|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 9:34 am
Sayokun pa delisa sei nie wole nie zresztą odałem wszystkie butelki delein To dobrze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 9:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 9:36 am
Sei chan *Podejrzliwie spogląda na Sayo*Dzisiaj nie będziesz mnie niczym dziwnym faszerował stare Hejka Yume!!! whee Hej^^! Cio slychac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 9:36 am
Sei chan Lethiel Sei chan Też nie lubię pająków, mam arachnofobie xp *Wyciąga GBA*Pikachu ewoluował, Lethiel chcesz zobaczyć?? uh...... nie dziekooje..... sweatdrop *chowa sie za fotelem* Raichu też się boisz?? eek uh.... nie sweatdrop .... ja tylko....... szukam czegoś za fotelem... hehe... he.. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 9:38 am
Yumehayla Sei chan *Podejrzliwie spogląda na Sayo*Dzisiaj nie będziesz mnie niczym dziwnym faszerował stare Hejka Yume!!! whee Hej^^! Cio slychac? A dobrze 3nodding *Patrzy się na Lethiel*Pika pi stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 9:38 am
Lethiel Sei chan Lethiel Sei chan Też nie lubię pająków, mam arachnofobie xp *Wyciąga GBA*Pikachu ewoluował, Lethiel chcesz zobaczyć?? uh...... nie dziekooje..... sweatdrop *chowa sie za fotelem* Raichu też się boisz?? eek uh.... nie sweatdrop .... ja tylko....... szukam czegoś za fotelem... hehe... he.. sweatdrop wiesz.... jakiś czas temu schował sie tam vulpix twisted 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 9:39 am
Setsuna Dragonclaw shinn....... jak ci idzie z opowiadaniem?............. Nie chce mi się go kontynuować... a Twoje jak idzie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw Lethiel Sei chan Lethiel Sei chan Też nie lubię pająków, mam arachnofobie xp *Wyciąga GBA*Pikachu ewoluował, Lethiel chcesz zobaczyć?? uh...... nie dziekooje..... sweatdrop *chowa sie za fotelem* Raichu też się boisz?? eek uh.... nie sweatdrop .... ja tylko....... szukam czegoś za fotelem... hehe... he.. sweatdrop wiesz.... jakiś czas temu schował sie tam vulpix twisted 3nodding Vulpixy są słodkie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 9:40 am
jestem ciekaw co będzie w listach na ten miesiąc kupiłem list za 4,399g
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 9:40 am
Pokemony tutaj to tylko ja lubię stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 9:41 am
BOGOWIE, NIEEEEEEEEE!!! LANCUCH PIORUNOW!!!!!!!!!!!!!!!!!1 [i wszystkie pokemony gina...wraz z czescia mieszkania:p]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 9:42 am
Sei chan Pokemony tutaj to tylko ja lubię stare a zapomniełem wziąsc swojich pokebali i zmoim kadabrą
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla BOGOWIE, NIEEEEEEEEE!!! LANCUCH PIORUNOW!!!!!!!!!!!!!!!!!1 [i wszystkie pokemony gina...wraz z czescia mieszkania:p] MissTao Cię zatłucze stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja tam uważam że są słodkie ale zorbiła się z nich komercja ^^ Prosze pana, spokojnie, od razu piorunami?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|