|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 2:38 pm
Real_Twisted Lethiel Real_Twisted a sadzilam ze to kas mowila O.o niewazne xd a kto powiedzial ze macie przyjechac rowerami w 702 mozecie i bez xd twisted alez moniko !!!!! scream to nielegalne !! xd xd xd ale co jest nielegalne eek to kupcie bilety xd twisted a blaaaaa.. bilety xp .. xd nie chce mi sie xd chcemy cie napasc jeszcze jakos w tym tygodniu heart damy rade !!!! 4laugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel opcy kuna ze mnie nie bylo podczas desantu partyzantow na polskiego gilda...... stressed mnie tez nie bylo O.o zrobili tajniasty napad ninja ?? i jak i jak ??!! xd witaj bucoosiu *cmok w czoolko* xd niestety walczylismy z generalem Bee ramie w ramie ale mieli przewage...bylo nas tylko dwoch......ale nastepnym razem atakuje wieksza grupa... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Real_Twisted Lethiel Real_Twisted a sadzilam ze to kas mowila O.o niewazne xd a kto powiedzial ze macie przyjechac rowerami w 702 mozecie i bez xd twisted alez moniko !!!!! scream to nielegalne !! xd xd xd ale co jest nielegalne eek to kupcie bilety xd twisted a blaaaaa.. bilety xp .. xd nie chce mi sie xd chcemy cie napasc jeszcze jakos w tym tygodniu heart damy rade !!!! 4laugh xd to mnie ostrzezcie wczesniej bym miala jakies szanse sie ukryc xd xd xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 2:40 pm
Real_Twisted to mnie ostrzezcie wczesniej bym miala jakies szanse sie ukryc xd xd xd twisted no czanses :> nie dasz rady sie ukryc !! twisted hm.. moze dostaniesz jakiegos niespodziewanego eventowego smsa z informacja xd ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 2:41 pm
a ja sobie grom rofl dziwki kupuje i rozboje robie mwahahah pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 2:50 pm
Lethiel Real_Twisted to mnie ostrzezcie wczesniej bym miala jakies szanse sie ukryc xd xd xd twisted no czanses :> nie dasz rady sie ukryc !! twisted hm.. moze dostaniesz jakiegos niespodziewanego eventowego smsa z informacja xd .. sweatdrop to ja sie wyprowadze zakopie pod ziemia i zmienie numer sweatdrop xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 2:53 pm
Real_Twisted Lethiel Real_Twisted to mnie ostrzezcie wczesniej bym miala jakies szanse sie ukryc xd xd xd twisted no czanses :> nie dasz rady sie ukryc !! twisted hm.. moze dostaniesz jakiegos niespodziewanego eventowego smsa z informacja xd .. sweatdrop to ja sie wyprowadze zakopie pod ziemia i zmienie numer sweatdrop xd twisted xd i tak cie odnajdziemy !! mwhahahahhahahah xd ninja .. czas pobawic sie moim inventory .. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 3:25 pm
ninja
czyzby moja szkaradna postac wystraszyla wszystkich partyzantoow ?? xd ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 3:28 pm
Lethiel ninja czyzby moja szkaradna postac wystraszyla wszystkich partyzantoow ?? xd .. scream jaka szkaradna scream wszsycy cie podziwiaja i mi tu nie smecic scream nyo bo sie obraze scream twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 3:32 pm
Real_Twisted Lethiel ninja czyzby moja szkaradna postac wystraszyla wszystkich partyzantoow ?? xd .. scream jaka szkaradna scream wszsycy cie podziwiaja i mi tu nie smecic scream nyo bo sie obraze scream twisted nie ma co podziwiac xd po za tym czy ja smece blaugh aja tylko doszukooje sie przyczyny cichania wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 3:35 pm
Lethiel Real_Twisted Lethiel ninja czyzby moja szkaradna postac wystraszyla wszystkich partyzantoow ?? xd .. scream jaka szkaradna scream wszsycy cie podziwiaja i mi tu nie smecic scream nyo bo sie obraze scream twisted nie ma co podziwiac xd po za tym czy ja smece blaugh aja tylko doszukooje sie przyczyny cichania wink poprostu wszyscy spia juz pod stolami rev ghdzies sie kreci jak to kocur tylko my zostalysmyu na polu walki..i mi sie nie smootac bo bedzie kara ssss....sssss.sss....ssss....s xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 3:46 pm
Real_Twisted poprostu wszyscy spia juz pod stolami rev ghdzies sie kreci jak to kocur tylko my zostalysmyu na polu walki..i mi sie nie smootac bo bedzie kara ssss....sssss.sss....ssss....s xd twisted ale ja nie smootam xd dolowanie sie swoja osoba mam juz za soba xp jakos chyba pomalu przechodzi do poshądq dziennego blaugh po za tmy mam dzis dobry hoomor :] ninja dzis przejezdzalismy obok domu kopcia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 3:48 pm
Nawet Kocur juz polegl gonk xp
Koty zaczynaja schodzic na psy rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 3:48 pm
a czy wy wiecie ze juz jest jutro ?? :]
argh.. zaczyna mi sie nudzic xp ale tym razem bede grzeczna... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 3:49 pm
Baliaur Nawet Kocur juz polegl gonk xp
Koty zaczynaja schodzic na psy rofl xd nie pozwoolmy na to !!! heart scream *podnosu lapke* koty górą 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|