -... -... --- .--- . ... .. . - . --. --- wiem co czujesz... sweatdrop .............. *poklepooje po ramieniu* 'patrzy na nią' ... ..... (nie wiesz) *patrzy* sad . .. ... crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 10:33 am
Sayokun BeeWolf wruciłem moje ptaszynki !!! whee ... Geralt_Bialy_Wilk Heeey! Co sie działo przez te 11 stron, jak mnie nie było? razz ... ... co to oznacza ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 10:34 am
wrzyscy mnie Ignorują "niech mnię ktos przytuli" crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
heyka Beewolf, Bialy wilk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Sayokun BeeWolf wruciłem moje ptaszynki !!! whee ... Geralt_Bialy_Wilk Heeey! Co sie działo przez te 11 stron, jak mnie nie było? razz ... ... co to oznacza ?? ..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 10:35 am
No, fajnie że u Wesley'a, tylko, że ja ich nigdzie nie widze w tym sklepie =.= Może ktoś mi powie która stronka, bo chyba dziś ciemna jestem..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 10:36 am
Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Sayokun Sei chan Sayokun Lethiel Sayokun Sei chan Sayo nie wstydź się umów się z Lethiel, zawsze ją bronisz, siadasz w jej fotelu blaugh ... zauważyłaś że lethiel też tutaj jest a nawet się w tym temacie nie odzywa??? sweatdrop ... Hi hi hi hi whee ... .......... .................. ............................... ........................... ... ......................................... ......................................................... ........ ..... ... .. . 'zabrakło mu słów' -... -... -... --- .--- . ... .. . - . --. --- wiem co czujesz... sweatdrop .............. *poklepooje po ramieniu* 'patrzy na nią' ... ..... (nie wiesz) *patrzy* sad . .. ... crying crying crying crying sad ....... o nie ..... *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Iael wrzyscy mnie Ignorują "niech mnię ktos przytuli" crying sorki, nie przytulam facetów razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel wiem co czujesz... sweatdrop .............. *poklepooje po ramieniu* 'patrzy na nią' ... ..... (nie wiesz) *patrzy* sad . .. ... crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Geralt_Bialy_Wilk Iael wrzyscy mnie Ignorują "niech mnię ktos przytuli" crying sorki, nie przytulam facetów razz no to choć na basenik
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 10:37 am
Iael wrzyscy mnie Ignorują "niech mnię ktos przytuli" crying hey iael *wola* ja cie nie ignoruje... ale za darmo nie przytulam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Iael wrzyscy mnie Ignorują "niech mnię ktos przytuli" crying ja ciebie nie przytule choć przytulanek spragniony jestem ale nie !!! co sie tak patszysz nie i koniec ... Witam wszystkich .. !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iael Geralt_Bialy_Wilk Iael wrzyscy mnie Ignorują "niech mnię ktos przytuli" crying sorki, nie przytulam facetów razz no to choć na basenik stare z nieznajomymi nie chodze xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 10:38 am
Baliaur Iael wrzyscy mnie Ignorują "niech mnię ktos przytuli" crying hey iael *wola* ja cie nie ignoruje... ale za darmo nie przytulam xd a za ile ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 10:38 am
Sayokun Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel wiem co czujesz... sweatdrop .............. *poklepooje po ramieniu* 'patrzy na nią' ... ..... (nie wiesz) *patrzy* sad . .. ... crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying sad crying crying crying *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|