|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 10:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 10:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 10:06 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 10:07 am
Yumehayla Sayokun Yumehayla Sei chan Iael yellow *macha ze swojej chmurki * co porabiacie *machu machu* To co zwykle 3nodding Yume Sayo wczoraj mnie zmniejszył do rozmiarów mrówki blaugh Ups...biedactwo...ale ze chcialas mnie na to wystawic... niestety, na twoje nieszczescie jestem poteznym demonem^^...na mnie takie rzeczy nie dzialaja blaugh twisted chcesz się przekonać twisted poza tym to nie był mój eliksir tylko delein ja tylko zapodałem Poza tym moj wujek jest najpotezniejsza istota we wszystkich wymiarach^^. Jak mi cos zrobisz, bedzie zlyyyy heart ... czy to woojek ze strony mamusi ??? .... a moze moich tatoosioow ?? ja chce go poznac crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun Sayokun nudy 'siada na foteliku' oo różowy patrzy na karteczkę na foteliku "lethiel" Umów się z nią wreszcie blaugh eek Przecierz Lethiel ci się podoba blaugh ozz też do ciebie przyjeżdża z warszawy??? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
tamahome0 Baliaur elo *wlazi i rzuca sie na swoi fotelik* tesknilam xd cze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hejka^^. Co sie stalo, zla jestes?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 10:09 am
Sayokun Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun Sayokun nudy 'siada na foteliku' oo różowy patrzy na karteczkę na foteliku "lethiel" Umów się z nią wreszcie blaugh eek Przecierz Lethiel ci się podoba blaugh ozz też do ciebie przyjeżdża z warszawy??? blaugh Nie, pewnie nawet nie wie w jakim mieście mieszkam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 10:10 am
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun Sayokun nudy 'siada na foteliku' oo różowy patrzy na karteczkę na foteliku "lethiel" Umów się z nią wreszcie blaugh eek Przecierz Lethiel ci się podoba blaugh ozz też do ciebie przyjeżdża z warszawy??? blaugh Nie, pewnie nawet nie wie w jakim mieście mieszkam. eek to nawet ja wiem a on nie eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 10:10 am
Sayokun Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun Sayokun nudy 'siada na foteliku' oo różowy patrzy na karteczkę na foteliku "lethiel" Umów się z nią wreszcie blaugh eek Przecierz Lethiel ci się podoba blaugh lethiel podoba sie napewno większośsi gaiańczyków XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 10:11 am
Sayo nie wstydź się umów się z Lethiel, zawsze ją bronisz, siadasz w jej fotelu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 10:12 am
qrde jak ja nie lubie kafejek internetowych 0 prywatnosci -_-'' wink hey sayokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 10:13 am
Yumehayla Hejka^^. Co sie stalo, zla jestes? jestem zła bo się minęłam z Shinnem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 10:13 am
Sei chan Sayo nie wstydź się umów się z Lethiel, zawsze ją bronisz, siadasz w jej fotelu blaugh ... zauważyłaś że lethiel też tutaj jest a nawet się w tym temacie nie odzywa???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 10:14 am
Katka1989 Yumehayla Hejka^^. Co sie stalo, zla jestes? jestem zła bo się minęłam z Shinnem sweatdrop Aha.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|