Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Na kazdy temat...
Co nas wkurza? Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 15 16 17 18 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

No i co?
  ach ach Rozalindo
  uch uch Antonio
  wolę sam/a ze sobą :]
  GOLDYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!! wheeeeeeee :D
View Results

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100
PostPosted: Sat Oct 06, 2007 12:15 pm

Wiedzminka Ciri
Jak np. z dziekanatu? eek Jak na studiach będziesz, to zobaczysz, że żarty na ten temat same przychodzą xD

Żartowałam, a któż to Cię tak rozgiewał?

Gówniarze z klasy.... I to ma być kurde liceum?!!??!!!?!? Miech te studia zaczną się jak najszybciej...
PostPosted: Sun Oct 07, 2007 4:03 am

Znam ten ból. Też miałam wiochmenów w klasie. Jeden śmiał się z byle powodu, drugi ciągle chodził skacowany, a jedna dziewucha zgrywała świętą i najchętniej wszystkich by ustawiała po swojemu a tak naprawdę miała więcej na sumieniu niż cała nasza klasa razem wzięta. Gosz, jak to dobrze, że mam już za sobą klasę licealną i ten motłoch poszedł w piździet xd

Dzisiaj wkurza mnie mój tatuś ><*

Lan Fan from Xing

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100
PostPosted: Sun Oct 07, 2007 10:05 am

Wiedzminka Ciri
Znam ten ból. Też miałam wiochmenów w klasie. Jeden śmiał się z byle powodu, drugi ciągle chodził skacowany, a jedna dziewucha zgrywała świętą i najchętniej wszystkich by ustawiała po swojemu a tak naprawdę miała więcej na sumieniu niż cała nasza klasa razem wzięta. Gosz, jak to dobrze, że mam już za sobą klasę licealną i ten motłoch poszedł w piździet xd

ALE MI SIĘ NAWET W PODSTAWÓWCE I W GIMNAZJUM TACY LUDZIE TRAFIALI!!!!!!!!!!!! A nawet stanowili większość..... Cieszę się, że już mam gimek za sobą....

Wkurza mnie mój leń.
PostPosted: Sun Oct 07, 2007 11:17 am

kamilka3d

ALE MI SIĘ NAWET W PODSTAWÓWCE I W GIMNAZJUM TACY LUDZIE TRAFIALI!!!!!!!!!!!! A nawet stanowili większość..... Cieszę się, że już mam gimek za sobą....

*naśladując Marcina z Ani Mru Mru* Co się drze? Czy ktoś powiedział, że ja nie miałam podobnie? :> Właśnie dlatego się cieszę, że jestem na studiach, gdzie takie bydło nie ma wstępu. Tzn. są ludzie z wyskokami, ale nikt na przerwie nei podlatuje do ciebie i nie drze się "Uuuuuuuchuuuuuu uchuuuuuuu, sowa, sowa!", tylko dlatego, że czytasz książkę czy zeszyt =.="

Lan Fan from Xing

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100
PostPosted: Sun Oct 07, 2007 11:34 am

Wiedzminka Ciri
kamilka3d

*naśladując Marcina z Ani Mru Mru* Co się drze? Czy ktoś powiedział, że ja nie miałam podobnie? :> Właśnie dlatego się cieszę, że jestem na studiach, gdzie takie bydło nie ma wstępu. Tzn. są ludzie z wyskokami, ale nikt na przerwie nei podlatuje do ciebie i nie drze się "Uuuuuuuchuuuuuu uchuuuuuuu, sowa, sowa!", tylko dlatego, że czytasz książkę czy zeszyt =.="

Na takiego tylko się patrzy jak na coś obrzydliwego, co ci się przyczepiło do podeszwy a potem się wraca do czytania. Ech studia... Na szczęście już tylko rok....
PostPosted: Mon Oct 08, 2007 11:03 am

Na studiach przed wszystkim jest inna kultura, ludzi traktuje się z większym szacunkiem (chyba, ze trafisz na szkoły państwowe, gdzie student=śmieć) i to działa biggrin

Btw. polecam uczenie systematyczne. Choć nie mam jeszcze sesji, już wiem, jak napiszą ci, którzy postanowią się uczyć w styczniu :/

Lan Fan from Xing

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100
PostPosted: Tue Oct 09, 2007 11:15 am

Wiedzminka Ciri
Na studiach przed wszystkim jest inna kultura, ludzi traktuje się z większym szacunkiem (chyba, ze trafisz na szkoły państwowe, gdzie student=śmieć) i to działa biggrin

Btw. polecam uczenie systematyczne. Choć nie mam jeszcze sesji, już wiem, jak napiszą ci, którzy postanowią się uczyć w styczniu :/

Postaram się przekazać tą wiadomość mojemu leniowi. Chociaż ostatio zaczyna od mnie momentami opuszczać.... SUKCES!!!
PostPosted: Wed Oct 10, 2007 5:29 am

Ciebie opuszcza, a mnie nawiedza. Zwłaszcza, kiedy po przeczytaniu zdania z podręcznika od logiki pragmatycznej usypiam sweatdrop

Wkurza mnie, że na emulu nie ma utworu "Shine" (oczywiście L'Arc-en-Ciel'a) w pełnej wersji.

Lan Fan from Xing

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100
PostPosted: Wed Oct 10, 2007 6:44 am

Wiedzminka Ciri
Ciebie opuszcza, a mnie nawiedza. Zwłaszcza, kiedy po przeczytaniu zdania z podręcznika od logiki pragmatycznej usypiam sweatdrop

Wkurza mnie, że na emulu nie ma utworu "Shine" (oczywiście L'Arc-en-Ciel'a) w pełnej wersji.

PATRZ!!! To mój leń ucieka ode mnie do ciebie! Faaaajnie. cool cool cool cool ZWROTÓW NIE PRZYJMUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PostPosted: Wed Oct 10, 2007 12:02 pm

A ja nie prowadzę adopcji leniów xp Weż go opchnij za tysiaka i sprzedaj w markecie. Jeszcze gotów na nim zarobisz x"D

Lan Fan from Xing

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0
PostPosted: Thu Oct 11, 2007 3:37 am

--> zmiany w zachowaniu Pauliny.
PostPosted: Thu Oct 11, 2007 9:34 am

Wiedzminka Ciri
A ja nie prowadzę adopcji leniów xp Weż go opchnij za tysiaka i sprzedaj w markecie. Jeszcze gotów na nim zarobisz x"D

A ty wiesz, że to dobry pomysł?

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100

Lan Fan from Xing

PostPosted: Fri Oct 12, 2007 4:26 am

Miewałam lepsze, ale dzięki wink
PostPosted: Fri Oct 12, 2007 10:13 am

Wkurzają mnie sytuacje, gdy u mnie w pokoju w akademiku odkręca siekran, a konserwator już zdążył wybrać się do domu. Od braku wody uratowała mnie koleżanka, co to własnymi rękami przykręciłą śrubę z kranem eek ale i tak mnie dzisiaj odwiedził,jak znam życie stare

Nie cierpię imprez w akademiku, bo zazwyczaj sąna moim (ostatnim) piętrze, a ja mam drzwi naprzeciwko schodów...raz zablokowali mi drzwi śmietnikiem, drugi raz wylali niezidentyfikowany płyn...a te głośne rozmowy i hałasy....normalnie spać nie można gonk

Runya_EithelNar

Reply
Na kazdy temat...

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 15 16 17 18 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas