|
|
|
|
Posted: Sat Sep 15, 2007 11:17 am
ZebraDeath baby-kid no nie wiem czy w Polsce emo są tępieni... Masowo, bezlitośnie i bez pardonu. Wpuszczam po 5 do pokoju z 4 kątami. Chowam im emo-mp3-ójki. Potajemnie ostrzę żyletki. Obcinam grzywki zasłaniające pół twarzy. Wylewam czarne lakiery do paznokci i eyelinery. Puszczam na full volume "Don't worry, be happy" Boba Marleya. A teraz mi powiedzcie, że nie tępię emo. halo halo! 'Don't worry, be happy' jest autorstwa Bobby'ego Mc Ferrin'a xp a czarne lakiery i eyelinery sa rowniez goth i sa fajne mrgreen poza tym... jaki jest sens tepienia emo skoro oni tego wlasciwie chca? dzieki temu maja wiecej powodow by tlumaczyc sie ze sa tacy nieszczesliwi i ze 'caly swiat ich nie rozumie ide sie pociac'... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 15, 2007 11:29 am
tego robactwa praktycznie nie da sie wytępić rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 15, 2007 4:01 pm
przytulaj emoska... drutem kolczastym!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 2:32 am
...tak, jak powiedzial jakis Niemiec: "Polakom nie potrzeba Hitlera. oni sie sami wyniszcza" e tym prypadku mozna powiedziec podobnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 2:54 am
wilkus ...tak, jak powiedzial jakis Niemiec: "Polakom nie potrzeba Hitlera. oni sie sami wyniszcza" e tym prypadku mozna powiedziec podobnie xd cos w tym jest xp oni sie sami potna jak tylko zobacza ze wszyscy inni maja ich w dupie i nie interesuje ich czy sobie cos z robia czy nie. i bedzie spokoj. a mimo wszytsko ja nadal wierze w sile dojrzalosci psychicznej i jak juz tylko odrobine osiagna sami uznaja, ze EMO jest po prostu zalosne... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 3:17 am
zawsze bylas idealistka xd miejmy nadzieje, ze z tego [EMO] sie wyrasta 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 3:19 am
wilkus zawsze bylas idealistka xd miejmy nadzieje, ze z tego [EMO] sie wyrasta 3nodding i tak mi juz zostanie blaugh miejmy nadzieje. zawsze trzeba miec nadzieje. nadzieja matka glupich. kazda matka kocha swoje dzieci. dziekuje. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 3:25 am
nadzieja jest wyjatkowo wyrodna matka, jezeli o to chodzi. wczoraj wieczorem mialam taki Emohumor, ze szok, apropos nadziei sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 3:28 am
wilkus nadzieja jest wyjatkowo wyrodna matka, jezeli o to chodzi. wczoraj wieczorem mialam taki Emohumor, ze szok, apropos nadziei sweatdrop Emohumory sa zle. ja sie ostatnio przed takowymi bronie rekami i nogami. i jak mnie bierze ide sobie zrobic dobrej kawki/spotykam sie z kims/gadam na gadu/itp.... moj ekstrawertyzm zapewnia mi po takim czyms poprawe humoru xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 3:34 am
buahahaa, zazdroszcze. no mi sie ciezko z kimkolwiek spotkac tutaj wieczorem, zwlaszcza, jak ne jestem w stanie zlezc na dol xd
nie bede przeca po trabka dzwnic domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 3:39 am
wilkus buahahaa, zazdroszcze. no mi sie ciezko z kimkolwiek spotkac tutaj wieczorem, zwlaszcza, jak ne jestem w stanie zlezc na dol xd nie bede przeca po trabka dzwnic domokun o nie stressed kurcze jak kogos poznam np na AeMie fajnego z Nowego Dworu to Cie od razu poznaje, zebys tam kogos miala wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 3:41 am
ja chce stad uciec ninja tylko jeszcze nie wiem gdzie xd ta, ale z medycyny by sie przydal. moze by mnie naprawil rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 3:43 am
wilkus ja chce stad uciec ninja tylko jeszcze nie wiem gdzie xd ta, ale z medycyny by sie przydal. moze by mnie naprawil rofl Evusia podobno bedzie mieszkac sama, juz planowlaam sie do niej wprowadzic, Ciebie tez przyjmie (tzn nie bedzie miala nic do gadania tak jak i w moim przypadku xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 3:47 am
moze taki dom, jak wczoraj ogladalismy xd ? kurde, one byly pieeekneeee 4laugh spoko, ale ja bede potrzebowac miejsca na rysowanie/laboratorium w przyszlosci xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 4:07 am
wilkus moze taki dom, jak wczoraj ogladalismy xd ? kurde, one byly pieeekneeee 4laugh spoko, ale ja bede potrzebowac miejsca na rysowanie/laboratorium w przyszlosci xd ja jakas ciemna, mroczna, wilgotna piwnice na prosektorium... mrgreen no i odpowiednio wygluszony garaz na proby dla kapeli... xd poza tym chce miec ogormny ogrodek pelen kwiatow i poziomek... i hustawke! i jakies fajne wyjscie na dach zeby tam robic jakies romantyczne kolacje i patrzec na gwiazdy... rofl chociaz w parktyce i tak by tam po prostu jakies imprezy odchodzily xd *rozmarza sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|